master_of_germs Публикувано: 23 февруари, 2021 Публикувано: 23 февруари, 2021 Преди 1 час, Alexander каза: Добре де, какво ги правите тези билети и флексове? Като гледам никой не лети месеци, а постоянно от есента се купуват билети и флексове. аз имах 19 резервации с флекс, постоянно отпадат, местя, избирам нови места, взех да се отказвам за някои и ми връщат пари, защото не виждам какво ще ги правя толкова много. 2-3 да осъществя тази година ще е голяма работа. Аз имам билети за точно 4 полета с флекс, които са взети точно с цел да бъдат променяни, докогато е възможно, за да ги ползвам за точно определена дестинация с прекачване, когато се удаде сгоден случай. Имам един пети полет, който взех точно в пристъп на нервност и щото излезе евтин флекс. Но е бъгав и в сайта не мога нищо да му сменям. Веднъж го промениха от Уиз и го мръднах по телефона с два месеца напред; ако не стане още някаква смяна от тяхна страна, тогава пак по телефона ще си искам парите. В тая ситуация с тестове и мерки няма никакъв смисъл да се лети на кило. За да има оптимизация на разходите, по-добре да пътувам някъде за по-дълго, а не да бройкам уикендови дестинации. 12
Иван Попов Публикувано: 24 февруари, 2021 Публикувано: 24 февруари, 2021 Ако има желаещи за ОАЕ 🤩 Price drop! 7 nights in top-rated 5* hotel in Dubai with free cancellation + non-stop flights from Sofia from €189! Travel dates: March 31 – April 7 Routing: Sofia – Dubai – Sofia Baggage policy: One personal item Offer Details: 7 Nights 2 Sharing 5* Hotel Flights Price Breakdown: Flights for 2: €140 round trip (€70 per person) Hotel: €238, 2 sharing (€119 per person) Total: €378/ €189 per person FLIGHTS€140 FOR 2 Sofia – Dubai – Sofia (WDC price) >>> Sofia – Dubai – Sofia (Non-WDC price) >>> HOTEL€238 FOR 2 You’ll stay at at 5* Asiana Hotel Dubai. This property features an exterior pool, gym, sauna and spa. All rooms are equipped with air conditioning, flat-screen TV with cable channels and ensuite bathroom. За повече инфо цък. 4
Lindt Публикувано: 8 март, 2021 Публикувано: 8 март, 2021 На 23.02.2021 г. в 11:16, master_of_germs каза: Аз имам билети за точно 4 полета с флекс, които са взети точно с цел да бъдат променяни, докогато е възможно, за да ги ползвам за точно определена дестинация с прекачване, когато се удаде сгоден случай. Имам един пети полет, който взех точно в пристъп на нервност и щото излезе евтин флекс. Но е бъгав и в сайта не мога нищо да му сменям. Веднъж го промениха от Уиз и го мръднах по телефона с два месеца напред; ако не стане още някаква смяна от тяхна страна, тогава пак по телефона ще си искам парите. В тая ситуация с тестове и мерки няма никакъв смисъл да се лети на кило. За да има оптимизация на разходите, по-добре да пътувам някъде за по-дълго, а не да бройкам уикендови дестинации. Дали пък точно с уикенд не оптимизираш по-добре разходите си? Ако успееш да излезеш и влезеш с един тест?
crazyhorse Публикувано: 1 април, 2021 Публикувано: 1 април, 2021 20% на избрани полети днес! Важи и за новите дестинации до гръцките острови! 7
Ivko Публикувано: 1 април, 2021 Публикувано: 1 април, 2021 Преди 1 час, crazyhorse каза: 20% на избрани полети днес! Важи и за новите дестинации до гръцките острови! Има..има....до Закинтос по 70лв двупосочно за юни и август се намират. 3
MARTiNSHO Публикувано: 1 април, 2021 Публикувано: 1 април, 2021 То това го имаше и вчера... аз не издържах 😄 Но е за 10 дни. Не знам дали е лошо това 😄 3
frequent_flyer Публикувано: 1 април, 2021 Публикувано: 1 април, 2021 И Миконос за 40лв ритърн (за 5 или 7 дни) ако се поразтърси човек за юни. Цената е с Wizz discount. EDIT: вече я няма тази цена - най-евтиното за юни излиза около 70 лв, което пак е съвсем приемливо. 5
Иван Попов Публикувано: 15 април, 2021 Публикувано: 15 април, 2021 7 nights in top-rated 5* hotel in Dubai with free cancellation + non-stop flights from Sofia from €149! Travel dates: June 2-9 Routing: Sofia – Dubai – Sofia Baggage policy: One personal item Offer Details: 7 Nights 2 Sharing 5* Hotel Flights Price Breakdown: Flights for 2: €109 round trip (€54.50 per person) Hotel: €189, 2 sharing (€94.50 per person) Total: €298/ €149 per person За повече инфо цък. 6 1
Роми Публикувано: 15 април, 2021 Публикувано: 15 април, 2021 Доста е горещо през юни в Дубай. Не знам дали ще има смели;))) 4
Иван Попов Публикувано: 20 април, 2021 Публикувано: 20 април, 2021 Има добри цени за Миконос от София за около 50 лв. 19-24 юни 6-13 юли 17-29 юли 25 юли - 5 август може да има и още дати 7
Иван Попов Публикувано: 4 май, 2021 Публикувано: 4 май, 2021 Малка промоция имат wizz днес 🙃 Wizz Air Sale: 20% OFF on selected flights! Travel Dates: Until 31 October 2021 Sale Dates: 4 May 2021 Travel Example: Vilnius – London London – Reykjavik Sofia – Abu Dhabi Athens – Larnaca Milan – Fuerteventura Madeira – London Milan – Alexandria Berlin – Chisinau 5
crazyhorse Публикувано: 13 май, 2021 Публикувано: 13 май, 2021 Днес в английската и арабската версия имат промоция-20% отстъпка за всички полети от/до Абу Даби и багаж 10,20 и 32 кг! Важи за полети до 30 юни! Отстъпката не е приложима за София, Будапеща, Букурещ, Клуж... Важи за Атина, Белград и Египет... 6
crazyhorse Публикувано: 17 май, 2021 Публикувано: 17 май, 2021 Днес билети по 99 крони за еднопосочни вътрешни полети в Норвегия , много дати и няма нужда от WDC! Повече тук: https://www.fly4free.com/flight-deals/europe/wizz-air-sale-norway/?utm_source=fly4free.com&utm_medium=pushapp&utm_campaign=push 4 1
stanimir Публикувано: 17 май, 2021 Публикувано: 17 май, 2021 Офертата е страхотна стига човек да можеше да се добере до Норвегия. Към момента остава затворена за чужденци, а Wizz отмениха стотици полети натам чак до октомври. 14.05 "To limit the spread of the coronavirus mutation, the Norwegian borders are closed. Only Norwegian nationals and foreign nationals who reside in Norway will be permitted to enter the country, with a few exemptions." 3
master_of_germs Публикувано: 17 май, 2021 Публикувано: 17 май, 2021 Абе, не е лошо, да има още опции за "домашните потреби", че вчера търсех къде да прибутам няколко такива и за тая цена италиански имаше максимум до края на юни и то само Малпенза-Бари. 3
AlexandraKo Публикувано: 19 май, 2021 Публикувано: 19 май, 2021 преди 5 часа, mamaivy каза: Ооо, благодаря, благодаря! Купих билети до Катания, сега, остава и Уизо-вете да Фръкнат натам... 6 1
Ivko Публикувано: 19 май, 2021 Публикувано: 19 май, 2021 Този рожден ден май винаги го празнуват три дена по мой спомени.Виждам, че тази промоция е само за днес и се надявам за утре да е друга, а може и това да е и нещо не съм много впечатлен 😄 не ми върши работа...Не казвам,че няма намаление реално, но понякога и послъгват 3
Otnesen Публикувано: 19 май, 2021 Публикувано: 19 май, 2021 Ключовото е ПОЛУЧЕТЕ ДО 35% ОТСТЪПКА ..... Аз поне не успях да открия намалени цени до места,за които търсих билети и преди седмица. По новите дестинации има доста ниски цени,но там е много съмнително дали изобщо ще летят...Аз съм пас...🙂
Фил Публикувано: 19 май, 2021 Публикувано: 19 май, 2021 преди 38 минути , Otnesen каза: Ключовото е ПОЛУЧЕТЕ ДО 35% ОТСТЪПКА ..... Аз поне не успях да открия намалени цени до места,за който търсих билети и преди седмица. Понеже и аз следя няколко дестинации - не е като да няма намаление за някои от тях. Т.е., както обикновено при Wizz с техните "промоции", положението е "тука има, тука нема", или както казваша Камата: "съмтаймс уин, съмтаймс люн". 3 7
AlexandraKo Публикувано: 19 май, 2021 Публикувано: 19 май, 2021 Често послъгват, ама, за моите дати, ударих шестица - май ми дойде, къде 20 лева намалението😉😉 4
neuromancer Публикувано: 19 май, 2021 Публикувано: 19 май, 2021 преди 7 часа, Ivko каза: Този рожден ден май винаги го празнуват три дена по мой спомени.Виждам, че тази промоция е само за днес и се надявам за утре да е друга, а може и това да е и нещо не съм много впечатлен 😄 не ми върши работа...Не казвам,че няма намаление реално, но понякога и послъгват От времето, когато е взет единия скриншот до другия може спокойно да се купят 10 билета и цената да се вдигне от 89 до 109 без никакво послъгване. До края на дена спокойно може да станат и 130. Това го казвам не за да защитавам компанията, а за да е ясно как работят промоциите и да сте подготвени. 3
Coo Публикувано: 19 май, 2021 Публикувано: 19 май, 2021 Както нямаше да купувам повече понеже лятото е наредено, напазарувахме още Гърция за РДто, доволна съм ❤️ 🙂 Другите им дестинации в момента не ме блазнят освен Барселона наесен, но испанските здравни власти са ми непредвидими за туризъм и... трая 😞 3
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега