Прескочи до съдържание

Wizz Air - периодични промоции (обща тема)

Препоръчани мнения

Дани Магелани
Публикувано:
преди 3 часа, Argentique каза:

Тъкмо го прочетох това и след няма и пет минути AirBaltic ми пращат код за 10€ за РД, валиден до 7 май, а аз нямам РД този месец, нито преди 7 май. 😂

@Фил,  да не са ми пратили твоя код? 😃

И аз имам ваучер от airbaltic, а нямам рд.

• Харесвам 1
  • Смея се 2
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 3 часа, Дани Магелани каза:

И аз имам ваучер от airbaltic, а нямам рд.

И аз имам . А рожденият ми ден е чак през септември. И при мен излиза невалиден😀.

• Смея се 3
Публикувано:

Получих и аз 21 лв в профила под формата на уиз кредити. РД ми е този месец. Изтичат до месец. А тези кредити се сливат с останалите, дето изтичат през 2026. И като купя нещо в следващите дни как да разбера кои кредити ползвам? Първо по-старите или първо по-новите?

00F11933-EC86-4F39-973C-13210FF804F5.jpeg

501D88B7-7DD2-4D54-A835-81A90B76276E.jpeg

И за да сме в темата с промоциите:

2F0750E4-223D-4025-802F-C91613516C79.jpeg

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 57 минути , Hakkâri Spor каза:

А тези кредити се сливат с останалите, дето изтичат през 2026. И като купя нещо в следващите дни как да разбера кои кредити ползвам? Първо по-старите или първо по-новите?

2F0750E4-223D-4025-802F-C91613516C79.jpeg

Принципно се вземат от най-близко изтичащите

• Харесвам 4
  • 2 седмици по-късно ...
Публикувано:

На 10.04.2025 г. в 14:23, Фил каза:

Ти по-добре замълчи - и аз имам birthday след няколо дни, а даже мейл не са ми пратили! Пак проверих - никакви 10€, никакъв поздрав, никакъв мейл, НИ-ЩО!  :angry2:

Значи - май трябва да си върна думите и да си посипя главата с пепел. :biggrin:
Мейл с поздрав от Wizz за РД така и не съм получил (не вярвам да съм го изтрил неволно), но пък случайно забелязах, че имам заредени едни €10.23  в профила, точно преди рождения ми ден, за които няма друго обяснение, а и гледам че описанието е "Crediting Add", а кредитът е с валидност 1 месец, както е споменато по-горе. Мисля да им простя че са го заредели без да ме поздравят в писмо. :grin:

Сега дали да не си преместя рождената дата в профила към май месец :grin: ?

Споням си как 

Спойлер

едно време ски-учителите в Пампорово имаха по два пъти месечно "рожден ден" - с идването на вяска нова група англичани. :grin:
И съответно получаваха куп подаръци - битилки уиски и разни други неща. :grin:

image.png.6f3c3ea6d95fb8aba941c1e2524a7db3.png

• Харесвам 3
  • Шок 2
  • Смея се 3
Публикувано:

И аз бях рожденичка миналата седмица. Нищо не получих от Уиз 🤔

Чувствам се дискриминирана…

Нема им стъпим тоя месец в самолета… 😅

• Харесвам 1
  • Смея се 13
Публикувано:
Преди 1 час, dunaika каза:

И аз бях рожденичка миналата седмица. Нищо не получих от Уиз 🤔

Чувствам се дискриминирана…

Нема им стъпим тоя месец в самолета… 😅

И аз никога не съм получавал 😱

• Замислям се 1
  • 3 седмици по-късно ...
Публикувано:

До 21% отстъпка за ВСИЧКИ полети

Wizzair

WIZZ навършва 21 години и празнуваме с до 21% отстъпка за ВСИЧКИ полети!

Независимо дали резервирате почивка на плажа, бягство от града или посещение у дома, сега е моментът да вземете страхотна оферта.
Побързайте – този подарък за рожден ден е достъпен само на 19 и 20 май!

Не пропускайте – резервирайте днес и спестете до 21% за следващото си пътуване с WIZZ!

Период на пътуване: НЕОГРАНИЧЕН

• Харесвам 3
  • Смея се 1
Дани Магелани
Публикувано:

Някой открил ли е скоро ниска такса за чекиран багаж? Вариантът Братислава не сработи.

• Замислям се 1
Публикувано:
преди 10 часа, Дани Магелани каза:

Някой открил ли е скоро ниска такса за чекиран багаж? Вариантът Братислава не сработи.

Пробвай с Тирана, дано там мине

Публикувано:

Има добри цени от Варна до Абу Даби след НГ - започват от около 130 лв. двупосочно. Много дати. Аз си взех едни билети и оттам тепърва ще го мисля накъде (с надеждата да пуснат я Шри Ланка, я някоя друга екзотийка) 🙂

• Харесвам 9
  • Браво 3
Публикувано:

То от Абу Даби в посока Шри Ланка може да се погледне и Etihad airways. Ние летяхме с тях през февруари на много приятни цени.

• Харесвам 12
Публикувано:
преди 7 часа, Ivko каза:

Да не стане да пуснат Шри Ланка и да спрат Абу Даби 😁

Много е вероятно зимата Варна -Абу Даби да изчезне. Аз и лятото не знам кой го пътува това (скоро ще проверя), но поне става връзка през Варна за други държави в летния сезон.

• Харесвам 4
Публикувано:
На 19.05.2025 г. в 10:46, Дани Магелани каза:

Бари -Тирана 01.12 - 20кг е 13,80, 26кг - 17,75

А колко е най-евтиния флекс, който откривате?

• Благодаря 1
Георги Матеев
Публикувано:
преди 39 минути , boogy83 каза:

Много е вероятно зимата Варна -Абу Даби да изчезне. Аз и лятото не знам кой го пътува това (скоро ще проверя), но поне става връзка през Варна за други държави в летния сезон.

Преди седмица полетът Варна - Абу Даби беше с едва 13 души на борда. Нямам добро усещане за тази линия и много бих внимавал с нея, особено за планиране на връзки.

• Харесвам 8
Публикувано:
преди 42 минути , M@ria каза:

Бари -Тирана 01.12 - 20кг е 13,80, 26кг - 17,75

А колко е най-евтиния флекс, който откривате?

Братислава-Скопие на 23-ти юни билета е 17,68 евро,а флекса е 9,9 евро,но през приложението!През браузър(Chrome,Mozilla) е 16 евро!

• Харесвам 5
Публикувано:
преди 3 часа, crazyhorse каза:

Братислава-Скопие на 23-ти юни билета е 17,68 евро,а флекса е 9,9 евро

Също:

Братислава-Скопие
5 окт, 2  ноем. билет 17.68, флекс 9.90 евро

Анкона-Тирана
18, 24 юни,  2 юли - билет 13.73, флекс 11.85

Бари-Тирана
28, 29 май - билет 13.73, флекс 10.85

Комизо-Тирана
22, 29 септ, билет 13.73, флекс 12.00

Пескара-Тирана
27, 28 май, 2, 3, 4, 5, 6, 10, 11, 12, 13  юни  - билет 13.73  флекс 10.85 

При мен с mozilla и google chrome не спадат цените, в сравнение с приложението. За сметка на това флекс от 9.90 евро скача на 15 евро с Модзила (за 2.11. Братислава-Скопие) 😄 При всеки явно показва различно.

p.s. това са цените с промоцията от 21%, която ще е до полунощ СЕТ. От утре  20 и 15 евро съответно за билет.
  • Харесвам 6
Публикувано:
преди 55 минути , Hakkâri Spor каза:

Също:

Братислава-Скопие
5 окт, 2  ноем. билет 17.68, флекс 9.90 евро

Анкона-Тирана
18, 24 юни,  2 юли - билет 13.73, флекс 11.85

Бари-Тирана
28, 29 май - билет 13.73, флекс 10.85

Комизо-Тирана
22, 29 септ, билет 13.73, флекс 12.00

Пескара-Тирана
27, 28 май, 2, 3, 4, 5, 6, 10, 11, 12, 13  юни  - билет 13.73  флекс 10.85 

При мен с mozilla и google chrome не спадат цените, в сравнение с приложението. За сметка на това флекс от 9.90 евро скача на 15 евро с Модзила (за 2.11. Братислава-Скопие) 😄 При всеки явно показва различно.

p.s. това са цените с промоцията от 21%, която ще е до полунощ СЕТ. От утре  20 и 15 евро съответно за билет.

И аз намерих ниски цени на полети.но дадох пример с най-ниския флекс и сравнително евтин полет...

• Харесвам 2
Публикувано:

Да, вече от почти месец не виждам никакви цени на билети от 9.99 евро. Минимумът е 14.99 евро, по най-различни дестинации (като не броим промоцията като днешната).  Да види като наближи зимата, ама се съмнявам.

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.