Георги Матеев Публикувано: 1 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 1 ноември, 2018 преди 13 часа, Mary каза: И аз днес ги потърсих гащите, че ги и намерих даже. Но наистина не съм предполагала, че има такива. Нещо ново научих. Само един вид дамски видях. 🙂 Като си ги вземеш очакваме демонстрация със снимки! 😀 5 Връзка към коментар
Mary Публикувано: 1 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 1 ноември, 2018 преди 3 минути , Георги Матеев каза: Като си ги вземеш очакваме демонстрация със снимки! 😀 Все още не съм носила мъжки гащи, но … никога не е късно! 1 1 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 1 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 1 ноември, 2018 преди 55 минути , Mary каза: Все още не съм носила мъжки гащи, но … никога не е късно! Имах предвид дамския модел, който каза, че си открила 🙂 Не се прави на разсеяна, чакаме фотосесията 😋 1 1 Връзка към коментар
Mary Публикувано: 1 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 1 ноември, 2018 преди 1 минута , Георги Матеев каза: Имах предвид дамския модел, който каза, че си открила 🙂 Не се прави на разсеяна, чакаме фотосесията 😋 Ахааа, аз реших, че показания от мен. Търся му подходяща горна част, че само по тези гащички тип "бразилки" няма да е достатъчно ефектна фотосесията! 1 1 Връзка към коментар
rdd Публикувано: 1 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 1 ноември, 2018 (редактирано) Каква идея за коледен подарък за играта във форума и не само!🎁 Редактирано 1 ноември, 2018 от rdd 2 3 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 1 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 1 ноември, 2018 преди 26 минути , rdd каза: Каква идея за коледен подарък за играта във форума и не само!🎁 Сега освен офиса на Еконт, в който човек ще си получава подаръка, трябва да обявява и номера на бельото, че никога не се знае... 2 3 Връзка към коментар
Mary Публикувано: 1 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 1 ноември, 2018 преди 16 минути , chandni каза: Сега освен офиса на Еконт, в който човек ще си получава подаръка, трябва да обявява и номера на бельото, че никога не се знае... Е, мога и лично да вземам мерките на желаещите да получат такъв подарък! Ама за тези неща да си говорим в темата за подаръците, че оспамихме хубавата тема на @Ivan Hristov. Връзка към коментар
Ivan Hristov Публикувано: 1 ноември, 2018 Автор Сподели Публикувано: 1 ноември, 2018 (редактирано) Няма проблем за темата. Приемам всичко от вас защото е с чисти намерения. Аз мога да направя модно ревю. Връщам шегичката. 😀 Имам достатъчно налични модели. Но нямам дамски. Скоро ще купувам и такива за моята любов. Ще ви помагам в избора и на вас. Ще ми пускате размерите. 😉 Редактирано 1 ноември, 2018 от Ivan Hristov 1 3 Връзка към коментар
cumalissa Публикувано: 4 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 4 ноември, 2018 Добре дошъл в къщи 🙂 1 Връзка към коментар
Ivan Hristov Публикувано: 5 ноември, 2018 Автор Сподели Публикувано: 5 ноември, 2018 преди 9 часа, cumalissa каза: Добре дошъл в къщи 🙂 Бях забравил какво е да си у дома 😔. Наскитах се. А и ако сега се заженя на стари години 👩❤️👨? Тук как ще ми се стори още незнам. Честно да си кажа тук проблемите са ми повече отколкото като пътувам😥. Но при вас е някакси по-леко. Но парите като свършат ? Пак света ме зове. Но където и да съм вие ще сте около мен, нали ? 7 Връзка към коментар
aleksandrina Публикувано: 14 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 14 ноември, 2018 On 10/31/2018 at 12:53 PM, Ivan Hristov said: Благодаря ти мила, там със сложното име. 🤣 🤣 🤣 @jungfraujoch => Юнгфрауйох 1 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 15 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 15 ноември, 2018 Отделих контейнерите в собствена тема 1 Връзка към коментар
Radostna Публикувано: 15 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 15 ноември, 2018 (редактирано) преди 11 минути , neuromancer каза: Отделих контейнерите в собствена тема Благодаря. Така е по-добре. Редактирано 15 ноември, 2018 от Radostna Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега