Прескочи до съдържание

EXPIRED! OJ Error Fare Мадрид - Перу, Еквадор - Мадрид за 167€

Препоръчани мнения

преди 14 минути , stanislavpp каза:

Предполагам има доста варианти, но има и директен луксозен автобус на Cruz del Sur от 54$ Лима - Гуякил, но пътува 24 часа. 

Има вариант със самолет от Лима до Пиура за около 45 евро и от там с автобус до Гуякил за 25 долара (около 12 часа). Може и да се разкъса целия маршрут на по-малки отсечки и да се посетят различни места на север от Лима.

• Харесвам 5
Връзка към коментар
Здравко Ангел
преди 1 минута , Nikolay каза:

Има вариант със самолет от Лима до Пиура за около 45 евро и от там с автобус до Гуякил за 25 долара (около 12 часа). Може и да се разкъса целия маршрут на по-малки отсечки и да се посетят различни места на север от Лима.

Ние смятаме така да го правим, постепенно да се катерим нагоре към Еквадор.

• Харесвам 6
Връзка към коментар

Жив и здрав да си! И аз купих 03.02 - 16.02 - 3 билета през връзката от skyscanner за по 158 евро. За четвърти не ме пусна и го купих през kayak.ie на 180 евро. Сега остава да стискаме палци.

• Харесвам 5
  • Благодаря 1
Връзка към коментар

Бих се радвал да ви признаят резервациите, но не бързайте с плановете. Грешката очевидно е във финландския посредник. Моят опит с него е, че най-безцеремонно канселира. Или поне при мен така се случи в 2 от 2 случая, като дори грешките му не бяха станали публично известни, както е сега.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 5 минути , koliob каза:

Бих се радвал да ви признаят резервациите, но не бързайте с плановете. Грешката очевидно е във финландския посредник. Моят опит с него е, че най-безцеремонно канселира. Или поне при мен така се случи в 2 от 2 случая, като дори грешките му не бяха станали публично известни, както е сега.

така изглежда, ама хубавите цени са на 90% в дъждовния сезон

Връзка към коментар
преди 11 минути , koliob каза:

След колко време ги каселираха?

Връзка към коментар
В момента, Salsam каза:

След колко време ги каселираха?

Не съм съвсем сигурен, защото не само те са ми канселирали, но мисля че бяха доста бързи и не им отне повече от 24 часа и в двата случая. Сега се надявам, че няма да го направят, но евентуалното канселиране сигурно би им отнело повече време, защото грешката излезе по сайтовете и са събрали доста резервации предполагам.

преди 3 минути , stanislavpp каза:

Към момента, излизат редовни потвържденията на сайта на а/к . Обикновено анулациите са в рамките на 48ч, в редки случаи до седмица.

И моите си излизаха съвсем ок, докато шведите (или финландците - не съм сигурен, защото централата им е в Швеция, а големия офис и плащанията във Финландия) не решиха друго.

Връзка към коментар

И аз купих, без да се консултирам, защото ми беше жал да го будя Жижо. Дано не ме убие, че съм взела грешка в дъждовен сезон 😞

Тъпото е, че за пръв път нямам с кого да подскачам от радост, а ми е първата "грешка" в живота. 

• Харесвам 10
  • Смея се 9
Връзка към коментар
преди 2 минути , Lindt каза:

И аз купих, без да се консултирам, защото ми беше жал да го будя Жижо. Дано не ме убие, че съм взела грешка в дъждовен сезон 😞

Няма да те убие за няколко капки дъжд.

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
  • Смея се 1
Връзка към коментар
преди 13 минути , Roberto Baggio каза:

Да се похваля, че и ние успяхме да вземем 2 билета за 03.02-14.02 през kayak.ie за 330 евро общо.

Ще напълним самолета на отиване, ако даде Господ да пътуваме :) Ние вече станахме 5 бр.

• Харесвам 7
Връзка към коментар

Айде и аз съм в вътре. Купих за 13-20.03.2020 година, Мадрид - Лима - Мадрид.

През kayak.ie  и то ме прехвърли към gotogate.

Какво ли ще стане и идея си нямам!

@stanislavpp Много ти благодаря за бързата реакция! 🙂

И само да вметна, че вече не става да се купи за 168 евро Madrid – Lima / Guayaquil – Madrid. 

Честито на всички ни! Дано минем с тази промоциийика. 🙂

• Харесвам 8
Връзка към коментар
преди 2 часа, stefanrusev каза:

През MyTrip все още става  - Перу  10.01-24.01 по 240 , петъчни полети, сууууупер!!!  Някои си получиха новогодишните подаръци 😉

П.С. Офертата през Гуаякил е супер но билетите до там от Перу са дори по-скъпи  а по суша...

Дааа, отново си получихме новогодишните подаръци 🙂

При тази цена от 158,-€ не ми се мисли в момента,  как ще се стигне до Гуаякил.

Направо купих 2 билета за 20.12.2019-03.01.2020 през финландския Готогейт.

Имаме време да го мислим.

Честито на всички и да чакаме с надежда да не го канселират.

• Харесвам 9
Връзка към коментар
преди 1 час, Childish каза:

Благодаря. И ние закупихме два билета - 2 x 1, че цената се вдигаше при два билета. Да видим дали ще ги отменат.

Октомври-април е дъждовен сезон там.

Дъждовният сезон не е 7 месеца, а е в рамките на януари - април .

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 9 минути , Sult каза:

Дааа, отново си получихме новогодишните подаръци 🙂

Направо купих 2 билета за 20.12.2019-03.01.2020 през финландския Готогейт.

Имаме време да го мислим.

Честито на всички и да чакаме с надежда да не го канселират.

Явно каквото си говорим на магеланска сбирка във Варвара се чува където тря6ва  😀

• Харесвам 7
Връзка към коментар

И ние взехме 4 броя двупосочни Мадрид-Лима 20.12.2019-08-01.2020 г. през ирландските каяци. През скайскенера изобщо не можахме да влезем.

преди 23 минути , lyusi каза:

Явно каквото си говорим на магеланска сбирка във Варвара се чува където тря6ва  😀

Е, тъй де 😉 

• Харесвам 6
  • Браво 2
Връзка към коментар
преди 54 минути , Sult каза:

🙂

Тези , които разполагат с повечко време, има и друг нелош вариант : директен Лима- Богота е в рамките на 100$, и оттам надолу към еквадорската граница.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.