Прескочи до съдържание

Карта Curve

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 47 минути , Blago каза:

Еврото е по официалния курс стига да не надвишиш лимита.

И е делничен ден. Безплатният план има такса "уикенд" - 1.5%. 

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 18 часа, Мирослав Василев каза:

Ето тука ги има за всичките планове

https://help.curve.com/en_us/are-there-any-fees-associated-with-using-curve-HkkKBu2Lu

Да разбирам ли, че над 250 евро ще ми вземат по 2% и то от петък до понеделник, иначе още 1,5% отгоре.

Излиза, че безплатната версия е напълно безсмислена. 250евро на месец е близко до нищо все пак.

Мирослав Василев
Публикувано:
преди 5 часа, Alexander каза:

Да разбирам ли, че над 250 евро ще ми вземат по 2% и то от петък до понеделник, иначе още 1,5% отгоре.

Излиза, че безплатната версия е напълно безсмислена. 250евро на месец е близко до нищо все пак.

Да, точно така

Публикувано:

Скоро се решава проблемът, и нашите карти минават в евро и този лимит няма да важи за Европа. Ще с еплащаме с кърв все едно сме си в бг.

• Харесвам 1
  • 1 месец по-късно ...
Публикувано:

Днес, за моя изненада и съвсем неочаквано пристигна новата ми пластика( старата е до 12.2025 валидна). Влязох в приложението, актиривах я (поне така си мисля), но при опит за онлайн плащане не я разпознава като карта. Излиза съобщение, че Борика не разпознава картата или нещо подобно. Трябва ли да изчакам някакъв период или да направя нещо допълнително? Утре ще пробвам пластиката, дали ще мине в магазин.

Публикувано:
На 20.08.2025 г. в 19:38, bobole4e каза:

Днес, за моя изненада и съвсем неочаквано пристигна новата ми пластика( старата е до 12.2025 валидна). Влязох в приложението, актиривах я (поне така си мисля), но при опит за онлайн плащане не я разпознава като карта. Излиза съобщение, че Борика не разпознава картата или нещо подобно. Трябва ли да изчакам някакъв период или да направя нещо допълнително? Утре ще пробвам пластиката, дали ще мине в магазин.

Не се чака и не се прави нищо допълнително. Може би трябва да деактивираш старата? Не ти ли изпратиха имейл или нещо такова, че са ти изпратили нова карта?

Публикувано:
преди 2 часа, Patrick K каза:

Не ти ли изпратиха имейл или нещо такова, че са ти изпратили нова карта?

Не. Просто дойде. В приложението пишеше, че трябвало да дойде до 29.07, дойде края на август, добре, че не бях видяла това съобщение. Тръгна всичко вече навсякъде, явно е трябвало време. 

• Харесвам 1
  • 3 седмици по-късно ...
Публикувано:

Pay like local - Unlimited FX 
Curve дава неограничено безплатно превалутиране и теглене до 200 евро на месец, ако се плаща директно с Curve Pay вместо с Google or Apple Pay.

Условията са тук: https://help.curve.com/pay-like-local-unlimited-fx-r1SK4qucge

Според предишния мейл, условията бяха до края на ноември 2025, но според линка горе няма краен срок. 

• Харесвам 8
  • 1 месец по-късно ...
Публикувано:

Моля за помощ. 

Как да накарам wizz картата да работи зад curve. Преинсталирах качвах наново без резултат. Другите ми карти работят без проблем.

Нещо май от сайта на дск ли се правеше...

Публикувано:

Помня, че старата мастеркард трябваше да ти я оторизират в дск , имаше някакъв код. После въведоха статична и динамична парола. Но това беше много много отдавна. Сега с новата карта виза не съм пробвал още

• Харесвам 1
Публикувано:

Сега пробвах с новата карта Виза. Трябва ти 3d парола за плащания в интернет за да я регистрираш.

Динамичен изпратен на смс и статичен код създаден от теб

• Харесвам 2
  • 2 седмици по-късно ...
Публикувано:

някой получавал ли е искане от Curve за някаква текуща верификация, изпратиха ми това

Цитат

I'm getting in touch as we require some additional information in relation to your account.

Please reply to this message with the information we've requested below, we have also sent this information via our in-app chat should you rather respond there.

In order to complete verification of your Curve account we require the following information from yourself:

(1) proof of your source of income from within the last 3 months (e.g. payslip), sent as an attachment to this message;

Please note that in order for your account to remain active this information is required to be provided by 30th November 2025.

февруари пак ми бяха пратили разни 2-3 въпроса - каква професия, по колко горе-долу харча през тях, отговорих им - ок, ама чак да си доказвам източника на доходи - за пръв път получавам, а реално използвам картата изключително рядко за някакви дребни суми, даже се чудя за какво ми е още

Публикувано:
преди 2 минути , antea каза:

някой получавал ли е искане от Curve за някаква текуща верификация, изпратиха ми това

февруари пак ми бяха пратили разни 2-3 въпроса - каква професия, по колко горе-долу харча през тях, отговорих им - ок, ама чак да си доказвам източника на доходи - за пръв път получавам, а реално използвам картата изключително рядко за някакви дребни суми, даже се чудя за какво ми е още

И аз получих преди малко, май ще се разделяме с тях.

Публикувано:

И мен ме налазиха. Ако някой им пише, че приходът е от "спестявания" - нека сподели резултата.

Публикувано:

И аз получих.

Мен не ме бърка да им дам, ама защо? Особено като след 1ви януари няма да ми е особено нужна. Аз и сега много рядко я ползвам.

Едва ли не кредит ще взимам, три фиша..

Публикувано:

именно, всички можем, ама защо? това не е самостоятелна карта, парите идват от карти от други финансови институции, които има повече смисъл да проверяват, ако желаят

и аз няма да пращам, най-много просто да затворят акаунтите

• Харесвам 2
Публикувано:

Според Редит, скорошното придобиване на Кърв от Ллоидс е сред причините. Класическите банкери искат да знаят с кого си имат работа и как да ни товарят вбъдеще.

• Харесвам 2
Публикувано:

... също и ще разчистят от изглежда ненужни според тях акаунти, въпреки че от бизнес-гледна точка е добре да има пълнеж с юзъри, макар и неособено активни

Публикувано:

Аз използвам картата активно , но не съм ок да им предоставям фишовете си.

Аз на банката не съм ги показвала при усвояване на ипотечен кредит , камо ли на тях.

• Харесвам 2
Публикувано:

В договорите на нашата фирма има клауза, че заплатата не трябва да се разгласява. Писах им, че нито една банка не ми е искала 3 фиша и че ако искат мога да подпиша декларация, че приходите ми са само от заплати, върху които съм платила данъци.

Аз ползвам активно картата в страни извън EU, но ако трябва ще мина на друга. 

• Харесвам 2

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.