Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 6 минути , Lindt каза:

То не че вече има значение като няма нови дестинации, но не ми се ходи в Осло, иначе то е сравнително лесно достъпно. Искам около Олесун едно кръгче или по-северно до Лофотен 🙂

И понеже обичам Полша, си ми е план за някой път. Иначе и през Рига бих го направила, даже може да е по-добре, че не сме посещавали изобщо този район. 

За Лофотен имаше по 350-370лв с Луфтханза доста време, с тръгване от София и минимални престои в Германия.

От  Май месец нататък 

Публикувано:
Преди 1 час, Alexander каза:

За Лофотен имаше по 350-370лв с Луфтханза доста време, с тръгване от София и минимални престои в Германия.

От  Май месец нататък 

Даже за втората половина на май имаше и под 300лв 
image.png.58142877201442bad6d08217a0ddeb18.png

А и в момента се намират билети с Луфти за 432лв. и то за разгара на лятото, което като за  традиционна АК и на един билет е прилична цена:
 image.png.0109c211bda17c0089a279a07b88982c.png

• Харесвам 9
  • Благодаря 1
Публикувано:

Еее супер, thanx, Фил.   Че и хубави часове, браво.  Аз гледах преди време за зимата (дето отминава) и ме спря това, че летището е далече и от Нарвик, и от Харстад (Харща, както му казват норвежците). Но Тромсьо е винаги добра опция.  И Оулу/Рованиеми (Финландия). Абе север да е.

• Харесвам 1
Публикувано:
29 minutes ago, Фил said:

Даже за втората половина на май имаше и под 300лв 
image.png.58142877201442bad6d08217a0ddeb18.png

А и в момента се намират билети с Луфти за 432лв. и то за разгара на лятото, което като за  традиционна АК и на един билет е прилична цена:
 image.png.0109c211bda17c0089a279a07b88982c.png

Цените са много добри, и то директно от София.  Скоро пътувахме с Изи Джет  Малпенса- Тромсьо -Малпенса за 200 лв.  А София -Малпенса-София с автомобил и  екскурзия в Италия. Заради Сиянието висок сезон го водят от 15 октомври до 15 април. Месец май  е извън зимния и летен сезони, предполагам и хотелите ще са с нормални цени.  

• Харесвам 4
Публикувано:

Не разбрах как се развиха нещата със стачката от понеделник. Доколкото четох исканията не са им удовлетворени. Има ли информация за риск от нови стачни действия другата седмица?

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.