Роми Публикувано: 25 октомври, 2018 Публикувано: 25 октомври, 2018 И аз в последните години за Коледа и Нова година пътувам повече до големи градове- намирам цените на курортните дестинации за безумни. Последните няколко години бяхме все в Азия и то не курортни дестинации - Хонг Конг - обичам го на Нова година и вече 3 пъти сме били , Израел, но тази година сме във Франция - Гренобъл и Лион. Моите искат ски, а аз никак не обичам планината през зимата и затова - компромис . Алпийски град и ски и след това 2 дни в Лион. На море- в края на януари за рождения ми ден. 7
jungfraujoch Публикувано: 25 октомври, 2018 Публикувано: 25 октомври, 2018 (редактирано) преди 12 часа, luba_rizova каза: Ние за Коледа винаги сме си вкъщи. Не заменям каминка, чорапче, домашни сладки с щолен, греяно вино, елха, за друго И при мен това е закон!Бъдни Вечер и Коледа са най-топлите семейни празници.Кога,ако не точно тогава да се събере цялото семейство?И аз не заменям тихата нощ и сигурността на дома за каквато и да е дестинация!А на Нова Година е важно да съм с приятели,независимо къде. Редактирано 25 октомври, 2018 от jungfraujoch 6
Гост Публикувано: 25 октомври, 2018 Публикувано: 25 октомври, 2018 преди 20 минути , zon каза: Стискай палци да летят, че част от персоналът им пак се готви за стачка по Коледа и Нова година. Не са обявили още дни. Искрено съчувствам на стреса на хората, ако това се случи. Помня аз колко бях стресирана миналата година. Категорично съм се отказала да пътувам с тях по време на празници, но и очевидно е, че не можем да си избираме сигурни компании по ред причини. Би трябвало да си правим поне застраховка...
zon Публикувано: 25 октомври, 2018 Публикувано: 25 октомври, 2018 преди 2 минути , Rainy каза: Искрено съчувствам на стреса на хората, ако това се случи. Помня аз колко бях стресирана миналата година. Категорично съм се отказала да пътувам с тях по време на празници, но и очевидно е, че не можем да си избираме сигурни компании по ред причини. Би трябвало да си правим поне застраховка... За съжаление те си стачкуват редовно тази година, не само по празници. Набелязали са си петък, като ден за стачка. За сега не са обявили дни за Коледа. 2
Гост Публикувано: 25 октомври, 2018 Публикувано: 25 октомври, 2018 (редактирано) преди 16 минути , zon каза: За съжаление те си стачкуват редовно тази година, не само по празници. Набелязали са си петък, като ден за стачка. За сега не са обявили дни за Коледа. Миналата година не бяха стачки, а липса на персонал... Част от проблема - за който вероятно всички са наясно - е, че правим много прехвърляния "по средата на нищото" и ако има отменен полет, липсата на каквато и да защита може да остави в много неприятно положение пътуващите. Помня, полетът ми с Ryanair от Hamburg на 23-ти декември вечерта висеше на косъм и аз нямах почти никакви алтернативи, ако беше отменен - освен влакове до Берлин или Франкфурт. Много тегаво... Аргументът - път е, носете си рисковете - е резонен. Просто тогава цените са съвършено непоносими, Ryanair не реагира и ако еднo тричленно семейство трябва да си вземе билети по спешност, може да няма налични едни 1500 евро в сметката си. Затова - поне застраховка. Искрено се надявам да няма проблеми. Тъжно е човек да бъде зарязан на Коледа на майната си, колкото и да е клиширано такова мрънкане. Редактирано 25 октомври, 2018 от Гост
zon Публикувано: 25 октомври, 2018 Публикувано: 25 октомври, 2018 Не съм пътувала досега с прехвърляния с лоукост компании. Нямам сметка откъм време, губи се за трансфер, а от Белгия има доста полети, също от съседните страни и цените също са добри. Доколкото успях да разбера таз годишните стачки на персоналът тук са защото искат договори по белгийското законодателство и да влязат по рано в сила, а преди това вече са се споразумели чрез синдикатите си това да стане по късно. 1
Alexander Публикувано: 18 юли, 2025 Публикувано: 18 юли, 2025 Дайте някакви идеи за някакво кратко пътуване 3-4 дни между Коледа и Нова година. Не държа да е топло, даже по-скоро гледам за студено. Важното е, да е възможно по-евтино, като под евтино не визирам само билетите, а комплексно, път, нощувки, кола ако трябва. Намерих евтин билет до Нидерландия, но там всичко е на тавана след това и се обезсмисля евтиния билет. Гледам масово в Германия колите под наем с някави ниски лимити на километрите, вече всичко трябва да се гледа подробно преди купуването на билета. Иначе ми се ходи към Дрезден, Лайпциг и затова гледай натам. 3
MayaS Публикувано: 18 юли, 2025 Публикувано: 18 юли, 2025 А пътуване за 5те дни по коледа, дали ще е мисия невъзможна. Някой с опит по този въпрос. Все пак иде реч да не са кисмически цените.
neuromancer Публикувано: 18 юли, 2025 Публикувано: 18 юли, 2025 Ами нали сега току-що Уиз пуснаха някакви полети, можеше да ги видите. Може и да късно вече. 1
bad kid Публикувано: 19 юли, 2025 Публикувано: 19 юли, 2025 Дестинации, които са основно за летен туризъм , са с по-ниски цени на нощувките - Малта, Сицилия, Неапол....билетите няма да са от най-евтините обаче на където и да се тръгне. 2
Alexander Публикувано: 19 юли, 2025 Публикувано: 19 юли, 2025 В Краков съм бил, а и с Уиз няма как да се знае дали ще се лети от сега, дали ще е този ден, който сега се купува, а за точно тогава, смяна на дати ще е равносилно на самоубийство Аз затова казах, че гледам крайната цена, какво като полета може да е на половина или дори под половина спрямо друго място, но после всичко е х2 или нагоре и за 3 нощувки, полетите ще са 20% от общия разход 2
stanimir Публикувано: 19 юли, 2025 Публикувано: 19 юли, 2025 Така е , гледаш полет до Ейндховен за 20-30€ , а от стълбичката на самолета започва главореза и тия 50€ дето си спестиш от билет отиват само за влака или автобус. Това без да отчитаме несигурноста при Wizz. Дано скоро видим и още нови неща , явно бързо започнаха да търсят място на арабските машина. 2
Anna Kalinovska Публикувано: 19 юли, 2025 Публикувано: 19 юли, 2025 преди 10 часа, MayaS каза: А пътуване за 5те дни по коледа, дали ще е мисия невъзможна. Някой с опит по този въпрос. Все пак иде реч да не са кисмически цените. На 22/23 декември съм се връщала от Ла Пас през Мексико сити, Схипол и Скопие, ставаше, тогава сменях билетите за по-ранни вместо за след 2 месеца и цената не ме интересуваше. Тъпкано беше само на летището в МС. Прибирах се по-отдавна от Дюселдорф с влак до ФРА, влакът беше тъпкан до козирката с накачулени с Коледни подаръци баби и дядовци. Полетът на ЛХ беше нормален. 2
Argentique Публикувано: 19 юли, 2025 Публикувано: 19 юли, 2025 От мен на прима виста едно предложение за Коледа, не е до неделя, но тъкмо ще имате ден да се изперете и видите с родата, в случай че сте си залипсвали. 9 2 1
MayaS Публикувано: 20 юли, 2025 Публикувано: 20 юли, 2025 преди 21 часа, Argentique каза: От мен на прима виста едно предложение за Коледа, не е до неделя, но тъкмо ще имате ден да се изперете и видите с родата, в случай че сте си залипсвали. Еха, добро попадение. 2
Madonna Публикувано: 21 юли, 2025 Публикувано: 21 юли, 2025 Мен ми се ходи в Азия през Декември...не знам обаче къде ...ако някой попадне на изгодни билети до някъде в Азия, ще се радвам да сподели. Много ми се сика да го комбинирам с круиз из Азия.
Иван Попов Публикувано: 21 юли, 2025 Публикувано: 21 юли, 2025 Аз мисля за Белгия около Нова година да ходя. Намират се евтини полети от София до Брюксел – само по 40/50 евро в посока с wizz или ryan. Планирам да разгледам Брюксел, после Гент и приказния Брюж... а и още някой белгийски град, ако имам време? 3
Argentique Публикувано: 22 юли, 2025 Публикувано: 22 юли, 2025 преди 14 часа, Madonna каза: Мен ми се ходи в Азия през Декември...не знам обаче къде ...ако някой попадне на изгодни билети до някъде в Азия, ще се радвам да сподели. Много ми се сика да го комбинирам с круиз из Азия. Вече месец има евтини като за периода билети за Шри Ланка от Истанбул. Това е за „някъде в Азия“, но круизи там надали има. https://www.skyscanner.se/transport/flights/ista/cmba/251221/260104/?adultsv2=2&cabinclass=economy&childrenv2=&inboundaltsenabled=false&outboundaltsenabled=false&priceSourceId=&priceTrace=202507202039*I*SAW*CMB*20251221*skyp*J9|202507202039*I*CMB*SAW*20260104*skyp*J9&qp_prevCurrency=EUR&qp_prevPrice=394&qp_prevProvider=ins_month&rtn=1&stops=!direct 6
chandni Публикувано: 24 юли, 2025 Публикувано: 24 юли, 2025 Някой бил ли е около Коледа в Атина? Много искам да видя Little Kook с коледната премяна, а и не сме посещавали Атина все още. Паркирането проблемно ли е? Гледам някакви наблъскани с коли паркинги и ми става лошо. Буквално колите са на 2 педи една от друга и като знам гърците колко невнимателни шофьори са, май не е добра идея да се търси настаняване и паркинг в централната част на града.
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега