stanislavpp Публикувано: 2 февруари, 2020 Публикувано: 2 февруари, 2020 @Topfly Не е до възраст, а изискването е да си студент - редовно обучение. Преди време, неофициално изискване беше да си минимум втора година студент, сега предполагам е отпаднало. Идеята му беше, да не се запишеш само и само да стигнеш до САЩ, а като си втора година студент, вероятно да останеш там нелегално, е доста по-минимална в сравнение , ако си първа година... Подробно може да прочетеш в нета : J1 Work and Travel 1
violeta Публикувано: 2 февруари, 2020 Публикувано: 2 февруари, 2020 Аз бях на 19 години, когато заминах в края на 1-ви курс 🙂 1
antea Публикувано: 2 февруари, 2020 Автор Публикувано: 2 февруари, 2020 поне една завършена академична година е условието иначе на сайта на посолството май мярнах, че по-голяма вероятност да се откаже J1 виза има точно за първокурсници и завършили последна година поради все още слаби или обратното - приключили, връзки и ангажираност с образованието
violeta Публикувано: 3 февруари, 2020 Публикувано: 3 февруари, 2020 На 1.02.2020 г. в 22:52, Цвете каза: Имам молба да ми посочите сайтове, където могат да се търсят жилища под наем в Ocean city, MD. Благодаря! Ето още един сайт, който ми пратиха да потърсите: https://www.zillow.com 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега