Прескочи до съдържание

EXPIRED! OJ Error Fare Мадрид - Перу, Еквадор - Мадрид за 167€

Препоръчани мнения

преди 53 минути , stanislavpp каза:

Дъждовният сезон не е 7 месеца, а е в рамките на януари - април .

По крайбрежието, въобще няма дъждовен сезон, почти никога не вали. А в джунглата, източно от Андите, няма сух сезон, вали целогодишно. Единствено в Андите има ясно изразени дъждвен и сух сезон, като дъждовният сезон започва през октомври и свършва през април. В Андите, през октомври и април има средно 9-10 дъждовни дни и вали по-малко, отколкото през декември-март, но е дъждовен сезон. Самият факт, че сумарното количество валежи  в Куско и Пуно през периода май-септември(пет месеца) се равняват на валежите през октомври(1 месец) показва ясно, кога започват дъждовете.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 5 минути , stanislavpp каза:

То е ясно, че има валежи през октомври , но истинският дъждовен сезон е януари- април . 

Количествата валежи през октомври и през април са еднакви. Ако април влиза в "истинсият" дъждовен сезон, защо октомври да не е дъждовен сезон.

Връзка към коментар

Аз взех през MyTrip, а валежите са различни в различните градове, в Лима почти няма дъжд, в Куско има доста повече, но най-много са Декември-Март.

Lima.JPG.5994dc079e1629cf966c98ef295284a1.JPG

cuzco.JPG.bbfac3f4946c43912746d17b2680a2a1.JPG

Иначе за варианта Мадрид-Лима-Мадрид можеше да се купи през много места.

Явно само OJ е бил през 1-2 сайта.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Станах,видях,купих 29.01-12.02.

Въобще не съм мислил дъждове и придвижване.Дори имам идея да го ползвам еднопосочно и после да забия към Колумбия/Венецуела,после нагоре през Карибите и да се прибера през Гваделупе или Куба/Доминикана краят на март.

• Харесвам 10
  • Браво 3
  • Смея се 1
  • Замислям се 1
Връзка към коментар

Ужасни сте, човек да не си легне. Пробвах се с два билета , блокираха сумата, но не ми ги издадоха. Имам лошо усещане, че ще ми отменят резервацията. На вас веднага ли ви пристигнаха билетите ?

• Харесвам 2
  • Смея се 1
Връзка към коментар

Бил съм в дъждовния период в Перу и Еквадор и аз лично горещо препоръчвам пътуването в този период. Дъжд има обикновенно 1-2 часа след обед, но не всеки ден. През останалото време обаче в Андите времето е много по топло и приятно. Много повече оплаквания съм чувал за пътуването през сухия сезон, когато не вали, но е кучешки студ. В по евтините хотели отоплението също не е на ниво и много хора мръзнат, когато уж е “хубаво“ времето.

• Харесвам 5
  • Браво 1
Връзка към коментар
преди 28 минути , silvia_b каза:

Ужасни сте, човек да не си легне. Пробвах се с два билета , блокираха сумата, но не ми ги издадоха. Имам лошо усещане, че ще ми отменят резервацията. На вас веднага ли ви пристигнаха билетите ?

Трябва поне един да остава на пост!  

Веднага си получих билетите през gogate.  Купувах ги с търсене през skyscanner за двама,  иначе не ми се получаваше OJ.  

Много се надявам да ми останат, щото Наско 2 дни ме облъчва с Галапагос и аз не мога да измисля по-добро пътуване от това. 

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Аз също купих за 1-8 ноември! Получих мейл за потвърждение с два кода. Нещо друго необходимо ли е да получа като билети? До сега не съм купувал през агенция, а само през авио компании, благодаря!

Връзка към коментар
преди 5 минути , Lindt каза:

Галапагос и аз не мога да измисля по-добро пътуване от това

Точно! Дори и да добавиш 400те евра до островите пак излиза добра цената - миналогодишните билети през Мюнхен бяха за 600-650 евро.

т.е Който му се ходи на Галапагос сега е момента през Гуаякил!!!

Относно дъждовния сезон - като се върнем  ще докладваме дали статистическите Ви данни са верни...... То и сега трябваше вече да се къпем в Черно море ама 😉 

• Харесвам 4
Връзка към коментар
преди 6 часа, stanislavpp каза:

Тези , които разполагат с повечко време, има и друг нелош вариант : директен Лима- Богота е в рамките на 100$, и оттам надолу към еквадорската граница.

Точно това е планът 🙂

преди 7 часа, lyusi каза:

Явно каквото си говорим на магеланска сбирка във Варвара се чува където тря6ва  😀

Това е защото Господ ни обича и лично ни познава 🙂

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Този форум е вреден... а @stanislavpp ми е в ignore list-а вече... вместо да си се мотая безгрижно по плажа сега аз планове правя за не знам си кога и не знам си къде... а си бях казал даже да не поглеждам определени опасни сайтове ама... :fool:  

• Харесвам 1
  • Смея се 9
Връзка към коментар
преди 47 минути , silvia_b каза:

Виж в спама на пощата 

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 14 минути , Lindt каза:

Трябва поне един да остава на пост!  

Веднага си получих билетите през gogate.  Купувах ги с търсене през skyscanner за двама,  иначе не ми се получаваше OJ.  

Много се надявам да ми останат, щото Наско 2 дни ме облъчва с Галапагос и аз не мога да измисля по-добро пътуване от това. 

За Галапагос туристическият сезон е целогодишен. Аз бих прекарала там цялото време, та дори и повече 🙂 

• Харесвам 5
Връзка към коментар
преди 11 часа, Здравко Ангел каза:

Много благодарности! Купихме за края на януари 2020г!

За кога по-точно, че и ние купихме за тогава - 29.01-19.02

Извинявайте, сега видях че са посочени дати в следващ пост. Ако минат билетите ще сме заедно на отиване 🙂

Редактирано от Boo
грешка от автора
  • Харесвам 3
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.