Прескочи до съдържание

Франция - бързи въпроси

Mary

Препоръчани мнения

преди 2 часа, Роца каза:

Може да ползвате безплатното автоматично влакче, което обикаля между терминалите, паркингите и гарата на РЕР

https://easycdg.com/airport-guide/travel-between-terminals-move-around-paris-cdg-airport/

https://easycdg.com/airport-guide/travel-between-terminals-move-around-paris-cdg-airport/cdgval/

Много благодаря!!!

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Как стои въпросът с плащане с банкова карта в Париж? Трябва ли само кеш да нося? Къде приемат банкови карти (ресторант, билетчета за транспорт, магазин)? Благодаря предварително за отговора!

Връзка към коментар

Карти се приемат почти навсякъде - магазини, ресторанти, музеи, автомати за билети. Аз в момента в брой май плащам единствено в хлебарницата, почти не нося кеш. На някои места, обаче, може да има определена сума (примерно 5 или 10 евро), под която да не можете да платите с карта. Затова е добре да имате малко пари в брой. Примерно, индивидуални билети в автобуса не могат да се купят с карта, или пък палачинка или сандвич от някой щанд на улицата. 

Връзка към коментар
преди 9 часа, Роца каза:

Карти се приемат почти навсякъде - магазини, ресторанти, музеи, автомати за билети. Аз в момента в брой май плащам единствено в хлебарницата, почти не нося кеш. На някои места, обаче, може да има определена сума (примерно 5 или 10 евро), под която да не можете да платите с карта. Затова е добре да имате малко пари в брой. Примерно, индивидуални билети в автобуса не могат да се купят с карта, или пък палачинка или сандвич от някой щанд на улицата. 

Благодаря ви! Много ми помагате!

• Благодаря 1
Връзка към коментар

@EliDion, по последни данни - по време на олимпиадите - от 20 юли до 08 септември. Ще има еднократни билети (то те са най-засегнатите от новите цени). Повишението уж не би трябвало да засегне абонаментите Навиго или Либерте.

Връзка към коментар
  • 4 месеца по-късно ...

Въпрос шатъл Beauvais-Paris.  Моля, да ме насочите трябва ли да си купим предварително билети за шатъла от beauvais airport до Париж? Или може и на място да се купят?  Ще бъдем 8 човека и се чудя ако продават на място (от шофьор, машинка,,,не знам точно как става) - дали ще ни качат всички заедно. Можете ли да дадете съвет? И също така, ако купя билети предварително и полета закъснее, дали ще ни качат в следващ автобус? Открих този сайт https://www.aeroportparisbeauvais.com/en/access-parking/reach-the-airport-by-shuttle-bus-or-train

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.