Прескочи до съдържание

EXPIRED! OJ Error Fare Мадрид - Перу, Еквадор - Мадрид за 167€

Препоръчани мнения

Здравко Ангел
преди 5 минути , stanislavpp каза:

Регулярната цена за тези директни полети е 585€, подобна грешка изпада веднъж на година- две, силно се надявам да признаят билетите .

Много благодарности! Купихме за края на януари 2020г!

• Харесвам 4
Връзка към коментар
преди 2 минути , lyusi каза:

Явно се усетиха. Намират се дати през skyscanner, но при пренасочването към gotogate връзката се къса.

И при мене е така.😥

Връзка към коментар

И цената нарасва с около 100 евро на билет, когато искаш да закупиш 2. Била съм и на двете места по 2 пъти, но цената е много изкушяваща. Дано да потвърдят билетите на тези, които ще се възползват. А аз да се надявам за грешка за Борнео 🙂

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 4 минути , lyusi каза:

Явно се усетиха. Намират се дати през skyscanner, но при пренасочването към gotogate връзката се къса.

Потърсете ръчно за датите, които сте си харесали като отворите скайскенер в нов прозорец, най-добре инкогнито или с изчистен кеш и cookies. При мен така линка към gotogate проработи. Пробвах го два пъти.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

През MyTrip все още става  - Перу  10.01-24.01 по 240 , петъчни полети, сууууупер!!!  Някои си получиха новогодишните подаръци 😉

П.С. Офертата през Гуаякил е супер но билетите до там от Перу са дори по-скъпи  а по суша...

• Харесвам 6
  • Браво 1
Връзка към коментар
преди 10 минути , stefanrusev каза:

През MyTrip все още става  - Перу  10.01-24.01 по 240 , петъчни полети, сууууупер!!! 

П.С. Офертата през Гуаякил/Кито е супер но билетите до там от Перу са дори по-скъпи  а по суша...

Предполагам има доста варианти, но има и директен луксозен автобус на Cruz del Sur от 54$ Лима - Гуякил, но пътува 24 часа.

• Харесвам 6
  • Шок 1
  • Замислям се 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.