Сузи Су Публикувано: 23 февруари Публикувано: 23 февруари На фона на всички препоръки, че места от платформите без отизиви и рейтинг трябва да се избягват, отдавна съм на мнение, че това са предимно новоткрити местенца, които подгонват рейтинга с първоначално ниски цени. По изгрев миналата семица от (вече) любимото ми местенце в Порто, както и новото откритие в Лисабон. 25
Argentique Публикувано: 23 февруари Публикувано: 23 февруари Сием Реап - почти никаква гледка, но точно такава ми трябваше. 😀 Пътечката към стаята 😍 Посрещането Пномпен, единственият хотел с минуси за цялото пътуване. Ама с гледка! Самият хотел от корабче Трябваше да ставаме рано и спахме с отворени завеси. Рядко ми се случва да се будя по изгрев, а тук беше особено красиво. В покрайнините на Джорджтаун, Пенанг. 21 етаж, с тихи съседи, до гробището. Гледахме и буря от 21 етаж Единственият басейн, който намерихме време и желание да ползваме. Малко след изгрев, че вечер е пренаселено. Водата - топличка. Джорджтаун В Куала Лумпур обичайните двойни кули зад прозореца ги пропуснахме, че имах задача да намеря жилище с тераса. Намерих! Ramada Suites by Wyndham - насред лудницата в Букит Бинтанг - под нас улицата с баровете Changkat, до нея Манджа стрийт Jln Alor и музика до зори. Най-силно се дра една фалшива певица, как я изтърпях три вечери, не зная... Но пък 27-ми етаж с гледка към най-високата сграда в Югоизточна Азия - Мердека 118. Басейнът не е кой знае какво (на 8-9 етаж е), пък и много беше индийски контингентът. Аз - предоволна, особено от факта, че никъде за цялото пътуване нямах среща с хлебарка. 😂 Обаче средства за борба с тях имаше оставени навсякъде. 😱 29 5
Captain45 Публикувано: 24 февруари Публикувано: 24 февруари В следващите 30 часа гледката от стаята ще е тази. 17
Asya Assenova Публикувано: 24 февруари Публикувано: 24 февруари Novotel Panama sity. Нямам забележки. На комуникативно място. Закуската е добра, леглата са много удобни. 27
домосед Публикувано: 2 март Автор Публикувано: 2 март Добро утро от Невърн скуеър (пише се Nevern), Лондон. И друг път съм отсядал тук, но за първи път ми се пада прозорец с гледка към градината (частна е; допускат се кучета). Изборът на локация е в голяма степен литературен. В една от буржоазните четириетажни жилищни сгради от 1880-те (и моят хотел отговаря на описанието) се развива действието на романа Малък остров на Андреа Ливи. В нея се преплитат историите на две двойки - англичани и ямайци - в годините непосредствено след Втората световна, когато двата етноса на Британската империя за първи път се срещат и научават нещо повече един за друг, поставени при равни условия. А дали да не проверя как изглеждат нещата и от малкия остров? За протокола: в момента хотелът се държи от различен етнос на същата империя. 20 1 1
домосед Публикувано: 4 март Автор Публикувано: 4 март На 2.03.2026 г. в 10:41, домосед каза: градината (частна е; допускат се кучета) Излезе пълен списък с кучетата! 5 1 1
master_of_germs Публикувано: 4 март Публикувано: 4 март преди 9 минути , домосед каза: Излезе пълен списък с кучетата! Ти си старо куче, ще намериш начин, ако решиш. 😉 Пък и са оставили място за още една снимка. 😉 1 1 1 3 1
jorocontrola Публикувано: 9 март Публикувано: 9 март La Asomada, Lanzarote - тераса с бира с гледка: 26
Фил Публикувано: 15 март Публикувано: 15 март Стая с гледка от терасата, 4в1 - сакура , самолет, залив, градски силует. Да се счита за пост и в темите: - в момента съм - познай откъде е тази снимка - нестандартни настанявания (Жокер - настаняване, изградено върху бивша самолетна писта) 30 5
stanimir Публикувано: 17 март Публикувано: 17 март Имах доста красиви гледки , но тези са ми сред любимите.От верандата в Aoraki ( Mount Cook) и Kaikoura - Нова Зеландия : Luxmore Hut - Te Anau : Mueller Hut - Mount Cook: 34 1 1 9
ДиянаВ Публикувано: 17 март Публикувано: 17 март Клюкарска гледка в Брага - кой минава от ляво и дясно през Arco da Porta Nova по главната улица R. Dom Diogo de Sousa. С чаша кафе или вино бях като на тенис корта😄 31 1
ДиянаВ Публикувано: 17 март Публикувано: 17 март В благозвучния град 🤪 Ангра ду Ероишму гледката в легнало положение бе почти така А действителността показва, че крановете не съпътстват само Саграда Фамилия 🙃 23
stanislavpp Публикувано: 19 март Публикувано: 19 март гледката от 42 ет (ъглов апартамент ), хотел Сейнт Риджис, Абу Даби 25 1
stanislavpp Публикувано: 19 март Публикувано: 19 март гледките от W hotel , WOW suite , Marina building , Yas Island, Abu Dhabi поглед от терасата към основната сграда на хотелa, свързана със skybridge над пистата от Ф1 Марината гледка от терасата към пистата от Ф1 помислено е и за директна гледка към пистата, ако имате неотложна работа гледка към хотела от ресторант Ищар 21 2
Sara Публикувано: 21 март Публикувано: 21 март Слънцето изгрява над Хавана,но колко дълго тя ще е в Куба?! Изглед от хотел Grand Aston la Habana,март 2026 г,един от малкото работещи хотели в старата столица. 19 2
домосед Публикувано: 3 април Автор Публикувано: 3 април Зенът на Пътешествията пак работи за мене! В случая - с избора на стая. Дошъл съм в Сеговия нарочно за Разпети петък, а съм недоволен, че на половин Испания ѝ е хрумнала същата идея. И на две корейски туристки! Стаята категория 1 звезда съм я омрънкал, още докато съм я буквал, на база - специалната цена, равностойна на цената за поне пет неразапети петъка през годината. Ама беше последната налична! На място ѝ намерих още много махна. Примерно, че има само един контакт, та ти се налага да избираш между отопление и зареждане на необходими устройства. Или, че гледката е към по-скучната улица. Докато съвсем случайно не осъзнах, че погребалното шествие за Исус Христос ще мине точно по нея. Тъкмо се бях примирил, че ще го гледам правостоящ от задните редове на партера. се оказа, че стаята ми идва с VIP ложа на първи балкон! Излезе ми по изгодно от на пловдивски летен рок фестивал. А ето и отвътре 29 4
Травеолани Публикувано: 3 април Публикувано: 3 април Гледката от хотелската стая в Пукет и от бунгалцето ми на островите Пи Пи: Пи Пи Острови - прекрасно място! 29 1
Marisha Публикувано: 5 април Публикувано: 5 април Поредна гледка от бунгалото. Раджа Ампат. Вече сме почти в цивилизация. Имаме ток, интернет и дори сладка топла вода. Nyande dive resort. 22 4
Ваня Кърпарова Публикувано: 8 април Публикувано: 8 април Върховни настаняванки и гледки, изтекоха ми очите. Нооо, повечето са от екзотични пътувания. Искам да букна нещо (най вече да си гледкаме моренце) за началото на май (близо до Бг да е). Помогнете. 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега