cck Публикувано: 6 април, 2019 Сподели Публикувано: 6 април, 2019 На 23.03.2019 г. в 15:58, makler каза: ще ми е интересно да видим @cck както ще покаже. Домосед и FlyTraveler като задат темпо, особено на африканска тематика и почвам да се подтискам 🙂 (в най-добрия смисъл, разбира се). Имахме преди време една тема за култовите хотели, където бях писал за един албански (TheRooms) и един Pullman в Дрезден. Та сега ще ровна из архивите да извадя нещо по интересно. Но понеже ми е прясно с Йордания ето на Мъртво море малко фън шуй от Хилтън: 24 1 1 Връзка към коментар
cck Публикувано: 6 април, 2019 Сподели Публикувано: 6 април, 2019 Кушадасъ, Турция [да, сериозно, баш в центъра на Кушадасъ]. Та в курорта, който си е лика-прилика със Слънчевия ни бряг има и скрити местенца. Например старите сгради в кожарския квартал или по-скоро кожарската улица. Новата хотелска част на хотел DoubleTree е съчетана съвсем хармонично, пък е и възродила изцяло района. Сградите, регистрирани като културно наследство на Турция са възстановени в съответствие с първоначалния им вид с каменни зидове, дървени прозорци и врати и т.н. чак до аранжировката на улиците и дворовете. Повече за проекта има на този сайт: http://www.oldtowntanneries.com/ Ей го басейнчето 🙂 и "кварталните" улички: 26 Връзка към коментар
cck Публикувано: 6 април, 2019 Сподели Публикувано: 6 април, 2019 Нещо, което ми беше мерак отдавна да посетя е хотел от веригата Хард Рок. Бил съм в един в Макао, но само в ресторантската част. Щеше ми се да е на някой ризорт. Е миналата година имах този късмет с Hard Rock Hotel Tenerife - детските басейни бяха "повратната точка" в пречупването ми дали си заслужава да се плати 🙂 Домосед е задал желанието си да опазим темата артистична, така че направо преминавам към същественото, а именно гледката: Отсрещната втора сграда през деня и през нощта (бягащите светлини и ледовете много стоят чудесно) Един по общ поглед към цялата "менажерия": Малко от лобито: за закуска до един от басейните с банда свиреща рок на живо: Стаята, като и тук са "откачили" от към модернистичност 🙂 В стандартното оборудване е вкючена портативна саунд колона Bose, ако сте в настроение да вдигате джангър 🙂 Хареса ми - и Тенерифе и хотела. 23 3 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 7 април, 2019 Сподели Публикувано: 7 април, 2019 преди 2 часа, cck каза: Е миналата година имах този късмет с Hard Rock Hotel Tenerife Не съм била в самия хотел, а в съседство. Гледката към Тейде е забележителна! А колеги на Матеев се вихрят привечер на самия вход. 11 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 7 април, 2019 Автор Сподели Публикувано: 7 април, 2019 Хотел Орка. Лайден, Холандия, април 2016 19 1 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 7 април, 2019 Сподели Публикувано: 7 април, 2019 (редактирано) Гледката от балкона на стаята в хотела на авеню "9-ти Юли" в Буенос Айрес. Специално беше резервиран заради гледката (и заради локацията, разбира се). Трудно мога да си представя по-централна локация в града. Даже е с няколко десетки метра по-централна от тази на @zon, ако приемем обелиска за мерило. 🙂 🙂 Можех да си правя нощни снимки със статив съвсем спокойно без страх от разбойници. 🙂 Редактирано 7 април, 2019 от FlyTraveler 21 2 Връзка към коментар
cck Публикувано: 7 април, 2019 Сподели Публикувано: 7 април, 2019 В Италия, Роверето с изглед към планината Бандоне. Имаше ъпгрейд и от Accor [Mercure Nerocubo Rovereto] дадоха панорамна стая: 18 Връзка към коментар
krasen_denev Публикувано: 7 април, 2019 Сподели Публикувано: 7 април, 2019 (редактирано) И при мене с оглед на бюджетното пътуване,което практикувам,стаите с красиви гледки са рядкост,но все пак има някоя друга. Ето едно добро попадение на апартамент от Airbnb с чудесен изглед към Акропола. Да пиеш бира на раздумка с приятели след дълъг и изтощителен ден,съзерцавайки Акропола-безценно!!! При изгрев слънце. През деня. Вечер. Редактирано 7 април, 2019 от krasen_denev 28 2 Връзка към коментар
Childish Публикувано: 9 април, 2019 Сподели Публикувано: 9 април, 2019 Kau Lodge, Puerto Natales, Chile, точно преди 4г 29 1 Връзка към коментар
krasen_denev Публикувано: 9 април, 2019 Сподели Публикувано: 9 април, 2019 Хотел/апартамент -Vasilios Apartments Hotel -Лимени,от който гледката е просто зашеметяваща.За наша радост това прекрасно място бе наша отправна точка за обиколката на полуостров Мани. Изглед Нашата каменна къщичка 27 Връзка към коментар
Marisha Публикувано: 9 април, 2019 Сподели Публикувано: 9 април, 2019 Лисабон 23 2 Връзка към коментар
Marisha Публикувано: 9 април, 2019 Сподели Публикувано: 9 април, 2019 Банкок Le Diamant, Мартиника 11 1 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 10 април, 2019 Сподели Публикувано: 10 април, 2019 (редактирано) Не знам дали банята с гледка се брои за стая с гледка, но мястото е изключително хубаво и според мен си струва да се покаже. Единствената лоджа в района (частен резерват Тимбавати, екосистемата на национален парк Крюгер, Ю. Африка), която е останала собственост на семейството, което е владеело фермата поне две-три поколения назад. Всички останали наоколо са собственост на големи фирми. Неоградена т. е. вътре си влизат диви животни, а в същото време се предлагат всички удобства, които биха могли да се желаят. Едно от най-любимите ми места за отсядане където и да било по време на пътешествията ми. Ресторанта, където се сервира закуска и обяд (вечеря се сервира около огъня в бомата - специално оградено място): Басейна, който е на брега на рекичка: Това пак е нещо като ресторант, тук се пие кафе и чай с бисквити много рано сутрин (05:30 ч.) преди да се качим на джиповете и да тръгнем на сафари. Малко дизайнерски изпълнения с тези висящи камъни (които обаче не падат както в чалга песента от края на 80-те години): Банята: И изгледа от ваната (както споменах лоджата не е оградена и диви животни влизат редовно вътре): По-нататък ще публикувам още снимки от това уникално място. Редактирано 10 април, 2019 от FlyTraveler 25 1 1 5 Връзка към коментар
Роми Публикувано: 10 април, 2019 Сподели Публикувано: 10 април, 2019 Един от красивите изгледи, който съм имала от хотел е в Айтутаки. Това са само снимки от нашата веранда и изглед на бунгалото. И една бяла и една черна чапла всяка сутрин се гонеха на почти частния ни плаж. Изобщо - тропически рай. Мисля, че ще го оцените. 25 1 3 Връзка към коментар
cck Публикувано: 10 април, 2019 Сподели Публикувано: 10 април, 2019 Правил съм си картичка от стаята на хотела близо до El Jadida, Мароко [Pullman]: Разни пауни се разхождаха по двора А после се преместих в друга стая с друг изглед пак там: 17 Връзка към коментар
Цвете Публикувано: 10 април, 2019 Сподели Публикувано: 10 април, 2019 (редактирано) Yokohama Bay Hotel Tokyu, Най-щастливата ми гледка от балкона! Всички стаи са с гледка към залива и увеселителния парк Минато Мирай: Колелото сменя хиляди светлинни комбинации: На сутринта също е красиво: Редактирано 10 април, 2019 от Цвете 19 Връзка към коментар
jorocontrola Публикувано: 11 април, 2019 Сподели Публикувано: 11 април, 2019 (редактирано) Като сме на тема Йокохама. Ето една снимка от ресторанта на Yokohama Royal Park Hotel (един от последните етажи на Yokohama Landmark Tower) : Отдолу нещо такова (това в ляво дето не му се вижда края) : И малко от Нагоя - ANA Crowne Plaza Hotel Grand Court Nagoya: Редактирано 11 април, 2019 от Daniel Penchev 15 Връзка към коментар
makler Публикувано: 11 април, 2019 Сподели Публикувано: 11 април, 2019 (редактирано) Като почнах да пиша в темата и стана чудо! Получих повишение на стаята от Анатоли - https://www.anatoliluxurystudios.com/. Горещо препоръчвам и Астипалеа и на Анатоли студията. Ако решите да отидете моля пратете му поздрави от мен, защото по нищо не остъпва на 5 звезден хотел пък и обещал да прави повишения към стаите с гледка 🙂 Редактирано 11 април, 2019 от makler 14 1 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 14 април, 2019 Автор Сподели Публикувано: 14 април, 2019 Гледката от хотел Dominic, Белград, февруари 2019 А ето как изглежда отвътре И отвън (мансардният етаж само) А ето какво видя фотоапарата ми в града, за една вечер и една сутрин Свети Сава: https://photos.app.goo.gl/xH58nL4QVYvD2XTW6 Хейдар Алиев: https://photos.app.goo.gl/LNJrr2SkKTg8zeCt5 16 Връзка към коментар
cck Публикувано: 14 април, 2019 Сподели Публикувано: 14 април, 2019 Преглеждайки фототефтерите за стари спомени с гледка се сетих за Манила, Филипините. Даже и до пътепис съм го докарал ✍️ в този хотел LiLi - New World Manila Bay Hotel [ex Hyatt]: А самата стая нищо кой-знае какво: 14 Връзка към коментар
Sara Публикувано: 14 април, 2019 Сподели Публикувано: 14 април, 2019 Peschiera del Garda. Малко ,но много приятно хотелче,реставрирано от собственика-архитект.Мивката е оригинална от венициански мрамор от 1600 и някоя година,намерена при обновяването на сградата на хотела. Разбира се , изгледа от терасата беше....италиански. 20 3 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 14 април, 2019 Сподели Публикувано: 14 април, 2019 Истанбул, WOW Istanbul hotel 8 Връзка към коментар
aleksandrina Публикувано: 14 април, 2019 Сподели Публикувано: 14 април, 2019 2 hours ago, домосед said: Свети Сава: https://photos.app.goo.gl/xH58nL4QVYvD2XTW6 Ооо, завършили са храма! Много красиво е станало! 1 Връзка към коментар
cck Публикувано: 14 април, 2019 Сподели Публикувано: 14 април, 2019 И аз при комшиите - Хемптън в Бурса: 9 Връзка към коментар
Marisha Публикувано: 14 април, 2019 Сподели Публикувано: 14 април, 2019 Ко Паям, Тайланд 17 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега