ДиянаВ Публикувано: 28 декември, 2022 Сподели Публикувано: 28 декември, 2022 преди 31 минути , Argentique каза: Днес сутринта отварям фейса и първото, с което ме посрещат, е клипче как някой (като го гледам как се кефи, вероятно е @Radnev 🤪) бяга по надолнището на Pico do Areeiro при първоначална прогноза за хубаво време без дъжд. За хората без фейс тук: Не е @Radnev😄. Той къси гащи няма, с мокри дънки е😜 3 Връзка към коментар
ДиянаВ Публикувано: 28 декември, 2022 Сподели Публикувано: 28 декември, 2022 Днес направихме южен тур до Понта до Парго и събрахме много слънчеви лъчи и зеленина по маршрута🙂 Утре ни предстоят върховете Ариейро и Руиво с трансфер за изгрев😃 Това е чатът с фирмата за метеорологичните условия, както и прогнозата от няколко сайта - слънчево и без вятър. Ясно, че температурите са зимни, но имам въпрос за долната част на тялото ми🙂 Ще облека клин за преходи, който има лека вата, подплатен е все пак. Имам и термо клин - бельо. Да го обувам ли и него отдолу? Да не завра, все пак ще съм в движение на слънце🙂 5 1 Връзка към коментар
Argentique Публикувано: 28 декември, 2022 Сподели Публикувано: 28 декември, 2022 @ДиянаВ, за мен това е перфектно време. Не мога да съм кой знае колко полезна, защото не съм зиморничава, та затова си носих само клинове без никаква вата и щяха да са ми ок при над +5. Не понасям да съм навлечена в движение и дори при силен вятър е важно да ми е покрит основно гръдният кош. Ако се притесняваш, вземи контролно термо клина в раницата, той нищо не тежи и винаги можеш да го ползваш за шал или по-разчупена шапка. 😃 Важното е никой под якето да не е облякъл памучна блуза, че ще си обикаля с мокър гръб цял ден (аз да си кажа). Ако ти стане по-хладно, просто вдигаш скоростта и пулса. 🙂 Ако не ви е жизненонеобходимо кафето и можете да се събудите без него в такъв ранен час, бих го пропуснала заради диуретичния ефект, който точно тази сутрин ще е нежелан. Всичко ще е чудесно, а утре ще гледаме снимки на изгряващо слънце над облаци на върха на света. Няма други варианти! 🙂 3 1 Връзка към коментар
ДиянаВ Публикувано: 28 декември, 2022 Сподели Публикувано: 28 декември, 2022 преди 18 минути , Argentique каза: @ДиянаВ, за мен това е перфектно време. Не мога да съм кой знае колко полезна, защото не съм зиморничава, та затова си носих само клинове без никаква вата и щяха да са ми ок при над +5. Не понасям да съм навлечена в движение и дори при силен вятър е важно да ми е покрит основно гръдният кош. Ако се притесняваш, вземи контролно термо клина в раницата, той нищо не тежи и винаги можеш да го ползваш за шал или по-разчупена шапка. 😃 Важното е никой под якето да не е облякъл памучна блуза, че ще си обикаля с мокър гръб цял ден (аз да си кажа). Ако ти стане по-хладно, просто вдигаш скоростта и пулса. 🙂 Ако не ви е жизненонеобходимо кафето и можете да се събудите без него в такъв ранен час, бих го пропуснала заради диуретичния ефект, който точно тази сутрин ще е нежелан. Всичко ще е чудесно, а утре ще гледаме снимки на изгряващо слънце над облаци на върха на света. Няма други варианти! 🙂 Много благодаря. Това с шало-шапката много ми хареса, тъкмо нямам нищо за ушите😄 1 1 Връзка към коментар
jul Публикувано: 14 февруари, 2023 Сподели Публикувано: 14 февруари, 2023 Питанка - някой дали ползва Bolt във Фуншал? 1 Връзка към коментар
jul Публикувано: 27 февруари, 2023 Сподели Публикувано: 27 февруари, 2023 Да си отговоря - има ги, от летището до Фуншал към 15 евро. Но изглежда са малко коли и не се доредихме, вероятно защото беше неделя към 23 часа. За разкош - 9 1 2 Връзка към коментар
Argentique Публикувано: 27 февруари, 2023 Сподели Публикувано: 27 февруари, 2023 преди 1 час, jul каза: Да си отговоря - има ги, от летището до Фуншал към 15 евро. Но изглежда са малко коли и не се доредихме, вероятно защото беше неделя към 23 часа. За разкош - O, @jul, boa tarde. Чудесни цветове. Много добре изглеждала тази Мадейра, май ще те записваме към нашия с @ДиянаВ фен клуб. 1 Връзка към коментар
jul Публикувано: 1 март, 2023 Сподели Публикувано: 1 март, 2023 На 27.02.2023 г. в 20:44, Argentique каза: O, @jul, boa tarde. Чудесни цветове. Много добре изглеждала тази Мадейра, май ще те записваме към нашия с @ДиянаВ фен клуб. О, да, запишете ме, моля, вече съм фен 👍 Аз в замяна ще ви почерпя със свински уши по Мадейрански 😄 П,с. @Argentique, октоподът наистина е страхотен 👍 Ушите са в съседната кръчма 😄 5 2 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега