Прескочи до съдържание

EXPIRED! OJ Error Fare Мадрид - Перу, Еквадор - Мадрид за 167€

Препоръчани мнения

Завиждам Ви за Галапагос,даже се чудя дали да не повторя.Ако не,то поне на път за Гуякил ще направим една Куенка,че имаме един венецуелски ресторант за посещение там😀😂

• Харесвам 3
Връзка към коментар
Здравко Ангел
преди 2 часа, Stanislav Dimitrov каза:

Станах,видях,купих 29.01-12.02.

Въобще не съм мислил дъждове и придвижване.Дори имам идея да го ползвам еднопосочно и после да забия към Колумбия/Венецуела,после нагоре през Карибите и да се прибера през Гваделупе или Куба/Доминикана краят на март.

Ей Стан, заедно ще отиваме, ако всичко е оки. И ние се чудим дали да не продължим нанякъде. 🙂

• Харесвам 3
Връзка към коментар
преди 18 минути , Здравко Ангел каза:

Ей Стан, заедно ще отиваме, ако всичко е оки. И ние се чудим дали да не продължим нанякъде. 🙂

Екстра,може заедно да продължим нанякъде.Исками се и Венецуела да направя тогава.После с лодка до Тринидат и Тобаго.Оттам има евтини полети с Liat до Гваделупе и оттам с Level за 100евро сме в Европа.Аз обмислям даже да продължа към Куба и там да дойдат жената и детето.После с Туй да се приберем всички

• Харесвам 6
  • Браво 1
Връзка към коментар
Здравко Ангел
преди 1 минута , Stanislav Dimitrov каза:

Екстра,може заедно да продължим нанякъде.Исками се и Венецуела да направя тогава.После с лодка до Тринидат и Тобаго.Оттам има евтини полети с Liat до Гваделупе и оттам с Level за 100евро сме в Европа.Аз обмислям даже да продължа към Куба и там да дойдат жената и детето.После с Туй да се приберем всички

Ние по-скоро си мислехме да добавим и Колумбия, за Венецуела не сме решили. Айде, да мине малко време да видим дали ще останат билетите, пък ще се видим да изработим някакъв план за евентуална обща част.

Връзка към коментар

Четеейки мненията в TripAdviser за авио компанията, започвам да се притеснявам. Освен че самолетите са доста стари и сървиса е зле, май редовно канселират полети, при това понякога и без да осигуряват друг полет за връщане или refund. Дано само евтиното не ни излезе скъпо накрая :D

Връзка към коментар
преди 9 минути , mary_shery каза:

Аз също се сдобих с билети 20.12 - 8.01 Мадрид - Лима двупосочен за 240 евро. Като за какъвто и да е период период, идеални са цените. 

Fixed that for you ...

• Харесвам 3
Връзка към коментар
56 minutes ago, kreo said:

А какво мислите за авиокомпанията? Аз снощи видях офертата, но се поколебах, защото прочетох лоши отзиви, включително и за много отменени полети?

Traveler rating
  • Excellent46
  • Good59
  • Average31
  • Poor21
  • Terrible171

https://www.tripadvisor.com/Airline_Review-d12280243-Reviews-Plus-Ultra-Lineas-Aereas

https://www.tripadvisor.co.za/ShowUserReviews-g1-d12280243-r572842969-Plus_Ultra_Lineas_Aereas-World.html

И на мен не ми вдъхва много доверие тази авиокомпания 😞 Малка авиокомпания с 4 самолета и много лоши отзиви. Вероятно имат и финансови проблеми. Не бих искал да бъда лош пророк, но е възможно това да не е истински error fare, a хитър начин да набавят бързо ликвидност. Напълно възможно е скоро или след няколко месеца, да анулират резервациите и след това още 5-6 месеца да бавят връщането на парите....

Аз лично бих препоръчал на всеки който си е взел билет да си прави резервации с право на отмяна и най-рано един месец преди полета да си купи свързващите самолетни билети. Самолетни билети за Галапагос ще има и един месец преди тръгване и вероятно няма да са много по скъпи. За круизите на Галапагос обаче е добре да се направи резервация по рано...

• Харесвам 5
Връзка към коментар

И аз се чудя как да извъртя цената с бебето. През ирландския каяк гледам, ама все е голяма. Иска ми се да направим само Перу около Нова година или около 3 март за десетина дни. Някакви идеи?

• Харесвам 1
Връзка към коментар

За Галапагос цените са едни и същи независимо периода на купуване. Круизи на място в последния момент са много евтини. С оглед тези билети, ще взема да напиша някои неща в темата ни.

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
  • Браво 3
Връзка към коментар
48 minutes ago, Щастливеца said:

Това вече удвоява рисковия фактор. Пътуване със съмнителна авиокомпания до държава, която е на ръба на гражданската война. Аз лично не бих искал да ме оставят във Венецуела в период в който все повече авиокомпании спират директните полети...

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Ей тъкмо щях да купувам и като прочетох коментарите в tripadvisor и нещо наистина не ми вдъхва доверие тази авиокомпания...но пък ако стане схемата много ще ме е яд...

• Харесвам 1
Връзка към коментар
3 minutes ago, lesy said:

За Галапагос цените са едни и същи независимо периода на купуване. Круизи на място в последния момент са много евтини. С оглед тези билети, ще взема да напиша някои неща в темата ни.

На Галапагос по принцип има ограничение колко туристи могат да посетят островите годишно и капацитета на круизите не е безкраен. Ако човек има късмет и пътува извън най-натоварените сезони (юли-август) има шанс да хване ласт минит оферта на добра цена, но няма гаранция на 100%, че ще има подобна оферта. За да се гони ласт минит оферта е добре човек да е гъвкав и да може да отложи пътуването с круиз няколко дни или седмица... Местата в самолетите обаче са повече от круизните пасажери, защото има пътникопоток и на местни жители между островите и континента...

• Харесвам 1
Връзка към коментар
3 minutes ago, Alexander said:

Повечето лоши отизиви са за полети до Каракас, не знам дали е случайно.

В тяхния сайт, цените бяха за Мадрид-Лима-Мадрид по 550 евро. 

Аз гледах за канселиран полет точно Лима - Мадрид. 

Връзка към коментар

Аз се прежалих. На тази цена просто не устоях.

2 билета 14.02-28.02.2020 Мадрид-Лима-Мадрид. Толкова отдавна мечтая за дестинацията, че не желая да я разводнявам.

Взела съм и Airhelp plus flight delay compensation за всеки случай.

• Харесвам 4
Връзка към коментар
преди 27 минути , oli_mali каза:

И аз се чудя как да извъртя цената с бебето. През ирландския каяк гледам, ама все е голяма. Иска ми се да направим само Перу около Нова година или около 3 март за десетина дни. Някакви идеи?

Виж поста преди твоя,     а говориш и за бебе.....

Връзка към коментар
преди 11 минути , Topfly каза:

На Галапагос по принцип има ограничение колко туристи могат да посетят островите годишно и капацитета на круизите не е безкраен. Ако човек има късмет и пътува извън най-натоварените сезони (юли-август) има шанс да хване ласт минит оферта на добра цена, но няма гаранция на 100%, че ще има подобна оферта. За да се гони ласт минит оферта е добре човек да е гъвкав и да може да отложи пътуването с круиз няколко дни или седмица... Местата в самолетите обаче са повече от круизните пасажери, защото има пътникопоток и на местни жители между островите и континента...

Разводняваме темата,но виждам,че на доста от хората целта им е Галапагос.

Круизите са изключително скъпи,така че дали има достатъчно места или не няма никакво значение.Според мен най-добрият вариант е букване на хотели с безплатно канцелиране (без запазени хотели не може да се качите на полет за Галапагос).Може и да букнете хотели,да си разпечатате потвърждението и после да ги отмените.На място гледате дали има ласт минит круизи,ако не намирате си хотел и си вземате дневни трипове.Цената при всички случаи ще бъде по-ниска от цената за круиз купен предварително.Като пример -един петдневен круиз е около 2300 долара.Хотели+трипове са не повече от 1000долара на човек.На място имаше тридневен круиз за 220долара.

• Харесвам 5
  • Шок 1
  • Благодаря 1
Връзка към коментар
преди 32 минути , mpetkov91 каза:

Четеейки мненията в TripAdviser за авио компанията, започвам да се притеснявам. Освен че самолетите са доста стари и сървиса е зле, май редовно канселират полети, при това понякога и без да осигуряват друг полет за връщане или refund. Дано само евтиното не ни излезе скъпо накрая 😄

Никой никога не може да бъде застрахован от лоша изненада, но това че са Испанска а/к и съответно регистрирани в ЕС , би трябвало да е някакво успокоение.

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Намерих някаква информация, че авиокомпанията е на загуба, но без подробности. Може би на испански има повече информация за финансовото им положение...

Намерих обаче една доста странна информация от януари миналата година:

The airline accepts cash as a valid form of payment, but credit cards will be added in the near future.

https://www2.arccorp.com/articles-trends/agency-communications/archived-airline-participation-announcements/2018-announcements/plus-ultra-lineas-aereas-joins-arc2/

Да имаш авиокомпания от 2014-та година и чак 2018-та година да планираш приемане на кредитни карти като платежно средство е доста странно. Явно имат проблем с доверието на банките в авиокомпанията...

Връзка към коментар
преди 2 минути , Topfly каза:

Намерих някаква информация, че авиокомпанията е на загуба, но без подробности. Може би на испански има повече информация за финансовото им положение...

Намерих обаче една доста странна информация от януари миналата година:

The airline accepts cash as a valid form of payment, but credit cards will be added in the near future.

https://www2.arccorp.com/articles-trends/agency-communications/archived-airline-participation-announcements/2018-announcements/plus-ultra-lineas-aereas-joins-arc2/

Да имаш авиокомпания от 2014-та година и чак 2018-та година да планираш приемане на кредитни карти като платежно средство е доста странно. Явно имат проблем с доверието на банките в авиокомпанията...

Имат проблем явно с по-високите комисионни при кредитните карти. Иначе отзивите като цяло са добри предвид value/money. Нали  не очаквате за тези пари да летите с машина на времето?

• Харесвам 6
Връзка към коментар
3 minutes ago, stanislavpp said:

Никой никога не може да бъде застрахован от лоша изненада, но това че са Испанска а/к и съответно регистрирани в ЕС , би трябвало да е някакво успокоение.

Успокоение може да има от гледна точка на минималните изисквания за техническа поддръжка на самолетите, обучение на пилотите и т.н. но от гледна точка на лошо финансово състояние на авиокомпанията и ЕС не може да те спаси. До колкото знам регулаторните органи се занимават с финансовото състояние на авиокомпанията единствено при даването на разрешение за стартиране на дейност.

Връзка към коментар

Благодаря за споделената информация по темата. Тъкмо се бях отчаяла че Перу ще отпадне тази година и видях офертите. Купих за 25 септември - 09 октомври. - цена за 3 билета 772€. Мадрид Лима / Лима Мадрид. 

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.