Прескочи до съдържание

Wizz Air - периодични промоции (обща тема)

Препоръчани мнения

какво означава това с майманките,че не мога да схвана :)

Виж на по-предните страници има едни екселски таблици от macf1an с цени на билети.

Майтапи се, че кара маймунки да гледат цените и да попълват таблицата.

Поне аз така го разбирам де :)

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Аа изненада е :)

Поне кажи, че е хубава - да не ни терзаят мрачни мисли. Ама пък като казваш - подарък за Уизеър, то за нас май ще е обратното. :) Дано подарък да е в кавички! :)

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Безплатно е мястото, не билетът.

Как така мястото? Таксата за промяна на мястото ли имаш предвид?

Аз го интерпретирам, че второто място заедно с малък салонен багаж е безплатно и трябва за него само да се платят административните такси, които са 2 х 16лв.

Ако е по твоята логика какви са тези административни такси?! :huh:

"Терминът "безплатно" означава, че няма да ви се начислява общата цена, включително данъци, други задължителни такси и малък салонен багаж (макс: 42х32х25) (но не включва административната такса) за безплатното място. За всяко безплатно място се плаща административна такса."

Връзка към коментар

Тръпна в очакване:) Добре, че не знаех за промоцията и взех три билета за средата на юни,

за по 119лв в събота следобед, които в момента са по 315лв всеки. Дано да има добри попадения и да изкочи нещо добро за всеки.

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Как така мястото? Таксата за промяна на мястото ли имаш предвид?

Аз го интерпретирам, че второто място заедно с малък салонен багаж е безплатно и трябва за него само да се платят административните такси, които са 2 х 16лв.

Ако е по твоята логика какви са тези административни такси?! :huh:

"Терминът "безплатно" означава, че няма да ви се начислява общата цена, включително данъци, други задължителни такси и малък салонен багаж (макс: 42х32х25) (но не включва административната такса) за безплатното място. За всяко безплатно място се плаща административна такса."

Така де, няма да ти се начислява цената на мястото, а не на билета. Ако не си купиш място, промоция няма. Постигнали са добра словесна еквилибристика, спор няма.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Чакам промоцията на Уиз, но ме мъчи 1 въпрос.Искам да купя билет на 1 приятелка, която след 1 месец се жени и ще си смени името.В сайта на Уиз с новото име ли да я пиша?Полетът ще се извърши след сватбата. ;)

Връзка към коментар

Чакам промоцията на Уиз, но ме мъчи 1 въпрос.Искам да купя билет на 1 приятелка, която след 1 месец се жени и ще си смени името.В сайта на Уиз с новото име ли да я пиша?Полетът ще се извърши след сватбата. ;)

Зависи колко време след сватбата ще е полета, ако ще пътува с нова лична карта и със сменено име, купи билета с новото име  :) .

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.