Прескочи до съдържание

Узбекистан - транспорт и други практически съвети

Венелин

Препоръчани мнения

Публикувано:
На 20.06.2024 г. в 13:25, Oshko каза:

Успяхте ли да си купите билети през сайта на Узбекистанските авиолинии? На мен не ми минава плащането.

Номерът е през Booking - слагат си някаква надценка от ~5%, но пък работи веднага.

• 1 месец по-късно ...
Публикувано:
преди 15 минути , Oshko каза:

Приемат ли карти хотелите, ресторантите? Опитвам се да преценя колко пари да взема.

Почти всички приемат

• Харесвам 1
Публикувано:

Едно наум, че Револют не позволява превод "карта-карта" към карти от узбекски банки, но не сме имали проблем да го ползваме като обикновена карта.

• 4 месеца по-късно ...
Публикувано:

Според бордното списание на Уизеър, пресъхналото море се намирало в Ташкент?  Тези хора поглеждали ли са картата на Узбекистан? 😄

480E03BD-72DF-4323-B0F4-CC774F251084.jpeg

• Харесвам 2
Публикувано:

Ако прочетеш целия текст докрай, да. Но заглавието е доста подвеждащо ("Waterless Sea in Tashkent").  Защото Ташкент е в единия край на страната, Каракалпакстан е в другия.. и определено си трябва вътрешен полет.  Не, че не става и с Afrosiyob, но няма как да стане за one day trip.  На мен ми е много мерак да го видя това пресъхнало море, предният път не можах да стигна до там (само Ташкент, Самарканд и Бухара), но следващия път ще съчетая някак Хира с Каракалпакстан.

• Харесвам 2
  • 3 седмици по-късно ...
Публикувано:

Здравейте. Не минава плащане на сайта на Узбекските авиолинии с карта DSK WZZ и NEON на TBI. Има ли нещо по-специално при закупуване на билетите от сайта им?

Публикувано:

И ние не можахме по никакъв начин, а ни трябваше вътрешен полет. Рових из нета, масов проблем е и всички казват да се ползва посредник. Ние купихме през букинг. 

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.