Pantelej Putnik Публикувано: 27 март, 2020 Сподели Публикувано: 27 март, 2020 преди 8 минути , funny каза: Има точна последователност на действията в математиката : 1. Действия в скобите 2. Умножение/деление 3. Събиране / изваждане Е то така, де 😄 Е, то аз защото не говоря руски, та за това.....🤣 2 Връзка към коментар
wiliko Публикувано: 27 март, 2020 Сподели Публикувано: 27 март, 2020 5+(5+4+10)*2=43 2 Връзка към коментар
funny Публикувано: 27 март, 2020 Сподели Публикувано: 27 март, 2020 В момента, Pantelej Putnik каза: Е то така, де 😄 Е, то аз защото не говоря руски, та за това.....🤣 Обещавам за следваща задача да давам превод на БГ и английски 1 Връзка към коментар
Captain45 Публикувано: 27 март, 2020 Сподели Публикувано: 27 март, 2020 И 43 не е верен отговор. Къде видяхте математически знаци в обутото човече държащо два пакета семки? Кой казва, че семките се събират, а не се изваждат 😉 2 Връзка към коментар
Mistela Публикувано: 27 март, 2020 Сподели Публикувано: 27 март, 2020 + 10 за обутото човече 33 е отговора Връзка към коментар
Зани Публикувано: 27 март, 2020 Сподели Публикувано: 27 март, 2020 Няма да ви казвам колко време ги писах 😂. Име (не вашето): Гергана Растение: гардения Животно: гепард Цвят: ------ Ястие – гювеч Питие: глювайн Дреха: гащи Марка автомобил: ---- Град: Глазгоу Държава: Гана Река: ---- Професия: геолог Хоби: градинарство Вещ от дома: гвоздей Част от тялото: гърди И с буквата от фамилното име: Име (не вашето): Теодора Растение: трепетлика Животно: терсиер Цвят: ------- Ястие – таратор Питие: текила Дреха: тренчкот Марка автомобил: Тесла Град: Трявна Държава: Туркменистан Река: Тигър Професия: тракторист Хоби: танци Вещ от дома: тирбушон Част от тялото: тил 1 1 Връзка към коментар
funny Публикувано: 27 март, 2020 Сподели Публикувано: 27 март, 2020 преди 1 минута , Mistela каза: Пропуснати са двете обувки на човечето от последния ред 😉 преди 3 минути , Captain45 каза: И 43 не е верен отговор. Къде видяхте математически знаци в обутото човече държащо два пакета семки? Кой казва, че семките се събират, а не се изваждат 😉 Всъщност ако вече е изяло семките и в пакетите са само люспите става мнооого сложно 1 Връзка към коментар
Mistela Публикувано: 27 март, 2020 Сподели Публикувано: 27 март, 2020 В момента, funny каза: Пропуснати са двете обувки на човечето от последния ред 😉 добавих ги 😀 докато видя кой с какво е обут и какво държи 🙂 1 Връзка към коментар
Pantelej Putnik Публикувано: 27 март, 2020 Сподели Публикувано: 27 март, 2020 преди 8 минути , Mistela каза: докато видя кой с какво е обут и какво държи 🙂 Всичко идва от разминаването с руския текст, казах ви.🤣 2 Връзка към коментар
Pantelej Putnik Публикувано: 27 март, 2020 Сподели Публикувано: 27 март, 2020 преди 16 минути , Зани каза: Няма да ви казвам колко време ги писах 😂. Име (не вашето): Гергана Растение: гардения Животно: гепард Цвят: ------ Ястие – гювеч Питие: глювайн Дреха: гащи Марка автомобил: ---- Град: Глазгоу Държава: Гана Река: ---- Професия: геолог Хоби: градинарство Вещ от дома: гвоздей Част от тялото: гърди И с буквата от фамилното име: Име (не вашето): Теодора Растение: трепетлика Животно: терсиер Цвят: ------- Ястие – таратор Питие: текила Дреха: тренчкот Марка автомобил: Тесла Град: Трявна Държава: Туркменистан Река: Тигър Професия: тракторист Хоби: танци Вещ от дома: тирбушон Част от тялото: тил Да помогна с попълването на липсващите думи: Цвят с "Т" - тъмно синьо Река с "Г" - Ганг Цвят с "Г" - грандиозно червено - има такъв цвят, питайте всяка жена 🤣 1 1 Връзка към коментар
Зани Публикувано: 27 март, 2020 Сподели Публикувано: 27 март, 2020 преди 2 минути , Pantelej Putnik каза: Да помогна с попълването на липсващите думи: Цвят с "Т" - тъмно синьо Река с "Г" - Ганг Цвят с "Г" - грандиозно червено - има такъв цвят, питайте всяка жена 🤣 За вариациите с "тъмно" се сетих, но реших, че не се зачитат, сега се сетих за "турско синьо" 🙂 Връзка към коментар
Pantelej Putnik Публикувано: 27 март, 2020 Сподели Публикувано: 27 март, 2020 и колата с "Г": Great Wall преди 12 минути , Зани каза: вариациите с "тъмно" се сетих, но реших, че не се зачитат, сега се сетих за "турско синьо Разбира се, че се майтапя. 🙂 А иначе, не забравяйте за цвят трюфел, който сега е модерен. 🤣 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 27 март, 2020 Сподели Публикувано: 27 март, 2020 преди 3 минути , Pantelej Putnik каза: и колата с "Г": Great Wall То пък една кола преди 29 минути , funny каза: Има точна последователност на действията в математиката : 1. Действия в скобите 2. Умножение/деление 3. Събиране / изваждане 1. Скоби 2. Степенуване 3. Умножение/деление 4. Събиране / изваждане 5. При еднакви действия - отляво надясно 2 1 Връзка към коментар
funny Публикувано: 27 март, 2020 Сподели Публикувано: 27 март, 2020 преди 5 минути , Фичо каза: То пък една кола 1. Скоби 2. Степенуване 3. Умножение/деление 4. Събиране / изваждане 5. При еднакви действия - отляво надясно Ооо далече съм от мисълта за уроци по математика ( иначе ви почвам от повърхнина на хиперболичен параболоид ) . Трябваше само да обоснова действията по текущата задача 3 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 27 март, 2020 Сподели Публикувано: 27 март, 2020 преди 4 минути , funny каза: иначе ви почвам от повърхнина на хиперболичен параболоид Почвай ни, любимата ми фигура! 3 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 27 март, 2020 Сподели Публикувано: 27 март, 2020 преди 22 минути , funny каза: Ооо далече съм от мисълта за уроци по математика ( иначе ви почвам от повърхнина на хиперболичен параболоид ) . Трябваше само да обоснова действията по текущата задача На Фичо не му пука, ама, мене, да знаеш, ме е страх :))))) Щот съм зле със сметките:))))))))) Връзка към коментар
funny Публикувано: 27 март, 2020 Сподели Публикувано: 27 март, 2020 преди 4 минути , AlexandraKo каза: На Фичо не му пука, ама, мене, да знаеш, ме е страх :))))) Щот съм зле със сметките:))))))))) Абе след толкоз години математика и аз още се изприщвам като чуя за хиперболичен параболоид , та ... не си единствена 1 Връзка към коментар
Граф Вронски Публикувано: 27 март, 2020 Сподели Публикувано: 27 март, 2020 Хайде да ви пусна една моя "загадка" (не претендирам , че е 100% вярнa, може би не е, но е на базата на едно твърдение) като сме на тема математика. В кой български град не може да приложим Питагоровата теорема? 😄 Имам история с тази теорема и с този град(веднага се сещам за това). 1 1 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 28 март, 2020 Сподели Публикувано: 28 март, 2020 преди 20 часа, Фичо каза: „част от тялото" се наложи да прибегна до дума 18+ A за "фаланга" да се сетиш...? Shame on you again! Връзка към коментар
wiliko Публикувано: 28 март, 2020 Сподели Публикувано: 28 март, 2020 3*(6+3)-(9+3)=15 1 2 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 28 март, 2020 Сподели Публикувано: 28 март, 2020 На 27.03.2020 г. в 16:48, Граф Вронски каза: Хайде да ви пусна една моя "загадка" (не претендирам , че е 100% вярнa, може би не е, но е на базата на едно твърдение) като сме на тема математика. В кой български град не може да приложим Питагоровата теорема? 😄 Имам история с тази теорема и с този град(веднага се сещам за това). Хехе, в някой кръгъл:)))))) 1 1 Връзка към коментар
Palio Публикувано: 28 март, 2020 Сподели Публикувано: 28 март, 2020 На 27.03.2020 г. в 13:26, savagejo каза: @Фичо, хич да не се оплакваш, има и по-зле име: Йовко растение: Йоща (нямам никаква идея какво е, но щом @AlexandraKo казва че го има, значи го има) животно: йоркширски териер цвят: - ястие: йоркширски пудинг питие: йегермайсер (thanks to Фичо) дреха: - марка автомобили: - град: Йоаким Груево държава: Йордания река: Йордан професия: хоби: йога (thanks to funny) вещ от дома: йод част от тялото: - Хайде да видя сега... ПС: Добре че е Йоркшир да спаси малко положението Марка автомобили - Йенсен Справка тук: https://en.m.wikipedia.org/wiki/Jensen_Interceptor 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега