Прескочи до съдържание

Wizz Air - периодични промоции (обща тема)

Препоръчани мнения

Публикувано:
Преди 1 час, epetkov каза:

Точно до Армения едва ли ще предлагат туроператорите полети с Уиз. До оня ден предлагаха екскурзии до регион Кавказ по  2500-3000 лева. Няма как рязко да предложиш същия продукт по 1200-1500 лева.

Ти сериозно ли?! Бързо търсене с Гугъла показва това. https://grabo.bg/poseti-armeniia-0gwgt?affid=3169&affid2=233

Реклама няма да правя на никоя от тея  фирми, щото има поне още 20 предлагащи турове точно в тея дати. Как пък съвсем случайно съвпадат с полетите на УИЗ...

• Харесвам 7
Публикувано:
преди 1 час, kakadu каза:

Ти сериозно ли?!

Несериозно, разбира се. Не знаех, че са пуснали екскурзии до Армения с полетите на Уиз по 1500 лева.  Като ги спрат след време и хайде пак по 2500-2800 лева. Обикновения немагеланец какво ще си помисли?

Публикувано:

@epetkov Предлагат. Даже преди 2 месеца видях някаква "екскурзия до Армения" за почти 3 бона,  цената включва "полет на авиокомпания Уизеър и т.н.". А като им писах коментар, че съм взел полети за по 60 лв, колко ще да са златни тия 7 нощувки, че да го докарат до 3000 лв пакетна цена? И отговориха, че датите около 6 септември (2-9 септ.) били по над 700 лв на посока. И като проверих, наистина беше така. Седмица по-късно (9-16 септ.) бяха по под 100 лв на посока. Големи изедници са тия агенции.

• Смея се 4
Публикувано:

НОНСТОП полети от Будапеща до ИСЛАНДИЯ за €81 (ЮНИ) https://travelfree.info/cheap-direct-flights-from-budapest-to-reykjavik-iceland/

Евтини полети от Базел-Мюлуз-Фрайбург до Албания (и обратно) от €20 https://www.fly4free.com/flight-deals/europe/direct-flights-from-basel-mulhouse-freiburg-to-albania/

• Харесвам 5
Публикувано:

Какво правите, когато Ви сменят полета,  ей така и новото предложение не Ви устроива. Wizziar са сменили полетите на целия декември от събота в неделя, но това въобще не ме устройва, щото кораба ми заминава него ден, аз съм пред свършен факт. Полета пък в петък е двойно по скъп и ще имам две нощувки и хич не ми се стои в Абу Даби толкова време. Лошо е, че декември месец полетите скачат много като цени. Въобще не знам какво да правя. После веднага ли ти пущат кредита в профила, които уж е 120%. В смисъл мога ли веднага да ползвам парите. Какви други врътки мога да направя, то до Абу Даби и Дубай само wizziar лети.

Публикувано:
преди 9 минути , ZORI каза:

Полета пък в петък е двойно по скъп и ще имам две нощувки и хич не ми се стои в Абу Даби толкова време.

Може да се смени безплатно отмененият полет в събота за този в петък, но допълнителната нощувка ще е за ваша сметка.

Публикувано:
преди 14 минути , ZORI каза:

После веднага ли ти пущат кредита в профила, които уж е 120%. В смисъл мога ли веднага да ползвам парите. Какви други врътки мога да направя, то до Абу Даби и Дубай само wizziar лети.

Да ако искаш рефънд и билетите са платени в кеш ти идват 120% кредит до 5 минути и може да ги ползваш веднага. А ако си искаш парите по карта то ти връщат 100% от платените билети.

Публикувано:
преди 19 минути , ZORI каза:

то до Абу Даби и Дубай само wizziar лети.

Как така през декември до Дубай и Абу Даби лети само Уиз?! Полети си има, макар и на по-високи цени - Fly Dubai, Emirates, Катар, Търкиш и т.н. 

Допускам, че аз нещо не съм те разбрал. 

Публикувано:
преди 29 минути , ZORI каза:

Полета пък в петък е двойно по скъп и

Значи си на печалба, тъй като щом те правят промените не се доплаща до новата цена.

преди 30 минути , ZORI каза:

Какво правите, когато Ви сменят полета,  ей така и новото предложение не Ви устроива

Опциите са едни и същи навсякъде, а кой какво ще избере зависи от конкретния случай. Аз бих сменил с един ден, нищо че не ми се седи толкова време в Абу Даби.

• Харесвам 3
Публикувано:

Cheap non-stop flights from Sofia to Saudi Arabia from €36

Saudi-Arabia-ST-1-800x534.jpg

Travel Dates:
June – October 2023

To check all available dates follow the links below and use Wizz Air Calendar view

Route:
Sofia – Riyadh – Sofia

Baggage allowance:
One personal item per passenger

Canceled or delayed flight within the last 3 years?
You may be entitled to be reimbursed up to €600 for flight cancellations. File you claim with AirHelp >>

• Харесвам 5
Публикувано:
преди 57 минути , Иван Попов каза:

Cheap non-stop flights from Sofia to Saudi Arabia from €36

Saudi-Arabia-ST-1-800x534.jpg

Travel Dates:
June – October 2023

To check all available dates follow the links below and use Wizz Air Calendar view

Route:
Sofia – Riyadh – Sofia

Baggage allowance:
One personal item per passenger

Canceled or delayed flight within the last 3 years?
You may be entitled to be reimbursed up to €600 for flight cancellations. File you claim with AirHelp >>

Аз даже за 60 лева уцелих в края на февруари до началото на март (с discount club де). После отмениха полетите в моите дати, та си взех в близки с един ден по-малко - но в този момент вече струваха доста повече (около и над 100 лева). Но като ставаше дума за смяна по тяхна вина, не доплатих нищо.

Публикувано:
преди 4 минути , Иван Попов каза:

Direct flights from Milan to ICELAND for €60

750px_ST_Iceland2.jpg

Route:

Milan – Reykjavik – Milan

Travel dates:

August – September  2023

Some examples:

30 Aug – 6 Sep
1  – 6 Sep
1 – 8 Sep
3 – 8 Sep
3 – 10 Sep
60.png

Нямах време да си направя моя Исландия или с Добри, но тръгвам идната неделя по нечия друга, види ми се, добра програма. Може и да се обознача оттам :sun_bespectacled:

• Харесвам 1
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 4 часа, Anna Kalinovska каза:

Нямах време да си направя моя Исландия или с Добри, но тръгвам идната неделя по нечия друга, види ми се, добра програма. Може и да се обознача оттам :sun_bespectacled:

За Исландия и на мен ми се ходи, но може би ще е 2024 или 2025 година лятото. 

Сега нещо времето не ми стига 😂 

• Харесвам 1
  • Браво 1
Публикувано:
преди 6 минути , Иван Попов каза:

За Исландия и на мен ми се ходи, но може би ще е 2024 или 2025 година лятото. 

Сега нещо времето не ми стига 😂 

Блиц-разходка ще е, Abstecher, както казват братята германци - само 5 дена чист престой на острова, макар и интензивни 🤓 

И не по магелански 🤨, но понякога на човек му се налага да си "купи" време..

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.