Прескочи до съдържание

EXPIRED! OJ Error Fare Мадрид - Перу, Еквадор - Мадрид за 167€

Препоръчани мнения

Публикувано:

Добре де, възможен ли е такъв вариант:

АК умишлено прави такава грешка, за кратко време събира голяма сума, необходима за покриване на спешно плащане, отменя билетите и после постепенно връща/не връща парите?

преди 2 минути , Rainy каза:

Това не е валидно за всички клиенти, а не само за тези от ЕС?

Иначе сходен казус на грешките от Booking, които сме коментирали. 

И аз мисля, че това е валидно за всички клиенти.

Питах, дали за ЕС няма нещо специфично.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 4 минути , AlexandraKo каза:

АК умишлено прави такава грешка, за кратко време събира голяма сума, необходима за покриване на спешно плащане, отменя билетите и после постепенно връща/не връща парите?

Точно такава теория беше спрегнал @Topfly в темата, но когато се купуват грешки, никой не е склонен да слуша Теории на конспирацията  - като луди с картечница сме тогава 😁 

Публикувано:
7 minutes ago, Rainy said:

Това не е валидно за всички клиенти, а не само за тези от ЕС?

Иначе сходен казус на грешките от Booking, които сме коментирали. 

Ако посредникът е извън ЕС, плащането е извършено извън ЕС, не е сигурно, че КЗП и съд в ЕС ще се занимават със случая...Както виждаш горе комуникацията на авиокомпанията, праща те да се бориш с посредника...

• Харесвам 2
Публикувано:

Ех, два дни само минаха и някои започнаха да звънят.,.,.,

Информацията за лошата компания е от 2013, 2014 година, когато са били май само с 1 или 2 самолета.

Да, ясно  ни е, че не е супер яката компания, но не виждам причини да се нагнетява постоянно са новини от преди години.

Сигурно има повече от нормалното канселации, но все пак оперира няколко години вече и нито ще фалира утре, нито ще стане края на света, дори да имаме някакви проблеми, такива има често и реномираните компании

• Харесвам 7
  • Браво 1
Публикувано:
преди 1 минута , Rainy каза:

Точно такава теория беше спрегнал @Topfly в темата, но когато се купуват грешки, никой не е склонен са слуша Теории на конспирацията  - като луди с картечница сме тогава 😁 

На мен такива цени, винаги са ми съмнителни и понеже, не обичам неизвестността и несигурността, хич не ги и поглеждам.

• Харесвам 2
Публикувано:

Не мисля, че важи за всички 

преди 3 минути , AlexandraKo каза:

И аз мисля, че това е валидно за всички клиенти.

Питах, дали за ЕС няма нещо специфично.

Не мисля, че американски, или в случая руски граждани имат същите права като нашите да пратят случая в КЗП да речем, а също и да се възползват от европейските регулации за защита на потребителите.

Публикувано:
3 minutes ago, Rainy said:

Точно такава теория беше спрегнал @Topfly в темата, но когато се купуват грешки, никой не е склонен да слуша Теории на конспирацията  - като луди с картечница сме тогава 😁 

Аз заради това се замотах с купуването и така и не взех нищо, защото съвсем наскоро той ми подсказа за фалита на WOW, когато бях се засила да купувам с тях. И си викам, я стой мирна, Перу няма да избяга 😀😀

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 1 минута , Alexander каза:

Ех, два дни само минаха и някои започнаха да звънят.,.,.,

Информацията за лошата компания е от 2013, 2014 година, когато са били май само с 1 или 2 самолета.

Да, ясно  ни е, че не е супер яката компания, но не виждам причини да се нагнетява постоянно са новини от преди години.

Сигурно има повече от нормалното канселации, но все пак оперира няколко години вече и нито ще фалира утре, нито ще стане края на света, дори да имаме някакви проблеми, такива има често и реномираните компании

Аз не видях никакво нагнетяване, освен споделяне на информация. Хората са различни. Едни са смели като теб и няма да обърнат внимание, други ще направят застраховки и ще са внимателни. 

Публикувано:

Взех да се притеснявам тия да не вземат наистина да фалират.Предлагам да им напишем едно колеткивно писмо,че предполагаме,че има грешка и ако искат сами да си отменим резервациите.Иначе цял живот ще ми тежат на съвестта.

За къде сте се разбързали не ми е ясно.

• Харесвам 7
  • Смея се 10
Публикувано:
преди 1 минута , Аmélie каза:

Аз заради това се замотах с купуването и така и не взех нищо, защото съвсем наскоро той ми подсказа за фалита на WOW, когато бях се засила да купувам с тях. И си викам, я стой мирна, Перу няма да избяга 😀😀

Абе той ако @Topfly имаше кристална топка, щеше да се плацика на Карибите, а не в Магеланци 😁 Просто той се беше загледал в детайлите и сподели мнение, но в такива моменти единици са хората тук, които биха се спрели, по-скоро ефектът би бил обратен... 

Публикувано:
6 minutes ago, AlexandraKo said:

Вече споменах подобен вариант по горе, но има вариант и съвсем официално да си смъкнат цените за да си решат ежедневните ликвидни проблеми. Спомням си, че преди фалита на Sky Europe доста смъкнаха цените, защото вече се пишеше по пресата, че имат проблеми. Аз купих евтин билет на риск и пътувах един ден преди да фалират, но много хора си останаха само с “евтините билети“...

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 18 минути , AlexandraKo каза:

На мен такива цени, винаги са ми съмнителни и понеже, не обичам неизвестността и несигурността, хич не ги и поглеждам.

Ти си си избрала такъв подход и той е добър за теб, но тук много магеланци са (сме) летели многократно точно с такива "грешки" къде ли не.  При мен например, почти всички пътувания извън Европа са били с такива "грешки".   А и досега не си спомням на някого да не са възстановили парите при отмяна на резервации от такива "грешки".  Да, ако(когато) се случи, не е приятно, но при положение, че човек е наясно предварително, че съществува вероятност за отмяна, няма място за драма.  Но пък от друга страна - да отидеш на другия край на света за 200-300€ е доста добра сделка, защо да не пробва човек?

И не знам защо има предположения, че грешката е при АК, след като на техния сайт, както и при някои големи ОТА (аз проверявах expedia и orbitz ),   цените бяха/са около 500€ ?

Дано закупилите имат късмет и да признаят билетите! :smile3:

• Харесвам 21
  • Браво 3
Публикувано:

Мисля, че е време да намалите излишните приказки и да оставите купилите билети да си изчакат спокойно развитието на ситуацията.

Няма смисъл да се нагнетява излишно напрежение, а всеки купил билет си знае плюсовете и минусите за тази покупка.

• Харесвам 14
  • Браво 3
Публикувано:
2 minutes ago, Rainy said:

Абе той ако @Topfly имаше кристална топка, щеше да се плацика на Карибите, а не в Магеланци 😁 Просто той се беше загледал в детайлите и сподели мнение, но в такива моменти единици са хората тук, които биха се спрели, по-скоро ефектът би бил обратен... 

Кристална топка нямам, но съм фен на информираните решения! Ако поема риск човек е добре да го прави съзнателно, а не да го изненадат с нещо което не е очаквал!

• Харесвам 7
Публикувано:
преди 8 минути , Аmélie каза:

И си викам, я стой мирна, Перу няма да избяга

То не се знае. Ако не фалира авиокомпанията, ще вземе да фалира Перу... :grin:

• Смея се 12
Публикувано:
1 minute ago, Goal & Boss said:

То не се знае. Ако не фалира авиокомпанията, ще вземе да фалира Перу... :grin:

Ако фалира Перу, ще се ще им се девалвира валутата и ще си изям шапката, че няма евтин билет 😁

• Харесвам 1
  • Смея се 5
Публикувано:

И Доналд Тръмп е фалирал няколко пъти, пък сега е президент на САЩ.

Да не ме разберете криво - не ми е пример в живота.

Искам само да кажа, че няколкото десетки, а дори и стотици евтини билети могат да само една от халките във веригата от схеми на собствениците на тази авиокомпания и са възможно всякакви варианти.

Стискам палци на всички ви, макар че ще летите два пъти по-евтино от мен до Перу.:angry2::wink:

Литнат ли първите (май някъде септември-октомври беше) другите ще се поуспокоят и ще могат да планират по-сериозно.

• Харесвам 9
Публикувано:

Да променим посоката на разговора.

Загледах се в Latam/Peru/ за връзката Lima - Guayaquil през следващите 6 месеца и не видях билет с цена по-малка от 352$ и Guayaquil - Galapagos от 213$ в посока. Автобусът е с цена 100$ и пътува повече от 24 часа.

Как смятате да направите връзката Lima - Guayaquil ако останат билетите?  

• Харесвам 5
  • Браво 2
Публикувано:

Аз получих преди малко e-Ticket number(s), ако може въобще да е показателно за нещо. Надявам се в успеха на пътуването.

• Харесвам 4
Публикувано:

Вие сега се превъзбуждате тука, кой фалирал, кой не успял, ала-бала, а Фичовото Париж-Мартиника-Париж за 161 € за  си стои самотно в ъгъла с 0 отговора и си чопли носа.

Я диверсифицирайте риска, хеджирайте и си купете по един билет и за там! @Topfly, кажи им, бе! 😂 😉

• Харесвам 9
  • Браво 1
  • Смея се 14
  • Замислям се 1
Публикувано:

Аз затова питах - ако не отменят дотогава билетите - има ли някой преди мен? Полетът ми е на 4.09.2019.

• Харесвам 2
Публикувано:

Ох, заболя ме главата. Спирам да чета тази тема поне за известно време. Ако канселират, канселират, ама ако от сега треперя, едва ли ще оцелея до февруари.

• Харесвам 10
  • Смея се 1
Публикувано:

И аз получих преди 40 мин e-Ticket number(s), но това мисля почти всички са го получили. Аз се замислям за нещо друго. Има ли вариант да не ти канцелират резервацията, но да не те качат на самолета. Т.е. ти до последно да не си сигурен, какво ще стане. Все пак в някакъв момент ще трябва и други резервации да се правят, колко време преди полета ще е добра идея да се започнат. За тях поне се надявам, че може да се направи застраховка.

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 7 минути , Kamen каза:

Да променим посоката на разговора.

Загледах се в Latam/Peru/ за връзката Lima - Guayaquil през следващите 6 месеца и не видях билет с цена по-малка от 352$ и Guayaquil - Galapagos от 213$ в посока. Автобусът е с цена 100$ и пътува повече от 24 часа.

Как смятате да направите връзката Lima - Guayaquil ако останат билетите?  

Полет до Piura за 50 евро,оттам автобус до Гуякил за още толкова и разход 2 дена.Нямаше никакъв смисъл от този вариант,но и аз купих поради недоразбиране със съфорумци какво да купим.Вината си е изцяло моя.Верният вариант беше Мадрид-Лима-Мадрид.

• Харесвам 5
  • Замислям се 1
Публикувано:
6 minutes ago, Childish said:

Аз затова питах - ако не отменят дотогава билетите - има ли някой преди мен? Полетът ми е на 4.09.2019.

Това беше първата дата в списъка, всичко е след това. Аз съм малко след теб. от 25.09

• Харесвам 3

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.