Прескочи до съдържание

Wizz Air - периодични промоции (обща тема)

Препоръчани мнения

Публикувано:

Не е промоция, но!
За някои дати през юли има доста ниски цени за Ереван. Ваканция, отпуски и подходящо време за планините из Армения и Грузия. Юни, август и септември също може да се направи комбинация.

Screenshot(1).png.6d44446f7dff2b7a5590b7d817639a39.png

• Харесвам 13
  • Благодаря 2
Публикувано:

15% off today

Looking for your next getaway?

We’re making it easy with 1.5 million seats at 15% off! Book now and travel until 31 March 2025. Whether it’s a sunny escape or an adventure-filled journey, this is your sign to pack your bags!

The promotion applies on 23 January 2025 00.00 till 23.59 CET (“Promotional period”). The 15% discount applies to the fare, excluding the administration fee. The indicated number of seats (1 500 000) with the discount applies only for selected flights available on https://wizzair.com and WIZZ mobile app during the Promotional period. Travel period is limited, from 1 February 2025 till 31 March 2025. The promotion applies only to bookings made on https://wizzair.com or on the WIZZ mobile app. Promotion does not apply to group bookings. Flights to and from Poland are excluded.

• Шок 1
Публикувано:
На 20.01.2025 в 14:54, Argentique каза:

Не акция, но!
На некоторые даты июля в Ереване довольно низкие цены. Каникулы, каникулы и хорошая погода в горах вокруг Армении и Грузии. Июнь, август и сентябрь также можно объединить.

Скриншот(1).png.6d44446f7dff2b7a5590b7d817639a39.png

През септември температурата е по-удобна

Публикувано:
преди 1 час, r_nikolov1 каза:

15% off today

Looking for your next getaway?

We’re making it easy with 1.5 million seats at 15% off! Book now and travel until 31 March 2025. Whether it’s a sunny escape or an adventure-filled journey, this is your sign to pack your bags!

The promotion applies on 23 January 2025 00.00 till 23.59 CET (“Promotional period”). The 15% discount applies to the fare, excluding the administration fee. The indicated number of seats (1 500 000) with the discount applies only for selected flights available on https://wizzair.com and WIZZ mobile app during the Promotional period. Travel period is limited, from 1 February 2025 till 31 March 2025. The promotion applies only to bookings made on https://wizzair.com or on the WIZZ mobile app. Promotion does not apply to group bookings. Flights to and from Poland are excluded.

А ирландците дават 20% отстъпка ДНЕС 

• Харесвам 2
  • 3 седмици по-късно ...
  • 1 месец по-късно ...
Публикувано:

15% off today ✈️

Ready for a summer adventure to places you’ve never imagined? The summer season is calling, and now’s your chance to tick off those hidden gems from your bucket list!

Enjoy 15% OFF today on selected flights to and from Romania, Serbia, North Macedonia, Georgia, Cyprus, and Bulgaria. Travel between April and June, and experience Europe’s most incredible and lesser-known spots under the summer sun!

BOOK NOW!

Wizzair

• Харесвам 5
  • Браво 1
Публикувано:
преди 46 минути , Жанета Иванова каза:

Възползвах се -до Айндховен тъкмо навреме, че ще ходим на сватба. 

Screenshot_20250401_124950_Gmail.jpg

И на мен ми трябва Айндховен, ама за моите дати искат пари като за презокеански полет 

Screenshot_20250401_133703_WizzAir.jpg.b7dfe256c7e19f281a05c033b183df09.jpg

• Шок 2
  • Смея се 5
  • Замислям се 1
Публикувано:

Цени от Италия:

✈️ DA MILANO

✈️ DA ROMA

✈️ DA VENEZIA VE/TV

✈️ DA BOLOGNA

✈️ DA NAPOLI

✈️ DA BARI

✈️ DA CATANIA

✈️ DA ALGHERO

• Харесвам 4
Публикувано:
Преди 1 час, Фил каза:

И на мен ми трябва Айндховен, ама за моите дати искат пари като за презокеански полет 

Винаги това са най-тегавите дати за пътуване до Холандия заради началото на учебната година.

Преди време така 6-има души бяхме overbooked, като двама не се качиха на самолета.

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 3 часа, Фил каза:

Вчера ривих и аз за натам. Отиването беше с много добра цена но връщането кати при теб.

• 2 седмици по-късно ...
Публикувано:

Значи всичко мога да изтърпя - и закъсненията и отменените им полети, но това вече минава всички граници! Коварството им вече отива на друго ниво!

Happy Birthday!

As you are celebrating your birthday this month, we wanted to surprise you with a little gift. We have added €10 WIZZ Credit to your WIZZ Account, which you can use during the next 31 days.

Treat yourself to a birthday trip and make it a memorable celebration!

Изпратили ми този мейл вчера, видях го днес, с трепет влязох в акаунта си....и познайте дали са ги заредили тези 10 евро?! :angry2:

Това е като да обещаеш на дете, че ще му купиш сладолед и после да му кажеш "ама аз само се шегувах". 🥹

А им дадох 2,64 лв истински пари при последната покупка на билети!

Never again!:butcher:

• Шок 1
  • Смея се 13
Публикувано:
преди 24 минути , iMari каза:

Изпратили ми този мейл вчера, видях го днес, с трепет влязох в акаунта си....

Ти по-добре замълчи - и аз имам birthday след няколо дни, а даже мейл не са ми пратили! Пак проверих - никакви 10€, никакъв поздрав, никакъв мейл, НИ-ЩО!  :angry2:

• Харесвам 2
  • Шок 1
  • Смея се 9
Публикувано:

Тъкмо го прочетох това и след няма и пет минути AirBaltic ми пращат код за 10€ за РД, валиден до 7 май, а аз нямам РД този месец, нито преди 7 май. 😂

@Фил,  да не са ми пратили твоя код? 😃

• Смея се 10
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 34 минути , Argentique каза:

Тъкмо го прочетох това и след няма и пет минути AirBaltic ми пращат код за 10€ за РД, валиден до 7 май, а аз нямам РД този месец, нито преди 7 май. 😂

@Фил,  да не са ми пратили твоя код? 😃

Да не е бил моят, че аз нямам, а поне с тебе сме от една зодия 😄

Публикувано:
преди 5 минути , stanimir каза:

Сигурно в някой от профилите си попълнила тази дата като РД.

Не, моята дата съм си попълнила, имам само един профил и съм се чекирала през него досега няколко пъти. :pardon:

преди 4 минути , master_of_germs каза:

Да не е бил моят, че аз нямам, а поне с тебе сме от една зодия 😄

Не знам, обаче който не е получил, не тъжете, че при добавяне на ваучера пише, че е изтекъл. 😄

Така че имам подарък, доста сходен с този на @iMari 😄

• Смея се 2
  • Замислям се 1
Публикувано:
Преди 1 час, iMari каза:

Значи всичко мога да изтърпя - и закъсненията и отменените им полети, но това вече минава всички граници! Коварството им вече отива на друго ниво!

Happy Birthday!

As you are celebrating your birthday this month, we wanted to surprise you with a little gift. We have added €10 WIZZ Credit to your WIZZ Account, which you can use during the next 31 days.

Treat yourself to a birthday trip and make it a memorable celebration!

Изпратили ми този мейл вчера, видях го днес, с трепет влязох в акаунта си....и познайте дали са ги заредили тези 10 евро?! :angry2:

Това е като да обещаеш на дете, че ще му купиш сладолед и после да му кажеш "ама аз само се шегувах". 🥹

А им дадох 2,64 лв истински пари при последната покупка на билети!

Never again!:butcher:

На мен никакъв код не ми пратиха за рождения ден!😡

• Харесвам 1
  • Смея се 2
Публикувано:
преди 2 часа, crazyhorse каза:

На мен никакъв код не ми пратиха за рождения ден!😡

И на мене нищо и не само тази година, а винаги!   :angry2:

Дано ни четат и се срамуват, че съм от първите им клиенти, които си купиха билет до Будапеща промоционално за 2.99 лева при идването им в България и ги подкрепих морално и материално за добре дошли.

• Браво 2
  • Смея се 6

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.