Duke Публикувано: 9 април Публикувано: 9 април Да отчета присъствие в темата... Първите две са от рууф топ бара на 11-ти етаж, а третата от суита на 5-ти етаж, в който сме настанени... И куиз по тертип на @домосед в две части: А. В кой град сме? - лесно предвид снимките в съседната тема; Б. Защо не се усеща разликата във височината (11-ти и 5-ти етаж), а изглежда сякаш снимкте са правени от едно и също място? - още по-лесно ако се вземе предвид горното. 15
coolpix Публикувано: 9 април Публикувано: 9 април На 8.04.2026 г. в 9:43, Ваня Кърпарова каза: Върховни настаняванки и гледки, изтекоха ми очите. Нооо, повечето са от екзотични пътувания. Искам да букна нещо (най вече да си гледкаме моренце) за началото на май (близо до Бг да е). Помогнете. Ето предложение: Rapanos Apartments, Palaiokastritsa, Корфу 14
lyube Публикувано: 9 април Публикувано: 9 април Матерхорн, от хижа в планината над Цермат. Достъпна само със ски през зимата. 29 9
Ваня Кърпарова Публикувано: 10 април Публикувано: 10 април преди 20 часа, coolpix каза: Ето предложение: Rapanos Apartments, Palaiokastritsa, Корфу @coolpixПрелест, благодаря. Такава имам предвид и веднага чеквам да видя мястото. @lyubeМоже ли името на хижата?
master_of_germs Публикувано: 12 април Публикувано: 12 април Гледка от терасата ни в Pollino house Морано Калабро 32 1 3
Zdravko Nestorov Публикувано: 13 април Публикувано: 13 април Не е точно стая, ама има седалка и става за сън 😂 Но пък има гледка 🤪 18 5
muchachote Публикувано: 13 април Публикувано: 13 април И аз да постна две снимки от стаята ми с типичните за Неапол гледки🤣 27
blueriver Публикувано: 13 април Публикувано: 13 април Гледката от балкона на стаята ми. Сантандер. 16
Гост Публикувано: 13 април Публикувано: 13 април преди 6 часа, muchachote каза: И аз да постна две снимки от стаята ми с типичните за Неапол гледки🤣 Лозенец 🙂
домосед Публикувано: 15 април Автор Публикувано: 15 април Язовир Йовковци от прозореца на Пристан в планината в село Шилковци. 23
blueriver Публикувано: 28 април Публикувано: 28 април Гледка от балкончето ми в Римини. И welcome drink в хотела . 28
stanislavpp Публикувано: 28 април Публикувано: 28 април гледката към езерото от сюита във Fairmont Jasper, Alberta 35 2
ESK Публикувано: 28 април Публикувано: 28 април Гледка от тераската ни в Apartments Kirigin, Dubrovnik. 8Посрещнаха ни с питие за добре дошли ... кой каквото пожела 🙂 ... а залеза ... не може да се покаже със снимки, но ще опитам. 38 1
pepsii Публикувано: 29 април Публикувано: 29 април И аз да споделя едно приятно таванче в стария град на Меминген , Grimmelweg 2. 25
Argentique Публикувано: 3 май Публикувано: 3 май A&O Docklands Стая Зона за закуска И над зоната за почивка на тюлени (сериозно) или за пушене (стаите са с тераси, но със завързани врати с кабелче за предотвратяване на балконинг). 25
Argentique Публикувано: 4 май Публикувано: 4 май преди 9 часа, Argentique каза: зоната за почивка на тюлени Появи се уморен тюлен! 12 3
crazyhorse Публикувано: 4 май Публикувано: 4 май Кастраки, Каламбака.Гледката от стая номер 9 на Spartacus House! Стаята е ъглова, с г-образна тераса-препоръчвам горещо! Има си всичко-еднократни чехли, комплект паста и четка за зъби, комплект за шиене и шапка за баня, душ-гел, шампоан, халати, кърпи,ютия, сешоар, както и кана за гореща вода, машина за кафе-капсули! Имаше оставени по 2 пакетче та разтворимо кафе и чай и 2 капсули кафе, а в хладилника-2 шишета минерална вода! По 2 чаши за чай/кафе и вода, както и две чинии с вилици. И гледките: 31
Jenbel Публикувано: 4 май Публикувано: 4 май Traders hotel by Shangri-La Kuala Lumpur, етаж 23, Twin Towers Suite Хотелът е изправен централно срещу Сурия мол и Кулите Петронас, неизбежно е всички стаи да гледат Кулите 🙂. Апартаментът е ъглов, панорамата действително е впечатляваща, лежиш си на леглото и гледаш това: 26
Jenbel Публикувано: 4 май Публикувано: 4 май Airlie beach, QLD, Australia Airlie Apartments: https://maps.app.goo.gl/XoeUpdbcbdVCfrKS7?g_st=ic Имахме апартамент с гледка море, към пристанището, много приятна, защото сградата е на хълм и има височината за панорамни гледки. Повечето сгради в Еърли и по-голямата част от новото строителство са разположени по хълмовете на града. И залезите над Еърли се запомнят! ❤️ 29
домосед Публикувано: 7 май Автор Публикувано: 7 май Река Дунав, пролом Железни врата, село Дубова #вМоментаСъм #Бииира 25
Mimi Raycheva Публикувано: 14 май Публикувано: 14 май On 5/4/2026 at 11:31 AM, crazyhorse said: Кастраки, Каламбака.Гледката от стая номер 9 на Spartacus House! Стаята е ъглова, с г-образна тераса-препоръчвам горещо! Има си всичко-еднократни чехли, комплект паста и четка за зъби, комплект за шиене и шапка за баня, душ-гел, шампоан, халати, кърпи,ютия, сешоар, както и кана за гореща вода, машина за кафе-капсули! Имаше оставени по 2 пакетче та разтворимо кафе и чай и 2 капсули кафе, а в хладилника-2 шишета минерална вода! По 2 чаши за чай/кафе и вода, както и две чинии с вилици. И гледките: Тамън се засилих да запазвам и се оказа, че не допускат деца. 🙂 Досега не ми се беше случвала такава греда в букинг 😄 2
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега