Alexander Публикувано: 2 юли, 2025 Публикувано: 2 юли, 2025 А над лимита какво става, той е минимален все пак.
Мирослав Василев Публикувано: 2 юли, 2025 Публикувано: 2 юли, 2025 преди 10 минути , Alexander каза: А над лимита какво става, той е минимален все пак. Ето тука ги има за всичките планове https://help.curve.com/en_us/are-there-any-fees-associated-with-using-curve-HkkKBu2Lu 3
WanderlustME Публикувано: 2 юли, 2025 Публикувано: 2 юли, 2025 преди 47 минути , Blago каза: Еврото е по официалния курс стига да не надвишиш лимита. И е делничен ден. Безплатният план има такса "уикенд" - 1.5%. 1
Alexander Публикувано: 3 юли, 2025 Публикувано: 3 юли, 2025 преди 18 часа, Мирослав Василев каза: Ето тука ги има за всичките планове https://help.curve.com/en_us/are-there-any-fees-associated-with-using-curve-HkkKBu2Lu Да разбирам ли, че над 250 евро ще ми вземат по 2% и то от петък до понеделник, иначе още 1,5% отгоре. Излиза, че безплатната версия е напълно безсмислена. 250евро на месец е близко до нищо все пак.
Мирослав Василев Публикувано: 3 юли, 2025 Публикувано: 3 юли, 2025 преди 5 часа, Alexander каза: Да разбирам ли, че над 250 евро ще ми вземат по 2% и то от петък до понеделник, иначе още 1,5% отгоре. Излиза, че безплатната версия е напълно безсмислена. 250евро на месец е близко до нищо все пак. Да, точно така
lio Публикувано: 3 юли, 2025 Публикувано: 3 юли, 2025 Скоро се решава проблемът, и нашите карти минават в евро и този лимит няма да важи за Европа. Ще с еплащаме с кърв все едно сме си в бг. 1
bobole4e Публикувано: 20 август, 2025 Публикувано: 20 август, 2025 Днес, за моя изненада и съвсем неочаквано пристигна новата ми пластика( старата е до 12.2025 валидна). Влязох в приложението, актиривах я (поне така си мисля), но при опит за онлайн плащане не я разпознава като карта. Излиза съобщение, че Борика не разпознава картата или нещо подобно. Трябва ли да изчакам някакъв период или да направя нещо допълнително? Утре ще пробвам пластиката, дали ще мине в магазин.
Patrick K Публикувано: 25 август, 2025 Публикувано: 25 август, 2025 На 20.08.2025 г. в 19:38, bobole4e каза: Днес, за моя изненада и съвсем неочаквано пристигна новата ми пластика( старата е до 12.2025 валидна). Влязох в приложението, актиривах я (поне така си мисля), но при опит за онлайн плащане не я разпознава като карта. Излиза съобщение, че Борика не разпознава картата или нещо подобно. Трябва ли да изчакам някакъв период или да направя нещо допълнително? Утре ще пробвам пластиката, дали ще мине в магазин. Не се чака и не се прави нищо допълнително. Може би трябва да деактивираш старата? Не ти ли изпратиха имейл или нещо такова, че са ти изпратили нова карта?
Yto Публикувано: 25 август, 2025 Публикувано: 25 август, 2025 И аз с новата карта съм в блокаж. По никакъв начин не тръгва. Зад нея са револют и дск. 1
bobole4e Публикувано: 25 август, 2025 Публикувано: 25 август, 2025 преди 2 часа, Patrick K каза: Не ти ли изпратиха имейл или нещо такова, че са ти изпратили нова карта? Не. Просто дойде. В приложението пишеше, че трябвало да дойде до 29.07, дойде края на август, добре, че не бях видяла това съобщение. Тръгна всичко вече навсякъде, явно е трябвало време. 1
WanderlustME Публикувано: 10 септември, 2025 Публикувано: 10 септември, 2025 Pay like local - Unlimited FX Curve дава неограничено безплатно превалутиране и теглене до 200 евро на месец, ако се плаща директно с Curve Pay вместо с Google or Apple Pay. Условията са тук: https://help.curve.com/pay-like-local-unlimited-fx-r1SK4qucge Според предишния мейл, условията бяха до края на ноември 2025, но според линка горе няма краен срок. 8
Yto Публикувано: 23 октомври, 2025 Публикувано: 23 октомври, 2025 Моля за помощ. Как да накарам wizz картата да работи зад curve. Преинсталирах качвах наново без резултат. Другите ми карти работят без проблем. Нещо май от сайта на дск ли се правеше...
Branko Публикувано: 23 октомври, 2025 Публикувано: 23 октомври, 2025 Помня, че старата мастеркард трябваше да ти я оторизират в дск , имаше някакъв код. После въведоха статична и динамична парола. Но това беше много много отдавна. Сега с новата карта виза не съм пробвал още 1
Branko Публикувано: 23 октомври, 2025 Публикувано: 23 октомври, 2025 Сега пробвах с новата карта Виза. Трябва ти 3d парола за плащания в интернет за да я регистрираш. Динамичен изпратен на смс и статичен код създаден от теб 2
antea Публикувано: 6 ноември, 2025 Публикувано: 6 ноември, 2025 някой получавал ли е искане от Curve за някаква текуща верификация, изпратиха ми това Цитат I'm getting in touch as we require some additional information in relation to your account. Please reply to this message with the information we've requested below, we have also sent this information via our in-app chat should you rather respond there. In order to complete verification of your Curve account we require the following information from yourself: (1) proof of your source of income from within the last 3 months (e.g. payslip), sent as an attachment to this message; Please note that in order for your account to remain active this information is required to be provided by 30th November 2025. февруари пак ми бяха пратили разни 2-3 въпроса - каква професия, по колко горе-долу харча през тях, отговорих им - ок, ама чак да си доказвам източника на доходи - за пръв път получавам, а реално използвам картата изключително рядко за някакви дребни суми, даже се чудя за какво ми е още
Marisha Публикувано: 6 ноември, 2025 Публикувано: 6 ноември, 2025 преди 2 минути , antea каза: някой получавал ли е искане от Curve за някаква текуща верификация, изпратиха ми това февруари пак ми бяха пратили разни 2-3 въпроса - каква професия, по колко горе-долу харча през тях, отговорих им - ок, ама чак да си доказвам източника на доходи - за пръв път получавам, а реално използвам картата изключително рядко за някакви дребни суми, даже се чудя за какво ми е още И аз получих преди малко, май ще се разделяме с тях.
Dora Popova Публикувано: 6 ноември, 2025 Публикувано: 6 ноември, 2025 И аз получих същият имейл преди малко. Вече стигнаха и до фиш на заплатата ми , и не знам колко е редно това.
macf1an Публикувано: 6 ноември, 2025 Публикувано: 6 ноември, 2025 И мен ме налазиха. Ако някой им пише, че приходът е от "спестявания" - нека сподели резултата.
Alexander Публикувано: 6 ноември, 2025 Публикувано: 6 ноември, 2025 И аз получих. Мен не ме бърка да им дам, ама защо? Особено като след 1ви януари няма да ми е особено нужна. Аз и сега много рядко я ползвам. Едва ли не кредит ще взимам, три фиша..
antea Публикувано: 6 ноември, 2025 Публикувано: 6 ноември, 2025 именно, всички можем, ама защо? това не е самостоятелна карта, парите идват от карти от други финансови институции, които има повече смисъл да проверяват, ако желаят и аз няма да пращам, най-много просто да затворят акаунтите 2
macf1an Публикувано: 6 ноември, 2025 Публикувано: 6 ноември, 2025 Според Редит, скорошното придобиване на Кърв от Ллоидс е сред причините. Класическите банкери искат да знаят с кого си имат работа и как да ни товарят вбъдеще. 2
antea Публикувано: 6 ноември, 2025 Публикувано: 6 ноември, 2025 ... също и ще разчистят от изглежда ненужни според тях акаунти, въпреки че от бизнес-гледна точка е добре да има пълнеж с юзъри, макар и неособено активни
Dora Popova Публикувано: 6 ноември, 2025 Публикувано: 6 ноември, 2025 Аз използвам картата активно , но не съм ок да им предоставям фишовете си. Аз на банката не съм ги показвала при усвояване на ипотечен кредит , камо ли на тях. 2
Stryper Публикувано: 7 ноември, 2025 Публикувано: 7 ноември, 2025 В договорите на нашата фирма има клауза, че заплатата не трябва да се разгласява. Писах им, че нито една банка не ми е искала 3 фиша и че ако искат мога да подпиша декларация, че приходите ми са само от заплати, върху които съм платила данъци. Аз ползвам активно картата в страни извън EU, но ако трябва ще мина на друга. 2
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега