Джимбо Публикувано: 1 ноември, 2025 Публикувано: 1 ноември, 2025 Китай, Ханджоу - хотел Shama Servised Apartaments Zijingang Hangzhou. 15
Джимбо Публикувано: 3 ноември, 2025 Публикувано: 3 ноември, 2025 Китай,Шанхай - Holiday Inn Shanghai Jing'an 11
Bella A Публикувано: 7 ноември, 2025 Публикувано: 7 ноември, 2025 От терасата на хотел в Агия нара Кипър, Anonymous beach. 23 1
Джимбо Публикувано: 11 ноември, 2025 Публикувано: 11 ноември, 2025 Потресаваща гледка от хотела в старата част на Анкара, в района под крепостта. Забравил съм му името , все пак снимката е от 2010 г и е снимано с фотоапарат и гуглето не може да помогне 😄 2 1
EmoKrastev Публикувано: 15 ноември, 2025 Публикувано: 15 ноември, 2025 Langham Place, Guangzhou, Китай 16
Jenbel Публикувано: 15 ноември, 2025 Публикувано: 15 ноември, 2025 Ванка, кой е хотелския комплекс от гледката? 1
Иван Попов Публикувано: 15 ноември, 2025 Публикувано: 15 ноември, 2025 преди 7 минути , Jenbel каза: Ванка, кой е хотелския комплекс от гледката? Local stay си казва, ето и снимка Аз сега съм тук 😉
ива валя Публикувано: 15 ноември, 2025 Публикувано: 15 ноември, 2025 Преди 1 час, Иван Попов каза: Local stay, Разлог Бях преди месец и много ми хареса.Чист въздух,тишина и в ресторанта вкусна храна.Аз също препоръчвам! 11
chandni Публикувано: 15 ноември, 2025 Публикувано: 15 ноември, 2025 преди 13 часа, Иван Попов каза: Local stay, Разлог Изглежда много добре, проверих - пускат с домашни любимци. Мерси, даде ми идея за някой зимен уикенд. 1
Иван Попов Публикувано: 16 ноември, 2025 Публикувано: 16 ноември, 2025 преди 13 часа, chandni каза: Изглежда много добре, проверих - пускат с домашни любимци. Мерси, даде ми идея за някой зимен уикенд. Моля, моля! 😊 Да, на мен много ми хареса. Храната е чудесна, хотелът е чист и като цяло е супер. 😉 1 2 1
домосед Публикувано: 16 ноември, 2025 Автор Публикувано: 16 ноември, 2025 Гледката Стаята Входът Ханой, Стария квартал #вМоментаСъм 28 2 1 1
Фил Публикувано: 17 ноември, 2025 Публикувано: 17 ноември, 2025 (Да се брои и за явно копие в темата "В момента съм" ) Гледката от балкона на стаята ми в Краков е към красивата и подходящо осветена сграда Collegium Novum на Ягелонския университет. Впрочем и самата стая си я бива - може би около 5 на 7м и с височина около 3.30, а и цената е съвсем прилична - 61€ за две нощувки (делнични ноемврийски дни) 31 1
coolpix Публикувано: 20 ноември, 2025 Публикувано: 20 ноември, 2025 Гледка към Царевград Търнов от хотел The Hill И едно видео от там 🙂 20
EmoKrastev Публикувано: 20 ноември, 2025 Публикувано: 20 ноември, 2025 Хонг Конг - от стаята на хотела в Шензен 14
Фил Публикувано: 2 декември, 2025 Публикувано: 2 декември, 2025 Стая с гледка към Бейоглу с кула Галата в Истанбул Иначе хотелът е яко кич - "златни" огледала, "кристални" полилеи и аплици и стационарен ретро-телефон за връзка с рецепцията и останалия свят Ама какво пък - все пак сме на границата на Ориента, а и за 37€ нощувката, някак се преживява 22 1 6
домосед Публикувано: 3 декември, 2025 Автор Публикувано: 3 декември, 2025 Аржентина Сан Карлос де Барилоче езеро Науел Уапи (Островът на пумата, език мапуче) #вМоментаСъм 30
traveler Публикувано: 3 декември, 2025 Публикувано: 3 декември, 2025 преди 15 часа, Фил каза: Стая с гледка към Бейоглу с кула Галата в Истанбул Иначе хотелът е яко кич - "златни" огледала, "кристални" полилеи и аплици и стационарен ретро-телефон за връзка с рецепцията и останалия свят Ама какво пък - все пак сме на границата на Ориента, а и за 37€ нощувката, някак се преживява Ов(р)алния кабинет бие по кич тази стая. 1 5
Фил Публикувано: 3 декември, 2025 Публикувано: 3 декември, 2025 преди 4 часа, traveler каза: Ов(р)алния кабинет бие по кич тази стая. Да, последната версия, при настоящия обитател. Чакаме балната зала, да видим дали ще бие Версай. 2 1 1
Argentique Публикувано: 4 декември, 2025 Публикувано: 4 декември, 2025 На 2.12.2025 г. в 16:25, Фил каза: Иначе хотелът е яко кич - "златни" огледала, "кристални" полилеи и аплици В онази махала масово са такива интериорите, поне в десет съм била и все от този тип.
Фил Публикувано: 5 декември, 2025 Публикувано: 5 декември, 2025 преди 14 часа, Argentique каза: В онази махала масово са такива интериорите, поне в десет съм била и все от този тип. Eеееееее, човек тъкмо се почуства поне за малко като придворен на Луй XIV и веднага шсе намери някой да го приземи и да го прати при санкюлотите! 8 1
jorocontrola Публикувано: 5 декември, 2025 Публикувано: 5 декември, 2025 преди 6 минути , Фил каза: Eеееееее, човек тъкмо се почуства поне за малко като придворен на Луй XIV и веднага шсе намери някой да го приземи и да го прати при санкюлотите! И все пак не златното огледало, а личният ибрикчия е определящ за позициониране сред аристокрацията по тези географски ширини 🙂 1 5
Бръмбар Публикувано: 13 декември, 2025 Публикувано: 13 декември, 2025 Айде и аз с гледка от Истанбул - вечерна и дневна към Златния рог от Пера Палас хотел. Хотела е исторически, строежа започва 1892, отваря врати 1895г, предлагайки европейски стандарти на пасажерите от Ориент експрес и е много иновативен за времето си, с електрификация и течаща вода, както и първият електрически асансьор в Истанбул. Свързва се с много известни личности, най-вече Ататюрк и Агата Кристи, за която се твърди, че е писала там "Убийство в Ориент Експрес", пребивавала е в стая 411 и има разни легенди за намерен ключ. Покрай ключа, пътуване във времето и Ататюрк се върти и сюжета на турския сериал, "Полунощ в Пера Палас". Пътуването този уикенд и престоя в хотела беше подарък за рожден ден (с промоции и кодове на букинг докарах и приемлива цена) и получихме много мили жестове от хотела за рождения ден - подарък копие от ключа, за който се твърди, че е намерен в стаята на Агата Кристи и покрай който се въртят легендите за пътуване във времето, както и малка тортичка- изненада с поздравления. Повозиха ни и с историческия асансьор, изобщо целия хотел е едно пренасяне назад във времето и направи празника още по-хубав. 17 7
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега