Прескочи до съдържание

Ориентировъчни поръчки и официално представяне на календарите ни

Препоръчани мнения

Публикувано:

Здравейте! То и аз съм пропуснала срока, но бих искала да купя 3 настолни календара (ако стигнат до мен 😀  ). В Магеланмаг ли ще трябва да следя за покупка?

Публикувано:
преди 34 минути , galiafoteva каза:

Здравейте! То и аз съм пропуснала срока, но бих искала да купя 3 настолни календара (ако стигнат до мен 😀  ). В Магеланмаг ли ще трябва да следя за покупка?

Съвсем скоро ще бъде обявен процеса, няма да е сложно 🙂

• Харесвам 3
  • Браво 1
Публикувано:
преди 12 минути , ven62 каза:

Нали знаеш кой е най-нетърпелив :wink:

Чака ли ти се пред печатницата като фен на Apple? 🙂

• Харесвам 1
  • Смея се 5
Публикувано: (редактирано)

Да не би да съм изпуснала срока за покупка? Голяма драма ще бъде за мен. Моля за един стенен

Как да го поръчам. Аз се бях записала в темата за ориентировъчни поръчки. Това достатъчно ли е? Миналите години имаше тема, с начин на доставка и т.н. Прочетох цялата тема отново, като че ли е достатъчно към този момент, че съм отбелязала +1, но не съм уточнила какъв вид. Сега допълвам - стенен. Предварително благодаря!

Редактирано от rdd
Публикувано:
преди 38 минути , rdd каза:

Да не би да съм изпуснала срока за покупка? Голяма драма ще бъде за мен. Моля за един стенен

Как да го поръчам. Аз се бях записала в темата за ориентировъчни поръчки. Това достатъчно ли е? Миналите години имаше тема, с начин на доставка и т.н. Прочетох цялата тема отново, като че ли е достатъчно към този момент, че съм отбелязала +1, но не съм уточнила какъв вид. Сега допълвам - стенен. Предварително благодаря!

Бързаш 🙂 Винаги има ковната тема за покупките най-отгоре, няма да изпуснеш 🙂 

• Харесвам 3
  • Благодаря 1
Публикувано:

Готова е формата за поръчки: https://magelanci.com/christmas

Хвърлете и едно око и дайте сигнал, ако има някакви груби недоразумения да я оправя преди да съм я наспамил из целия форум 🙂

• Харесвам 3
преди 9 часа, Георги каза:

Готова е формата за поръчки: https://magelanci.com/christmas

Хвърлете и едно око и дайте сигнал, ако има някакви груби недоразумения да я оправя преди да съм я наспамил из целия форум 🙂

Готово.

Чакам си поръчаните календари

:biggrin:

---------

Видимата част на полето  "Допълнителна информация" е малка (2-3 реда), а не успях да го "разтегна" (браузер IE). Може само да се скролира.

Редактирано от ven62
Публикувано:

Пусната поръчка и от мен. Чакам и аз календарите. 🙂

Публикувано:
преди 1 минута , aleksandrina каза:

И аз пуснах. Всичко е точно. С Firefox полето се "разтяга". 🙂

Амбицирах се. Проверих с Chrome - полето се разтяга и има две диагонални чертички (триъгълниче) което подсказва, къде да се цъкне за разтягането.

При IE няма нищо такова.

• Харесвам 1
Публикувано:
8 minutes ago, ven62 said:

Амбицирах се. Проверих с Chrome - полето се разтяга и има две диагонални чертички (триъгълниче) което подсказва, къде да се цъкне за разтягането.

При IE няма нищо такова. 

Кой ползва още IE? 🤣🤣🤣

• Харесвам 1
  • Шок 1
Публикувано:
4 minutes ago, lesy said:

Офисът на Еконт го добавих ръчно.

Обаче не виждам как да платя. Банкова сметка?

Отгоре пише, че при опцията доставка в офис на Еконт, се заплаща с наложен платеж в офиса.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 15 минути , logist13 каза:

И аз уж пуснах поръчка, но е на ниво "офис Еконт". Не видях опция обаче да се пише до кой офис точно.

Добавяш го в полето за допълнителна информация. Ако искаш го добави и като коментар. Не забравяй и име и телефон 🙂

Ако има нещо неясно, ще си пишем в поръчката. 

Не можах да се справя,май поръчах нещо, но какво не разбрах.:ohmy:

Да се счита за невалидно.

Редактирано от traveler
Публикувано:
преди 39 минути , bobole4e каза:

Има ли опция доставката да се плати с мили (преди имаше), а самия календар в брой в Еконт?

Не беше ли обратното- календара с мили , а доставката в брой ?

Публикувано:

Кажете и за хората със снимка в календара, тази бройка, която е подарък, пишем ли я или тя после ще се добави към поръчката?

Публикувано:
В момента, Oshko каза:

Кажете и за хората със снимка в календара, тази бройка, която е подарък, пишем ли я или тя после ще се добави към поръчката?

Тя после ще се добави към поръчката.

като тръгнеш да поръчваш има едно каре в зелено - там Георги е написал.

Хора..не чете ли всичко? @Георги го е написал много подробно и относно доставката и плащането и офисите и още какво ли не. Отделно има и зелено поле също с подробности в страницата с поръчка.

преди 2 часа, logist13 каза:

И аз уж пуснах поръчка, но е на ниво "офис Еконт". Не видях опция обаче да се пише до кой офис точно.

1.jpg

Редактирано от Ivko
  • Харесвам 3
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.