Прескочи до съдържание

EXPIRED! OJ Error Fare Мадрид - Перу, Еквадор - Мадрид за 167€

Препоръчани мнения

преди 14 часа, Monika_Koko каза:

И аз си получих парите. Моите са с 1,08лв. повече.....Направо съм на далавера:) Днес ще си мисля...как да ги изхарча. 🤑🤑

Може би имаш и лихва. Защото нашите пари ги забавиха доста време...  😃:smile:

Може би моите ще са над 1.08лв. :on_the_quiet:

• Харесвам 1
  • Смея се 1
Връзка към коментар
преди 5 часа, Childish каза:

Еха, дори сте на печалба 🙂 

Ама ти съмняваш ли се в нас. 

Ами така е 🙃 защото първи купихме и последни получаваме. 😎😀

• Харесвам 2
Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...

На 04.06 си получих парите за трите билета 718 евро , но днес ми върнаха сумата още един път! 🤖

Не знам какво са направили и какво са объркали от банката, но поне за сега това е положението. Предполагам, че до няколко дни ще си оправят кашите.

• Харесвам 3
  • Браво 2
  • Смея се 6
Връзка към коментар
преди 18 минути , Alexander каза:

Според мен това е грешка на моята банка, не на посредника. 

Не съм банков служител, но не мисля, че банката може да ги изкопае парите така - по-скоро на посредника е грешка. Честито :grin:

Връзка към коментар
Георги Матеев
преди 2 часа, Alexander каза:

На 04.06 си получих парите за трите билета 718 евро , но днес ми върнаха сумата още един път! 🤖

Не знам какво са направили и какво са объркали от банката, но поне за сега това е положението. Предполагам, че до няколко дни ще си оправят кашите.

Просто са ти дали допълнително пари за да отидеш до Испания и да си извадиш нова карта, дето ти я блокираха заради тях 🙂

• Харесвам 3
  • Смея се 5
Връзка към коментар
2 hours ago, Alexander said:

Сега остава и билети да ти издадат🙂

• Браво 1
  • Смея се 6
Връзка към коментар
2 hours ago, Alexander said:

Тегли парите, затваряй сметката и бягай 😄 Ако банката ти е направила подобна грешка сериозно ти препоръчвам да да си пракратиш всякакви отношения с тях, защото днес може да получиш 718 евро, но утре може да ти изчезнат парите от сметката или банката да фалира, поради подобни “каши“. На банката основният бизнес е да има строга отчетност и да няма подобни “грешки“

25 minutes ago, neuromancer said:

вероятно един път посредника е върнал парите и втори път от оспорваната транзакция...

В това има известна логика, защото източникът на парите в този случай е различен. При рекламация за недоставена услуга, банката ти връща парите и след това тя се разправя с търговеца. Ако успоредно с това търговецът ти върне парите може да стане дублиране.

Има вариант обаче и търговецът да ти върне два пъти парите. Подобни рекламации се осчетоводяват ръчно и е възможно да е станала грешка...

Връзка към коментар
На 28.06.2019 г. в 17:54, Topfly каза:

Тегли парите, затваряй сметката и бягай 😄 Ако банката ти е направила подобна грешка сериозно ти препоръчвам да да си пракратиш всякакви отношения с тях, защото днес може да получиш 718 евро, но утре може да ти изчезнат парите от сметката или банката да фалира, поради подобни “каши“. На банката основният бизнес е да има строга отчетност и да няма подобни “грешки“

В това има известна логика, защото източникът на парите в този случай е различен. При рекламация за недоставена услуга, банката ти връща парите и след това тя се разправя с търговеца. Ако успоредно с това търговецът ти върне парите може да стане дублиране.

Има вариант обаче и търговецът да ти върне два пъти парите. Подобни рекламации се осчетоводяват ръчно и е възможно да е станала грешка...

Банката ми е идеална с над 100 год история и пр, колкото може да бъде хубава  една банка де.., та няма да бягам от нея.

За сега няма развитие и новини, ще чакам да видя края на месеца какво ще стане.

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Това, което ме притеснява е, че нито пари са ни връщали, нито имаме мейли за канселирани полети, а на сайта на Плюс Ултра, при проверка с ПНР на билета - резервациите ни стоят като потвърдени. Изобщо и не знам, дали да пиша някакви мейли и да си трая. Мъжът ми предложи да чакаме 😄 😄 4 човека сме и не сме купували билетите до Мадрид още, но може да идем до Мадрид с еднопосочни, след това на летището и толкова. Единствено имаме мейл от АК, че ще оперират вече от Т4 в Мадрид.

• Харесвам 9
  • Смея се 1
Връзка към коментар
преди 15 минути , Diana Alexandrova каза:

Това, което ме притеснява е, че нито пари са ни връщали, нито имаме мейли за канселирани полети, а на сайта на Плюс Ултра, при проверка с ПНР на билета - резервациите ни стоят като потвърдени. Изобщо и не знам, дали да пиша някакви мейли и да си трая. Мъжът ми предложи да чакаме 😄 😄 4 човека сме и не сме купували билетите до Мадрид още, но може да идем до Мадрид с еднопосочни, след това на летището и толкова. Единствено имаме мейл от АК, че ще оперират вече от Т4 в Мадрид.

В TripCase какво е положението?

Връзка към коментар
24 minutes ago, Diana Alexandrova said:

Чакайте и си трайте. Ако ви анулират билетите по малко от две седмици преди полета ще ви дължат обезщетение от 600 евро 🙂

• Харесвам 3
Връзка към коментар
преди 43 минути , Diana Alexandrova каза:

А може и да пътувате, пожелавам ви го. Ааа, трайте си, както съветва Топфлай.

За кога са билетите? 

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.