Фил Публикувано: 17 май Публикувано: 17 май На 15.05.2026 г. в 16:19, coolpix каза: The Mill - Несебър Гледката е чудесна, но това, което направиха със старата вятърна мелница там, е отвратително! Направо нямам думи ... т.е. - имам, но са все нецензурни! 10 1
Argentique Публикувано: 20 май Публикувано: 20 май Тропеа Много обичам да си запазя бюджетен хотел не-в-стария-град и да се окаже, че по мои мерки е близо до всичко, а и, изненадващо, някаква гледка имало. И никой не ми търкаля куфар под прозореца, а в дефилето сутрин пеят птички. 27 1
stotan Публикувано: 21 май Публикувано: 21 май Най- невероятната гледка от хотелски прозорец, на която съм попадала- зад прозореца във Фукуока имаше само една стена и тъй като бяхме на висок етаж, земята долу почти не се виждаше.. Хирошима- сутрин, по залез и вечерта. Киото 18 1
ДиянаВ Публикувано: 31 май Публикувано: 31 май Настаняването неминуемо се отразява на общите впечатления от пътуването - в този смисъл Ливърпул е топ-ът 😂 на “стая с гледка” Гледка външна иначе имаше крайпътна, но аз след Ирландия затвърдих пристрастяване към такива стълбища 🤪 6
домосед Публикувано: 17 юни Автор Публикувано: 17 юни Добро утро от премката на прихода Фосканьо, 2290 м, Италия Любопитен факт: на 5 мин пеша има работеща митница. Който идва от Ливиньо, също в Италия си брои внимателно цигарите и бутилките 28 4
Duke Публикувано: 18 юни Публикувано: 18 юни преди 10 минути , домосед каза: дял Катеначо Като каза Катеначо и някак ми стана мъчно за феновете на италианския национален отбор по футбол, които отново нямат възможност да гледат своите любимци на световно първенство... 😛 1
Фил Публикувано: 18 юни Публикувано: 18 юни преди 40 минути , Duke каза: Като каза Катеначо и някак ми стана мъчно за феновете на италианския национален отбор по футбол, които отново нямат възможност да гледат своите любимци на световно първенство... 😛 Те по тия места, където е Домосед, може да са повече фенове на Австрия. 1 1 4
домосед Публикувано: 19 юни Автор Публикувано: 19 юни Добро утро от Тиняле, високо над езерото Гарда 23
Bella A Публикувано: 19 юни Публикувано: 19 юни Тбилиси - хотел в центъра, последен етаж- стаята е и с тераса. 16
Bella A Публикувано: 19 юни Публикувано: 19 юни Стая я в хотел в центъра на Ереван - посрещат и с череши. 12
Сузи Су Публикувано: 22 юни Публикувано: 22 юни Един от университетите в Саламанка от терасата. Нощем е тихо и спокойно. Денем щракат щъркели от поне 5 гнезда под "кубетата" 😁 26
Фил Публикувано: 23 юни Публикувано: 23 юни Април месец бяхме за уикенд до Антверпен, на концерт на Ерик Клептън. Спойлер За настаняването избрах апартамент в ето тази сграда, на 12-ти етаж и от такава височина естествено имаше хубави гледки от всички стаи - и от дневната и от спалните марината с яхтите и интересната сграда на MAS museum в едната посока и поглед към по-индустриалната част и пристанището в далечината, в другата посока - на северозапад (Впрочем, като си поръчвате стоки от Temu или някои други китайци, може би около 1/4 от тях ще минат точно през това пристанище (друга четвърт - през Ротердам, Нидерландия) ) имахме си и малко балконче с гледка, за кафе сутрин a в Белгия гледката става още по-хубава, когато се съчетае с няколко трапистки бирички След залез слънце също е интересно И за финал - куиз-елемент - дали някой ще успее да открие някъде на снимките доста закътана емблематична сграда на известната архитекта от иракски произход Заха Хадид? 25 1
Blago Публикувано: 23 юни Публикувано: 23 юни 41 minutes ago, Фил said: Впрочем, като си поръчвате стоки от Temu или някои други китайци, може би около 1/4 от тях ще минат точно през това пристанище (друга четвърт - през Ротердам, Нидерландия Както и над 70% от кокаина влизащ в Европа 😉 44 minutes ago, Фил said: доста закътана емблематична сграда на известната архитекта от иракски произход Заха Хадид А сградата е точно на правилното място - Zaha Hadidplein 1. Но да си призная, не я откривам на снимките. П.П. В туристическия информационен център в града може да имате шанс ентусиазирана служителка да ви разкаже за града и забележителностите му на български. Не си спомням дали беше омъжена за българин или самата тя имаше български корен, но доста се радваше на български посетители. Антверп е хубав град… за разлика от други в същата държава. 5
Фил Публикувано: 23 юни Публикувано: 23 юни преди 8 минути , Blago каза: Но да си призная, не я откривам на снимките. Е не е много лесна за откриване, затова съм го дал като задачка-закачка Самият аз, който си я бях отбелязал на гугъл-мапс като локация и знаех приблизително в коя посока е, случайно я забелязах като гледах от балкона. 4
Argentique Публикувано: 24 юни Публикувано: 24 юни Долината Muong Hoa, близо до Сапа, Виетнам - My Garden villa. Подходих безотговорно към обществото и взех стая за трима заради гледката. Да не са дремали тези по двойките, там гледка няма. Но дворът е за всички. Бонус - стопаните имат корги. Тази сутрин с кафенце. На метри от вратата има масичка и тя с гледка. В момента седя на нея, гледам оризищата, водата от поточетата приятно шумоли, чуват се петли, прибират водните биволи от паша, а след 12-те км по околните оризища дори не се налага да се ходи за вечеря другаде, защото си имат прилично ресторантче. Животът е прекрасен! 🙂 30 16
Argentique Публикувано: 3 юли Публикувано: 3 юли Сапа-град, някакъв транзитен китайски хотел за преди автобуса. Нин Бин - хоумстей тип еко. Моето бунгало на метри от басейна. Някак на живо беше по-уютно Имаха и големи семейни бунгала над жабарник. Халонг Студио на етаж 21. Ама много съм доволна! Едната сутрин Междувременно, на север утре се оформя тайфун Майсак и корабите в Халонг ги спират, съвсем навреме се изнесох. Дори сухия уж в момента Централен Виетнам леко го закача със слаб дъжд. Джулай Хуе 38 3
Argentique Публикувано: 6 юли Публикувано: 6 юли Последното ми пристанище във Виетнам се оказа с най-дълъг престой. Тропическа колиба до плажа Ан Банг, близо до Хой Ан. Навън има легло за следобедна дрямка, но ми е топло дори с вентилатор. Има още една такава колиба със съсед-чичо японец, досущ приличащ на чистача на тоалетни от един японски филм, който си лежи на лежанката, пие бира, пуши, слуша хубав джаз и когато минавам, става и ми се покланя. 🙂 Има балдахин и си го ползвам, че прозорецът зад леглото е без стъкло и е влязъл някой комар и два-три гекона. 😀 Улицата, тя и към плажа. 27 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега