Прескочи до съдържание

Мартиника и Гуаделупа

Kaloyan89

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 2 часа, Lindt каза:

А намери ли онези лимонени акули, заради които понякога ми се ходи в Гваделупа? 

Не съм. Надявах се, че поне храната е хубава, но беше скъпа и отвратителна. Само пекарните бяха хубави. Наложи се да готвим. Плодовете и зеленчуците също бяха гадни и скъпи. Поне откраднах ме паднали банани на една от плантации🤣

• Харесвам 2
  • Смея се 2
Публикувано:
Преди 1 час, Marisha каза:

Не съм. Надявах се, че поне храната е хубава, но беше скъпа и отвратителна. Само пекарните бяха хубави. Наложи се да готвим. Плодовете и зеленчуците също бяха гадни и скъпи. Поне откраднах ме паднали банани на една от плантации🤣

Подобно и ние, ядяхме си дома, каквото си приготвим или купувахме печени пилета, просто нямаше работещи кръчми, което беше супер странно. Но пък купувахме рибка от рибарите, поне беше евтина и вкусна и я мятахме на тигана. Имаше и магазини за местни, с нормални цени и такива като Карфур, там си беше скъпичко. И след 17 ч. нищо не работеше, имайте го предвид.

Другото странно, което помня беше адското задръстване в средата на острова на едно кръгово, пътуването между източната и западната част си беше с истински трафик на места.

И да, острова не може да се обхване за един ден.

• Харесвам 3

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.