Гост Публикувано: 5 април Публикувано: 5 април Ужасен и досаден празник с всичките тия цветове. Аз предпочитам черното и бялото ...
jorocontrola Публикувано: 5 април Публикувано: 5 април Честит празник на всички малки цветарки! Малко цветни снимки от преди минути за настроение: #вмоментасъм си на село 8
Captain45 Публикувано: 4 май Публикувано: 4 май Честит празник на @Брани! Не е точно имен ден, но е празник. 4 1 1
Гост Публикувано: 4 май Публикувано: 4 май Преди 1 час, Captain45 каза: Честит празник на @Брани! Не е точно имен ден, но е празник. Благодаря на вас и на стотиците, които ми писаха на лични! Поради технически причини не мога да лайкна ... Но бих искал да отбележа, че ние от Тъмната страна празнуваме повече "Revenge of the 6th" (или 5th - важно е празници да има) (утре или вдругиден), отколкото "May the 4th be with you" (днес). Но ще се застъпя пред Императора за вас, който вече беше готов да тресне жалката синя планета ... Това най-вероятно никой няма да може да го хареса, но аз съм свикнал да съм нехаресван, дори го отбелязвам вече в CV-то! 🙂
Lyubina Публикувано: 4 май Публикувано: 4 май Честит празник @Брани! (това само за да се подмажа на императора 😉 ) 3 2
zon Публикувано: 4 май Публикувано: 4 май преди 1 час, Captain45 каза: Честит празник на @Брани! Не е точно имен ден, но е празник. 🍾 3 1
Травеолани Публикувано: 5 май Публикувано: 5 май 4-ти, 5-ти, 6-ти - с много именни дни започва май месец 😉 2
Дани Магелани Публикувано: 6 май Публикувано: 6 май Честит да е денят на Основателя-Георги, на Вдъхновителя - Матеев и на всички Магеланци, горди носители на това име! 9 1
MayaS Публикувано: 6 май Публикувано: 6 май Честит имен ден на всички именници днес. Бъдете здрави и следвайте мечтите си. 3 1
ESK Публикувано: 6 май Публикувано: 6 май Честит имен ден на всички именици! Бъдете здрави и продължавайте да обикаляте света! 3 1
crazyhorse Публикувано: 6 май Публикувано: 6 май преди 2 часа, Дани Магелани каза: Честит да е денят на Основателя-Георги, на Вдъхновителя - Матеев и на всички Магеланци, горди носители на това име! Честит имен ден на всички именици и от мен! 3 1
Иван Попов Публикувано: 6 май Публикувано: 6 май Честит празник на всички именици и от мен още веднъж! На 6 май православната църква чества деня на Свети великомъченик Георги Победоносец - един от най-почитаните светци и мъченик за Христовата вяра. На Гергьовден имен ден празнуват всички, носещи имената Георги, Гергана, Галя, Ганка, Ганчо, Генчо, Гео и техни производни. Честит празник, @Георги, с благодарности за форума и да е здрав и щастлив! @Георги Матеев с благодарности, че ни прави съпричастни към пътуванията си и красотите на света! Нека победата бъде винаги с Вас, както и попътния вятър! Весел празник и наздраве! 🥂 4 1
Иван Попов Публикувано: 15 август Публикувано: 15 август Честит празник и от мен на всички! Ако не ме лъже паметта мисля, че и няколко Магеланци имат и днес Рожден ден - честити да са, живи и здрави, с много късмет! Честити да са и всички Магеланки, с прекрасното име Мария! 🍀 На всички, които нямат персонален повод - честито Успение Богородично! Нека Светата майка да ни закриля и напътства! 12 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега