Прескочи до съдържание

EXPIRED! OJ Error Fare Мадрид - Перу, Еквадор - Мадрид за 167€

Препоръчани мнения

преди 1 час, Polina каза:

Само дето се панирахте излишно.

Все едно ви беше първата грешка! 

Така де, мечтайте за следващата грешка... Опааа...дестинация! 🙂

Мани ми и @stanislavpp се отърва. :grin:

• Харесвам 2
  • Смея се 2
Връзка към коментар
преди 9 минути , Kamen каза:

И аз чакам. Кои дати са твоите? Моите са февруари/март и бях получил мейл за рефънд от 2 до 8 седмици. Дали по дати ги връщат?

И моите са през февруари.

Връзка към коментар

Най-после включване от GoToGate за билети за 24 януари.

Вчера получих отделен меил за всяка от резервациите. В приложен ПДФ са резервациите със следното силно успокоително съдържание:

******* MESSAGE FROM 13JUN **********
WE HAVE NOW PROCESSED YOUR REFUND
OF XXX.XX EUR.
THE FUNDS SHOULD REACH
YOUR ACCOUNT WITHIN 3-5 BUSINESS DAYS

• Харесвам 9
Връзка към коментар
преди 1 час, Kamen каза:

И аз чакам. Кои дати са твоите? Моите са февруари/март и бях получил мейл за рефънд от 2 до 8 седмици. Дали по дати ги връщат?

И аз още чакам . Дати 17-24.01.  Вчера получих мейл от Tripcase, че до 3-5 работни дни ще получа рефънд.

Връзка към коментар
преди 54 минути , DmytroGavry каза:

I just received my refunds 🙂

Loosing total 15.5 EUR for 2 tickets on the exchange rates...

I guess airline is responsible for this. Will write additional email to them.

Не надо, это не имеет смысла.

Mission: Impossible

• Харесвам 2
Връзка към коментар

аз не знам през кои банки сте плащали за тези големи разлики които споменавате при възстановяване на сумата.... но при мен (Пощенска банка) сумата даже е +0,38лв което явно иде от курса при който са ги осчетоводили в банката.... и като тегля чертата съм ощетена само с 2,75лв (комисионна на банката за направения превод към Goto gate) и НеОсЪществено пътуване с евтини билети...

• Харесвам 5
Връзка към коментар

Най-много ме е яд, че ми изгоря испанската карта, аз получих до цент същата сума в евро. Като гледам няма друг такъв случай.

На есен когато ходя натам  ще си извадя задължително нова.

Връзка към коментар
преди 7 минути , Alexander каза:

Най-много ме е яд, че ми изгоря испанската карта, аз получих до цент същата сума в евро. Като гледам няма друг такъв случай.

Няма, защото повечето от нас плащаме с български карти, т.е. има превалутиране, а също и такса на банката за входящ превод. Аз още не съм получила пари по сметката и не знам всъщност ще има ли и каква ще е разликата.

Връзка към коментар
преди 12 минути , Alexander каза:

ми така е като се палите толкова бързо и хукнахте да си искате парите, аз нищо не съм писала и си получих цялата сума която им преведох на GotoGate, минималната такса от 2,75лв в случая е от комисионната на банката за направения от нея превод...няма да стоят гладни я.... а от превалутирането даже съм на +0,38лв ...ще имам за четвърт билет до Каламата ако още са останали... 😉 

• Харесвам 6
  • Браво 1
  • Смея се 3
Връзка към коментар
16 minutes ago, Alexander said:

Аз също сиполучих точно същата сума, която ми бяха изтеглили. 

• Харесвам 5
Връзка към коментар

Получих си и аз парите. За 1401 евро, 12 лв по - малко от превалутирането на Дск Уиз и още 12 лв за входящ трансфер. Но пък ми преведоха към 50 лв в Уиз профила, така че съм Ок 🙂

• Харесвам 7
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.