Прескочи до съдържание

Wizz Air - периодични промоции (обща тема)

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 23 минути , stanimir каза:

зависи и от времето с което човек разполага , защото далечен полет предполага поне два загубени дни от ваканцията.

А също и от това колко време можем да отсъстваме. Ако се комбинират добре полетите, може да се отиде за 1-2нощувки само и пак да се направят няколко плажа в Родос, Майорка, Валенсия или много други места из Европа. За под 10 дни да се ходи на далече просто не му излиза сметкава времево, без да говорим за пари изобщо...

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 41 минути , Ivko каза:

Предпочитам да летя за повече ама спането да ми е евтино.

Поради тази причина се отказах от седмица около Билбао и си върнах билета на Пегасъс - 7 нощувки около 900 евро е минимумът лятото.

Но пък 2 н. в Истанбул + 2 Малайзия + 18 Виетнам + 2 Сингапур, който ми разваля бюджета - 490 евро тотал, за 1 или 2 човека е еднаква цена. Самолет 520 + 3×50 евро.

Разходите на място не споменавам.

Всеки си преценява според ситуацията. 

• Харесвам 9
  • Шок 1
Публикувано:
1 hour ago, jorocontrola said:

А също и от това колко време можем да отсъстваме. Ако се комбинират добре полетите, може да се отиде за 1-2нощувки само и пак да се направят няколко плажа в Родос, Майорка, Валенсия или много други места из Европа. За под 10 дни да се ходи на далече просто не му излиза сметкава времево, без да говорим за пари изобщо...

А може би е по-добре на вилата или на село , а когато наистина има достатъчно време, тогава да се пътува извън страната.Разбира се , всеки си почива по-различен начин.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 7 минути , stanimir каза:

А може би е по-добре на вилата или на село , а когато наистина има достатъчно време, тогава да се пътува извън страната.Разбира се , всеки си почива по-различен начин.

Зачеркна темата за "Уикенд забежките" с лека ръка...

Публикувано:

Ако сумата е константа избора е ясен - къси близки почивки или дълги далечни, ако времето не е е определящо, но ако е фактор, то  избора отново намалява. Има и друго - ако бюджета за пътувания годишно е 5000 евро може да има едно пътуване за 5000 или 10 по петстотин и/или междинните варианти.

Относно скъпите нощувки - единственият начин е ранно резервиране, за да се вземе повече за парите. Грешки почти не минават, а и не си струва. Понякога излиза добра цена в последната минута и тогава определящо е времето /като възможност да е свободно/. 

• Харесвам 6
Публикувано:

За Билбао/Сантандер зимата за юли ми даваха от 120€/вечер за много, много компромисни базови настанявания, това за ранното резервиране. За Доностия - въобще не ми излизаше нищо под 150. Не ми е в бюджета, даже в психологическата граница не е.

Просто ако отида там, ще е есента, но май не тази, че октомври засега са баснословни цените на полетите. 

Лятото Европа ми е гореща и скъпа, а с по-бюджетните хладни дестинации нещо взех да се изчерпвам. Село и вила нямам, само те ми липсват. :smile:

• Харесвам 5
  • Смея се 1
Публикувано:
преди 44 минути , stanimir каза:

E, от друга страна е по-евтино да направиш няколко уикенда на европейски цени пред това да си купиш, и по-лошото, ремонтираш, вила или къща на село :rolleyes: Поне Жижо така ми казва като се загледам по някоя евтина къща в нищото на сред Франция, че не мога да изям достатъчно сирене, за да осмисля тези 50-100 хиляди. 

• Харесвам 2
  • Смея се 6
  • 1 месец по-късно ...
Публикувано:

УИЗ са прекрасни и в Европа:

Dettagli

➡️ Es. volo solo andata VENEZIA - Skopje 19.08 a 9€

➡️ Es. volo solo andata MILANO - Budapest 19.08 a 18€

Partner Link skyscanner_it_flight_affiliate

Altre opzioni

✈️ DA MILANO

✈️ DA ROMA

✈️ DA VENEZIA VE/TV

✈️ DA TORINO

✈️ DA BOLOGNA

✈️ DA PISA

✈️ DA PESCARA

✈️ DA NAPOLI

✈️ DA BARI

✈️ DA CATANIA

✈️ DA COMISO

✈️ DA OLBIA

• Харесвам 2
  • 4 седмици по-късно ...
Публикувано:

CHEAP 🔥 Non-stop flights from Larnaca, Cyprus to Abu Dhabi 🕌 from €18 one-way or €51 return

https://www.fly4free.com/flight-deals/europe/flights-from-larnaca-to-abu-dhabi-e18/

Travel dates:
Wide availability from October 2026 to July 2027 

https://www.fly4free.com/flight-deals/europe/flights-from-larnaca-to-abu-dhabi-e18/

Traveltips newsletter

Route:
Larnaca – Abu Dhabi – Larnaca

• Харесвам 10
Публикувано:
wizzair logo

Wizz Air Banner

Good company, new places and something to look forward to ✈️ Get up to 15% off selected flights and make room for more memories. Spontaneous city breaks or long weekends with your favourite people, there’s always a reason to go somewhere new. 

Book now
  • Харесвам 5
Публикувано:

Wizz Air Banner

With the Erste Wizz Air Credit Card, you can collect Wizz Air points on your everyday purchases and redeem them for flights or additional services.

Now it’s even more rewarding to apply: you can get up to 25,000 bonus points to start, once you meet the conditions.

Why choose the Erste Wizz Air Credit Card?
Earn points on everyday spending
Redeem points for flights and Wizz Air services
Get up to 25,000 bonus points to start

Apply now and get closer to your next trip!
APR: 44,49%

• Харесвам 1
Публикувано:
13 minutes ago, Иван Попов said:

Wizz Air Banner

With the Erste Wizz Air Credit Card, you can collect Wizz Air points on your everyday purchases and redeem them for flights or additional services.

Now it’s even more rewarding to apply: you can get up to 25,000 bonus points to start, once you meet the conditions.

Why choose the Erste Wizz Air Credit Card?
Earn points on everyday spending
Redeem points for flights and Wizz Air services
Get up to 25,000 bonus points to start

Apply now and get closer to your next trip!
APR: 44,49%

Не е за българи - за Унгария е.За България партньорската банка е ДСК.Просто пляскат мейли към всичките си потребители.Erste Wizz е унгарската DSK Wizz.

• Харесвам 5
Публикувано:

Днес има някакво промо -15% за Италия, на мен нищо не ми излиза, или не е започнало(обявено е само за днес) или включва много малко полети.

Публикувано:
11 minutes ago, Oshko said:

Днес има някакво промо -15% за Италия, на мен нищо не ми излиза, или не е започнало(обявено е само за днес) или включва много малко полети.

За полети до 10 декември според условията.

IMG_20260817_093012.png

• Харесвам 2

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.