Прескочи до съдържание

Wizz Air - периодични промоции (обща тема)

Препоръчани мнения

Който няма пари за хотел така пътува като мен.А и умората бързо ме натиска,още след два часа като изляза от къщи. Пък и екскурзиите на автобусните фирми,например от София до Сърбия,Македония,Солун,Одрин са точно за няколко часа свободно време и обратно към България.От Пловдив до Александруполис за плаж без нощувка е 60 лв.

• Харесвам 4
Връзка към коментар

На мен ми харесва начина на пътуване на @dimitrov6. Заради семейни причини не мога да отсъствам повече от ден, макс 2.  Затова дори и 4 часа на ново място са много зареждащи. Все едно да отиде и да хапне един сладолед до Фонтанът Ди Треви.

• Харесвам 8
  • Браво 1
Връзка към коментар
преди 2 минути , Stryper каза:

На мен ми харесва начина на пътуване на dimitrov6. Заради семейни причини не мога да отсъствам повече от ден, макс 2.  Затова дори и 4 часа на ново място са много зареждащи. Все едно да отиде и да хапне един сладолед до Фонтанът Ди Треви.

Да,за мен 5-6 часа в друга  държава, град са достатъчни. А на хостел вече  не ми се спи.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 35 минути , dimitrov6 каза:

Солун

А като споменаваш Солун, скоро търсих шантави маршрути и като излезе това се сетих за теб:

Screenshot_20230823-141338.png.2f8686c3d08801be40b770591de1e025.png

После може да се върнеш с късен автобус към БГ.

Screenshot_20230823-145924.png.2e80aa1286bb92c0cc62633131a6806e.png

А за малко по-дълъг престой в Италия - отиване до Рим, връщане през Неапол. Даже и за плаж може да става. 🙂

Screenshot_20230823-145339.png.526d65cf83393309694a6b568256d3ed.png

Screenshot_20230823-145204.png.f740da1c84dfb8eeca08670c4d79b5ee.png

• Харесвам 9
  • Благодаря 1
Връзка към коментар
Преди 1 час, ven62 каза:

Разбрах! ...

Аз съм злото. :wink::biggrin:

Недей да се буташ в моята юрисдикция. В сравнение с Тъмната страна твоето "зло" е като дейността на гамени, драскащи по стените на неголям български град. Не в централната му част ...

🙂

• Смея се 9
Връзка към коментар
преди 7 минути , Брани каза:

Недей да се буташ в моята юрисдикция. В сравнение с Тъмната страна твоето "зло" е като дейността на гамени, драскащи по стените на неголям български град. Не в централната му част ...

🙂

Смирено се самонаказвам в ъгъла (на колене с вдигнати ръце). Да си сложа ли царевични зърна под коленете.:wink:

• Смея се 3
Връзка към коментар
преди 29 минути , ven62 каза:

Смирено се самонаказвам в ъгъла (на колене с вдигнати ръце). Да си сложа ли царевични зърна под коленете.:wink:

Не, не си създавай излишни проблеми, моите хора ще донесат 🙂

• Смея се 5
Връзка към коментар
преди 4 часа, iMari каза:

Един дълъг уикенд в Андалусия с възможност да се посети и Гибралтар. А и най-вероятно ще променят/отменят полети, което дава повече свобода. 😉

image.png.8394ac5b414f88c73615478823503278.png

image.png.048b5996f3781050d09ff7aecbf539ea.png

Имам да черпя....до вчера рових за билети на добра цена за Испания и нищо не можах да открия. Само след час ми изтича и WDC  и нещата съвсем се наредиха . Благодаря 🍻

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Не е май промоция, ама си взехме билетчета до Тел Авив на 4-ти Ноември (през сайтовете 55лв, дори по-евтино от wizz discount). Знам, че е събота и много неща не работят и е тегаво с транспорта, но транспорта го решаваме с кола под наем, а другото ще видим....то за един ден да си обикаляш из Тел Авив има какво да се прави, дори всичко да е затворено, а то доколкото разбрах не е съвсем всичко затворено.

• Харесвам 5
Връзка към коментар
  • 1 месец по-късно ...

Обидно е да ни предлагат промоции, в които с търсене под лупа да се открие дестинация по 29,99 евро, че и да се зарадва човек. Аз като проверих Лисабон, Рим и Ница ми е достатъчно да не поглеждам повече календара с цени. Ница държи първото място с цена от 783,99 лв. - best price за еднопосочен за целия период април - октомври 2024 г. Ами Рим?! С 4 полета седмично 587,99 лв за посока е най-добрата цена...толкоз за промоцията, за мен е чиста подигравка.  

• Харесвам 15
  • Шок 1
Връзка към коментар

До вчера вечерта цените бяха доста по-ниски. Гледах за пролетта за точни дати няколко дестинации и докато реша за къде, сега гледам цените и не мога да повярвам. Поне двойно са. А от около месец сериозно се опитвам да изхарча едни кредити.

• Смея се 4
Връзка към коментар

Свърши промоцията, който взел-взел такива цени стоят точно ден както бяха последните. Целия юли и август до Валенсия имаше по 38лв сега са 700 😄😄

• Харесвам 2
  • Смея се 6
Връзка към коментар
преди 9 часа, Ivko каза:

Целия юли и август до Валенсия имаше по 38лв сега са 700 

Те май се бяха объркали с тези цени (особено до Испания) и сега се опитват да си избият грешката 😄

• Харесвам 2
  • Смея се 4
Връзка към коментар
преди 1 час, iceman00 каза:

Те май се бяха объркали с тези цени (особено до Испания) и сега се опитват да си избият грешката 😄

О да, със сигурност, защото такива цени до Испания скоро не бях виждала. Аз взех тогава за края на юни до Валенсия, сега са 10 пъти по- високи :)

• Харесвам 2
Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.