Taniak Публикувано: 30 януари Публикувано: 30 януари На 2.05.2025 г. в 0:24, Аzia каза: Хотелчето ни в Луксор е на западния бряг на Нил и за секунда не съжалихме с избора му. Абсолютна тишина, чува се само чуруликането на многото и разнообразни птички. Нил лениво си тече, ние още по-лениво го съзерцаваме. Зеленината успокоява сетивата. Привечер е времето на лодките и после отново настъпва тишината. Апартаментът е огромен и имаме три тераси. Въртим ги на случаен принцип.😁 И как се казваше хотелчето? Че тъкмо организирам едно пътуване до Луксор.
Аzia Публикувано: 31 януари Публикувано: 31 януари преди 8 часа, Taniak каза: И как се казваше хотелчето? Че тъкмо организирам едно пътуване до Луксор. https://maps.app.goo.gl/PQiVVYy84fZtP9PD7?g_st=ai Blue Nile House Но имай предвид, че около него няма нищо. Такситата там са евтини, та не е трудно да се стигне до магазини, ресторанти. Ние бяхме с шофьор, та той ни разкарваше. Което за нас беше предимство. От едната тераса се виждаха и полетите с балон. 3
Argentique Публикувано: 6 февруари Публикувано: 6 февруари #Вмоментасъм Остров Koh Rong Samloem, Камбоджа. "На море" ще сме три дни от двете седмици, затова решихме да се поглезим, а в Камбоджа това е идея по-достъпно. Хотел Island Center Point. За стая с гледка ни се досвидя двойната цена, но и другаде става. Отворена баня Фантастично обслужване, никакви забележки. Има частен плаж с шезлонги, шатри, Sup-ове, шнорхелинг оборудване и малки игрища за тенис, баскетбол и волейбол, игри и т.н. без заплащане. Багажа ти го носят от кораба, като съветват предварително кой кораб къде спира. Ние взехме до близкия кей, 3 минути пеша. Закуска а ла карт, ресторантът е скъп като за острова, но евтин в сравнение с България. Островът все още няма пътища и ток (генератори), но скоро ще се застрои. За три дни е чудесно. За повече - аз поне не мога. 🙂 28 5
ven62 Публикувано: 6 февруари Публикувано: 6 февруари преди 3 часа, Argentique каза: #Вмоментасъм Остров Koh Rong Samloem, Камбоджа. "На море" ще сме три дни от двете седмици, затова решихме да се поглезим, а в Камбоджа това е идея по-достъпно. Хотел Island Center Point. За стая с гледка ни се досвидя двойната цена, но и другаде става. Отворена баня Фантастично обслужване, никакви забележки. Има частен плаж с шезлонги, шатри, Sup-ове, шнорхелинг оборудване и малки игрища за тенис, баскетбол и волейбол, игри и т.н. без заплащане. Багажа ти го носят от кораба, като съветват предварително кой кораб къде спира. Ние взехме до близкия кей, 3 минути пеша. Закуска а ла карт, ресторантът е скъп като за острова, но евтин в сравнение с България. Островът все още няма пътища и ток (генератори), но скоро ще се застрои. За три дни е чудесно. За повече - аз поне не мога. 🙂 --- Това суровото камбоджанско севиче ли е или щото няма ток. Интериора т.е. екстериора с ваната да не стане секция в някой от онези сайтове. 10 1
Дани Магелани Публикувано: 6 февруари Публикувано: 6 февруари преди 41 минути , ven62 каза: --- Това суровото камбоджанско севиче ли е или щото няма ток. Интериора т.е. екстериора с ваната да не стане секция в някой от онези сайтове. И на бунгалата на Малдивите баните са така. Представяш ли си колко народ е минал! 2
ven62 Публикувано: 6 февруари Публикувано: 6 февруари преди 13 минути , Дани Магелани каза: И на бунгалата на Малдивите баните са така. Представяш ли си колко народ е минал! Знам, и нашата беше такава. Ние с жена ми ползваме цели вили. Една в Португалия не веднъж съм я споменавал тука.
ivailo_radev Публикувано: 6 февруари Публикувано: 6 февруари преди 56 минути , ven62 каза: --- Това суровото камбоджанско севиче ли е или щото няма ток. Интериора т.е. екстериора с ваната да не стане секция в някой от онези сайтове. Това да не ти е козметичен салон. 😄 7
Дани Магелани Публикувано: 6 февруари Публикувано: 6 февруари В момента, ven62 каза: Знам, но ние с жена ми ползваме цели вили. Една в Португалия не веднъж съм я споменавал тука. Дай ми линк към нея, моля! Ще бъда по Великден на Албуфейра. Няма да е за къпане май, но за всеки случай. 1
Дани Магелани Публикувано: 6 февруари Публикувано: 6 февруари преди 1 минута , ivailo_radev каза: Това да не ти е козметичен салон. 😄 Или лекарски кабинет. 5
stanimir Публикувано: 6 февруари Публикувано: 6 февруари То от едни години нататък човек трябва да се радва , ако някой иска да гледа. 15
Argentique Публикувано: 6 февруари Публикувано: 6 февруари преди 3 часа, ven62 каза: --- Това суровото камбоджанско севиче ли е или щото няма ток. Интериора т.е. екстериора с ваната да не стане секция в някой от онези сайтове. Това е сьомга на сандвич за закуска. 😀 За сайтовете - не съм запозната 🤔 Качвайте снимки от вилите ви, какво спамите 😜 Банята е интересна - особено когато се къпеш и отстрани вали 😅 6
ven62 Публикувано: 6 февруари Публикувано: 6 февруари преди 25 минути , Argentique каза: ... Качвайте снимки от вилите ви, какво спамите 😜 ... Е, колко пъти. 15 1 2
Madonna Публикувано: 6 февруари Публикувано: 6 февруари Преди 1 час, ven62 каза: Е, колко пъти. Много е хубава! А къде може да я букнем?
Дани Магелани Публикувано: 6 февруари Публикувано: 6 февруари преди 3 часа, Argentique каза: Това е сьомга на сандвич за закуска. 😀 За сайтовете - не съм запозната 🤔 Качвайте снимки от вилите ви, какво спамите 😜 Банята е интересна - особено когато се къпеш и отстрани вали 😅 Пускала съм м.г. от Малдиви - външната баня с джакузи на бунгалото ни. Добре е скрито с висок дувар. Но от дрон няма скриване. Ако държиш, ще потърся снимките. 2
bibi Публикувано: 6 февруари Публикувано: 6 февруари Специално в ризортите на Малдиви дроновете са забранени. Ето нашата: Мъжът ми като я видя на клипче в Youtube преди да отидем, ме оврещя: Тиии нормална ли си, ма?! Как ще ходя да с£р@ навън! После свикна и видя даже, че е рационално. Поне покрив имаше. 😃 6 4
Eva eva Публикувано: 13 февруари Публикувано: 13 февруари Vortex Suites klcc, Куала Лумпур, Малайзия 15
Bella A Публикувано: 13 февруари Публикувано: 13 февруари Преди месец в Баяхибе Ла Романа Доминикана, гледка от терасата, на която пиехме кафе. 15
Bella A Публикувано: 13 февруари Публикувано: 13 февруари Пред апартамента в Лос Коралес Баваро Доминикана. Т 11
Сузи Су Публикувано: 15 февруари Публикувано: 15 февруари Тарафал, Сантяго, Кабо Верде. Чудно място за ден-два. 16
домосед Публикувано: 17 февруари Автор Публикувано: 17 февруари От последните няколко дни 😎😎🙃 Любляна Риека Венеция 13 1
Argentique Публикувано: 18 февруари Публикувано: 18 февруари преди 5 часа, домосед каза: Венеция Последната е фасада на Staycity или Campanile, или трети (те са със сходна визия), снимана от A&O? 2
Мрън Публикувано: 21 февруари Публикувано: 21 февруари Ковачевица в ранна зимна утрин. Много приятна къща за гости и сърдечни домакини - с домашно вино на вечеря и разбира се мекици със сладко за закуска 🙂 20 1
домосед Публикувано: 23 февруари Автор Публикувано: 23 февруари Падуанските (да не се бъркат с Подуенските) минерални бани Монтегрото Гледка от стаята Басейнът е достатъчно топъл, че да си киснеш цял ден на връщане от олимпиада по ски пистите на Доломитите Гледка към стаята (втора горе ляво) Архитектурата е застинала в 70-те, а обзавеждането - 90-те. Което е хубаво нещо, защото за отопление се ползват добрите стари радиатори. А главното фоайе е разнообразено с добрите още по-стари пишещи машини. 18
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега