Гост Гост 23*6 Публикувано: 8 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 8 ноември, 2019 50 minutes ago, Таньо said: В нея има 10 GBP награда от регистрацията през линка. При проверка на наличност дава 0. В UK никога не съм попадал на каквато и да е такса за услуга на банкомат. Така или иначе с 10 паунда заредих Револута, плащам с картата в нета. Теглене на банкомат и плащане на ПОС ще опитам в България. Тези 10 паунда са не точно в нея (във физическата карта), a са в Curve Cash частта и, аз оттам съм изкарвал бонусите само под формата на зареждане на револют, не съм си и помислял да тегля, не знам дали и може да итеглиш 10 паунда... Досега мислех, че си закачил нормална кредитна или дебитна карта (може и револют например), верифицирал си я, и си се опитвал да теглиш без успех ? Връзка към коментар
Doctor Who Публикувано: 9 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 9 ноември, 2019 преди 6 часа, georgebg каза: Тези 10 паунда са не точно в нея (във физическата карта), a са в Curve Cash частта и, аз оттам съм изкарвал бонусите само под формата на зареждане на револют, не съм си и помислял да тегля, не знам дали и може да итеглиш 10 паунда... Досега мислех, че си закачил нормална кредитна или дебитна карта (може и револют например), верифицирал си я, и си се опитвал да теглиш без успех ? Има закачени Револут и Монезе, от там си взема при плащане в интернет. Кеш не даде. Връзка към коментар
kiriku Публикувано: 12 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 12 ноември, 2019 Парите, които са в cashback картата (включително тези от реферал линка) не могат да се теглят на банкомат. 2 Връзка към коментар
Doctor Who Публикувано: 12 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 12 ноември, 2019 На 9.11.2019 г. в 7:41, Таньо каза: Има закачени Револут и Монезе, от там си взема при плащане в интернет. Кеш не даде. Update: В България теглене от банкомат стана без проблем. Връзка към коментар
Гост Гост 23*6 Публикувано: 12 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 12 ноември, 2019 11 hours ago, Таньо said: Update: В България теглене от банкомат стана без проблем. Странно, че точно в "родината" на Curve има проблеми с тегленето 😉 Аз днес в Германия си дръпнах наведнъж 1000 EUR без проблем. Връзка към коментар
Angelita Публикувано: 13 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 13 ноември, 2019 Искам да попитам как се зарежда карта curve. Връзка към коментар
chandni Публикувано: 13 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 13 ноември, 2019 преди 17 часа, georgebg каза: Странно, че точно в "родината" на Curve има проблеми с тегленето 😉 Аз днес в Германия си дръпнах наведнъж 1000 EUR без проблем. A колко такса ти взеха...? Връзка към коментар
cybersimo Публикувано: 13 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 13 ноември, 2019 Предполагам са му взели нула, защото той е второ ниво с лимитите. Първото ниво е 400 паунда на ден, второто е 1000 паунда на ден. Слагаш си еврова (по-добре) или левова дебитна (че от кредитна много боли) карта зад Кърв и готово Връзка към коментар
Ilian359 Публикувано: 13 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 13 ноември, 2019 преди 4 часа, Angelita каза: Искам да попитам как се зарежда карта curve. Не се зарежда. Тя само пренасоява плащането към някоя от свързаните други карти.. Връзка към коментар
Гост Гост 23*6 Публикувано: 13 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 13 ноември, 2019 5 hours ago, chandni said: A колко такса ти взеха...? Да - стигнах годишния лимит и ми го вдигнаха на 1000 паунда на ден. А предния мисля е 200. В приложението ги има. Всъщност вчера го пробвах и изтеглих на два пъти общо 1160 евро. Такса няма, но на левовата карта зад Кърв в приложението я сложих, че е еврова, за да не ме превалутира Кърв и да начисли такси над максимума за безплатно превалутиране. Връзка към коментар
IVM Публикувано: 20 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 20 ноември, 2019 На мен ли така ми се струва,или ДСК спряха на начисляват точки в WIZZ картата при използването и през Curve?Някой друг дали има такива наблюдения? Връзка към коментар
cybersimo Публикувано: 20 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 20 ноември, 2019 Ако можеш да ги следиш стриктно, провери отново. Докато не пуснат тази функционалност да се виждат точките за всяка транзакция е трудно да се разбере. Няма причина да не начисляват - това си е плащане на ПОС терминал. Аз единствено съм имал проблем с плащане през Curve в сайта на Wizz - просто бяха начислили точките х2 вместо х4. И като им написах един мейл на ДСК и ги коригираха. ps. Разбира се говоря за реални плащания. Ако си зареждаш Револют или Дайнърс или други подобни с нея зад Curve - няма да има точки. Връзка към коментар
IVM Публикувано: 20 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 20 ноември, 2019 преди 1 час, cybersimo каза: Ако можеш да ги следиш стриктно, провери отново. Докато не пуснат тази функционалност да се виждат точките за всяка транзакция е трудно да се разбере. Няма причина да не начисляват - това си е плащане на ПОС терминал. Аз единствено съм имал проблем с плащане през Curve в сайта на Wizz - просто бяха начислили точките х2 вместо х4. И като им написах един мейл на ДСК и ги коригираха. ps. Разбира се говоря за реални плащания. Ако си зареждаш Револют или Дайнърс или други подобни с нея зад Curve - няма да има точки. Да да,за реални плащания говоря.Миналата седмица си прехвърлих всички точки към профила и в момента са 0,така че всяка точица ще я забележа 😄.До сега за плащане,за теглене на кеш-за всичко имаше точки. По мои сметки имам още 7-8 хил до достигане на максималния оборот,така че не би трябвало и това да е причината,но някак си не ми се иска да ровя и да заострям вниманието на ДСК върху Curve. Ще пробвам директно плащане с WIZZ да видим ще има ли разлика. Връзка към коментар
Радослав Публикувано: 20 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 20 ноември, 2019 В момента, аз плащам WizzDSK -->Curve-->GooglePlay-->ПОС. Ще трябва да следя дали ми се появяват точки. Сложна работа. Връзка към коментар
cybersimo Публикувано: 20 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 20 ноември, 2019 За кеш точки няма, но лихви има. Писали сме го вече. За реални плащания трябва да има точки Връзка към коментар
penkoyordanov Публикувано: 21 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 21 ноември, 2019 На 17.10.2019 г. в 10:46, Limoncello каза: Значииии точно в банкирането седях и гледах 5 мин докато разбера какви са тия работи, върнати са парите по всички сметки, да...също така самото основание за плащане съдържа въпросния код. Егати схемата! Да си вляза в ДСК банкирането да дебна превода за кода. Снощи си добавих ДСК КК в Curve, беше направена микротранзакция, която е видима в банкирането на ДСК но така и нямам код за верификация който да ползвам в Curve. Трябва да чакам да бъде осчетоводена от банката ли? Връзка към коментар
yordanov Публикувано: 21 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 21 ноември, 2019 преди 28 минути , penkoyordanov каза: Снощи си добавих ДСК КК в Curve, беше направена микротранзакция, която е видима в банкирането на ДСК но така и нямам код за верификация който да ползвам в Curve. Трябва да чакам да бъде осчетоводена от банката ли? Трябва да се осчетоводи, но ако имате SMS известяване за направени трансакции, кодът би трябвало да е в съобщението. Връзка към коментар
penkoyordanov Публикувано: 21 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 21 ноември, 2019 преди 5 минути , yordanov каза: Трябва да се осчетоводи, но ако имате SMS известяване за направени трансакции, кодът би трябвало да е в съобщението. Благодаря за отговора! Ще трябва да чакам осчетоводяване, защото нямам sms-и за направени транзакции. Връзка към коментар
Ilian359 Публикувано: 21 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 21 ноември, 2019 На 20.11.2019 г. в 7:58, imarev каза: На мен ли така ми се струва,или ДСК спряха на начисляват точки в WIZZ картата при използването и през Curve?Някой друг дали има такива наблюдения? Забелязах забавяне в начисляването на точки за всички транзакции. На мен преди малко ми се появиха точките за миналата седмица. Може да провериш и ти отново. 2 Връзка към коментар
tougherty Публикувано: 21 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 21 ноември, 2019 Можеш ли да закачиш обикновен Diners към Curve или само Evolve (заради mastercard частта)? Връзка към коментар
Jorro Публикувано: 21 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 21 ноември, 2019 5 minutes ago, tougherty said: Можеш ли да закачиш обикновен Diners към Curve или само Evolve (заради mastercard частта)? Не, не може. Не поддържат дйанърс, затова варианта ти е мастъркард чстта на еволв 1 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 21 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 21 ноември, 2019 преди 5 минути , Jorro каза: затова варианта ти е мастъркард чстта на еволв Въпросът е дали от Дайнърс няма да те чарджат за такава транзакция с 1%... Връзка към коментар
tougherty Публикувано: 21 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 21 ноември, 2019 преди 7 минути , chandni каза: Въпросът е дали от Дайнърс няма да те чарджат за такава транзакция с 1%... Е защо пък да ме чарджат, аз нали използвам реално тяхната карта, просто минава през Curve (като идеята за това е за да мога да я свържа с GPAY)? Връзка към коментар
chandni Публикувано: 21 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 21 ноември, 2019 Защото Diners също въведоха някаква такса за парични преводи и не знам как ще изтълкуват такава една транзакция. За Revolut ще те чарджат и още как... нищо, че реално е плащане на ПОС с тяхната карта. Това с Gpay при мен е с друга карта отзад - не Diners. Връзка към коментар
tougherty Публикувано: 21 ноември, 2019 Сподели Публикувано: 21 ноември, 2019 За Revolut съм съгласен, там наистина захранваш микросметка, но тук няма микросметка, има пренасочване. Ще го пробвам и ще пиша какъв е резултатът. Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега