Популярно мнение master_of_germs Публикувано: 3 април, 2019 Популярно мнение Сподели Публикувано: 3 април, 2019 Искам да благодаря на @Георги в качеството му на Основател за това че го има този форум! Благодаря на модераторите, за това, че, когато се налага, ни поставят (постовете... и не само) на мястото... Също така благодаря на всички, които пишат и споделят идеи, планове, преживявания и оферти. На @Polina, за това, че ни организира на сБирки, за да може да си имаме и нещо повече от виртуални раздумки и така виртуалният форум добива плът и ... БИРА! 🙂 И на всички присъстващи на сБирките, с които си прекарваме времето толкова приятно 🙂 На всички, които разнасят Знамето навред из света! На всички, които снимат, за да може да имаме толкова прекрасни наши си Календари. На всички МАГЕЛАНЦИ!!! Защото днешната дата е тази, която е с червена цифра в календара! Честит празник! 🙂 60 20 1 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 3 април, 2019 Сподели Публикувано: 3 април, 2019 Обикновено се сещам към 12 вечерта да пускам една празна тема с честитка, която попълвам с пожелания по-късно през деня, но този път я проспах...буквално. @master_of_germs ме изпревари и от мен да мине, нека негово е отварящото мнение 🙂 Естествено в тон с пожеланията му, темата беше отделена и преместена, както си трябва! По-подробно изявление ще има по-късно, ама не пречи до тогава да си сипем по едно за здраве на първокласника. 38 3 1 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 3 април, 2019 Сподели Публикувано: 3 април, 2019 ЧРД! Благодаря на всички, че правят този форум толкова смислен … и удовлетворяващ. ... Ще си позволя да се самоцитирам и то само от последните 10-15 дни: 14 Връзка към коментар
Monika_Koko Публикувано: 3 април, 2019 Сподели Публикувано: 3 април, 2019 ЧРД! Чрез този форум открих врата към света, която не подозирах , че съществува. Намерих и много нови приятели! Благодаря на всички и наздраве...... от сега, защо да чакаме до довечера? 19 Връзка към коментар
Брани Публикувано: 3 април, 2019 Сподели Публикувано: 3 април, 2019 Когато сме си богове, сме си богове! Честито на нас! 14 1 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 3 април, 2019 Сподели Публикувано: 3 април, 2019 Преди 1 час, Георги каза: По-подробно изявление ще има по-късно, ама не пречи до тогава да си сипем по едно за здраве на първокласника. Одеве съвсем импулсивно си сипах една водка вкъщи. Сега разбирам, че всъщност е имало съвсем основателна причина 🙂 Та честито на всички ни! Готини сме, това е положението. 36 1 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 3 април, 2019 Сподели Публикувано: 3 април, 2019 В момента, Георги Матеев каза: … вкъщи??? Айде, не на нас тия. 2 16 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 3 април, 2019 Сподели Публикувано: 3 април, 2019 ЧРД на първокласника! 🙂 преди 17 минути , ven62 каза: Айде, не на нас тия. Че 'що...? К'ъв е проблемът...? Те гражданите на света навсякъде са си "у дома"... 11 2 1 1 Връзка към коментар
cck Публикувано: 3 април, 2019 Сподели Публикувано: 3 април, 2019 Наздраве и честито на всички 🙂 18 1 Връзка към коментар
Цвете Публикувано: 3 април, 2019 Сподели Публикувано: 3 април, 2019 Честит рожден ден, магеланци! Нищо, че е рано, щом сте рекли - наздраве! 13 1 Връзка към коментар
Популярно мнение Георги Публикувано: 3 април, 2019 Популярно мнение Сподели Публикувано: 3 април, 2019 Ами айде да не бавя официалните наздравици, че предполагам има хора, които ако президентът не им честити на нова година не казват "Наздраве" преди това 🙂 То по традиция тия постове са по-скоро благодарствена реч за оскари, от колкото честитка за рожден ден, ама това е положението. Благодаря на всички модератори, които се справят чудесно и ми позволяват да си взимам творчески отпуски от по ден-два, защото понякога има прегаряне и наистина се налагат. Благодаря на организаторите, които се грижат за това да сложим човешко лице на виртуалните персони - аз все още не съм сигурен, че @Георги Матеев не е някоя проекция на изкуствен интелект, но като успея периодично да го видя почти съм убеден, че е човешко същество. И не на последно място, благодаря на всички вас (да, точно на теб, който четеш в момента това!), независимо дали си регистриран, нерегистриран, имаш 100 полета на година или ти предстои за първи път да излезеш от границите на България, независимо дали си умел разказвач, фотограф или просто обичаш да споделяш преживяванията си с прости изречения, независимо дали можеш да направиш сложна схема от 8 полета за 2 дни или се чудиш дали раничката ти с 1см над размерите на Ryanair ще създаде проблеми - каквото и да те вълнува, продължавай да споделяш интересите си. And world peace. По традиция, ето и малко превю на това, което предстои в идните месеци: - Хардуерно обновяване и ъпгрейд на софтуера. Скука, знам, ама подготовката и реализацията си гълтат доста време, което за съжаление няма как да бъде похарчено за по-креативни и приятни неща. Вие може и почти нищо да не забележите, но си е времеви разход, който е нужен. - Със сигурност ще настъпим по-сериозно в презентациите на живо. Имахме технически неща за доизкусуряване, имаме да търсим подходящото заведение, но си мисля, че е задължително да имаме регулярни срещички с нарочни разговори от интересни дестинации. Само ще ви помоля да не скромничите излишно 🙂 - Ще направим нещо интересно със/за всички тези, които са регистрирани, четат редовно, ама нещо ги е страх да пишат. Концепцията тук е измислена, но запазвам тактично мълчание! - Ще измисля някакъв начин, който да кара определени теми да изпъкват. Крайната идея е критериите, по които се подреждат темите да не е задължително само последен пост, защото си имаме няколко абонирани теми почти винаги на топ позициите, докато други с обективно по-качествено, но по-трудно за интеракция съдържание потъват бързо бързо. Много деликатно трябва да се мисли тук, за това и ще съм по-лаконичен, но идеи има! - Много, много други, някои от тях по-простички - например да си завърша разказа от Йордания ( @ven62 :)). Само време да има. Иначе вие продължавайте да пътувате, да питате и да споделяте, това е вашето задължение 🙂 Лека вечер и наздраве! 42 8 12 Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 3 април, 2019 Сподели Публикувано: 3 април, 2019 Йее, време за “стики” темички. Честит Рожден Ден и Наздраве ! 🥂🎂 10 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 3 април, 2019 Сподели Публикувано: 3 април, 2019 (редактирано) Избрали сме си за питие на 2019 Aperol spritz. Честит Рожден Ден, черпя по един Аперол и казвам наздраве! Благодарности за Георги, че ни е събрал, че ни търпи и ни угажда на капризи и желания. Благодарности и на всички вас, които, без да познавам лично, смятам за близки! Нека още много години да го има това чудесни местенце, където идвам с удоволствие. Наздраве! Редактирано 3 април, 2019 от AlexandraKo 24 2 2 Връзка към коментар
bulpa Публикувано: 3 април, 2019 Сподели Публикувано: 3 април, 2019 Честит да ни е рождения ден! Наздраве и за много пътешествия 🙂 19 Връзка към коментар
krasen_denev Публикувано: 3 април, 2019 Сподели Публикувано: 3 април, 2019 Честит Рожден Ден....Магеланци.ком! Радвам се,че съм част от това общество от самото начало и се надявам да бъда част от него и до самият край-моят разбира се!😀 Сигурен съм,че ще ни бъде още дълги години! Искам да изкажа огромни благодарност на целия екип,който с труда си поддържа това прекрасно място! Огромни благодарности и на @Георги за това,че въпреки всички трудности продължава упорито да се бори за проекта Магеланци и за това, всички ние, да си имаме място в интернет-пространството,в което да се чувстваме като у дома си! Благодаря и на всички вас,които споделяте,разказвате и помагате! Всички сте супер! Огромни благодарности и на @Гергана Пенина и @bardon27 за това,че станаха част от нашето семейство,кумувайки на сватбата ни! Благодаря и на всички магеланци от Пловдив помогнали на моето семейство за да разрешим налегналите ни здравословни проблеми! От шест години живота ми е неразделно свързан с Магеланци.ком и с всички вас! Честита шеста годишнина! Наздраве!🍺🍺🍺 24 1 3 Връзка към коментар
Иван Попов Публикувано: 3 април, 2019 Сподели Публикувано: 3 април, 2019 (редактирано) Честит Рожден Ден и от мен на този прекрасен форум! 🙂 Чрез този форум открих много неща 🙂 за които дори и не бях подозирал! Открих вратата към света, благодарение на форума, за която дори и не съм се сещал, че така забавно и приятно може да е пътуването. Намерих много нови приятели. Благодаря на @Георги за създаването на форума, на @Polina за прекрасните сбирки, на @Mary за помощта на подаръците и на всички модератори (дано не ми се сърдят, че няма да ги изреждам), които поддържат форума! Благодаря на всички Ви, че съществувате, пишете, разказвате и най-вече си помагаме взаимо! Всички сте повече от супер! Наздраве на всички МАГЕЛАНЦИ и още много пътувания по света! Бъдете здрави, успешни и щастливи! 🍺🙂 Редактирано 3 април, 2019 от Иван Попов добавяне 25 Връзка към коментар
Светославов Публикувано: 3 април, 2019 Сподели Публикувано: 3 април, 2019 Честито на всички съфорумци и най-вече благодарности на хората в кадър и зад кадър, благодарение на които го има този прекрасен форум! 12 Връзка към коментар
Костов Публикувано: 3 април, 2019 Сподели Публикувано: 3 април, 2019 Благодаря ви, че ви има, Магеланци! Живи, здрави, с много късмет! И нека Добрите оферти бъдат с всички нас! 😍 12 Връзка към коментар
jungfraujoch Публикувано: 3 април, 2019 Сподели Публикувано: 3 април, 2019 Честит Рожден Ден! 13 Връзка към коментар
Juliaaa Публикувано: 3 април, 2019 Сподели Публикувано: 3 април, 2019 Честито, честито, честито! Благодаря на всички, които пътуват, споделят и помагат-безценни сте🍺 8 Връзка към коментар
lesy Публикувано: 3 април, 2019 Сподели Публикувано: 3 април, 2019 Честито и наздраве за най-готиния форум! Кога минаха 6 години от онази първа среща в О'Шипка! Срещнах прекрасни хора, направихме чудесни пътувания до места, които не съм си и мечтала да посетя, мога да говоря с часове за местата по света и да слушам с интерес. И най-важното - съдадохме нови приятелства. Наздраве с вино от Ивайловградския регион! 18 Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 3 април, 2019 Сподели Публикувано: 3 април, 2019 Честита годишнина на Георги и всички нас, които се определяме като част от магеланското общество! Благодаря ви за споделянето и отделеното време, което превърна този форум в полезно, забавно, позитивно и вдъхновяващо местенце. Все така да сме градивни и занапред! 🙂 18 Връзка към коментар
mililia Публикувано: 3 април, 2019 Сподели Публикувано: 3 април, 2019 Честит рожден ден, Магеланци! Да сме здрави, с много сбъднати мечти и все така пътуващи! Само 6 години, а в пътешественически план, толкова неща ми се случиха, които дори и в мечтите си не мислех за възможни. С благодарност към Георги, който създаде това общество, както и към всички, които по един или друг начин допринасят магеланци.ком да бъде толкова информативен и жив сайт. 14 Връзка към коментар
edbloom Публикувано: 3 април, 2019 Сподели Публикувано: 3 април, 2019 Честито и наздраве за най-готиният форум ! Да сме много здрави и да продължаваме да пътуваме и да се радваме на живота 🙂 12 Връзка към коментар
Емика Публикувано: 3 април, 2019 Сподели Публикувано: 3 април, 2019 Честит да ни е рожденият ден, приятели-магеланци!🎉🌍🛫 Да сме здрави, да пътуваме и да споделяме богатството, наречено пътуване! Благодаря на всички - създателя, администратори, организатори и всички, които пребивават на това най-прекрасно място - magelamci.com! 11 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега