Прескочи до съдържание

EXPIRED! OJ Error Fare Мадрид - Перу, Еквадор - Мадрид за 167€

Препоръчани мнения

преди 5 минути , Topfly каза:

Намерих някаква информация, че авиокомпанията е на загуба, но без подробности. Може би на испански има повече информация за финансовото им положение...

Намерих обаче една доста странна информация от януари миналата година:

The airline accepts cash as a valid form of payment, but credit cards will be added in the near future.

https://www2.arccorp.com/articles-trends/agency-communications/archived-airline-participation-announcements/2018-announcements/plus-ultra-lineas-aereas-joins-arc2/

Да имаш авиокомпания от 2014-та година и чак 2018-та година да планираш приемане на кредитни карти като платежно средство е доста странно. Явно имат проблем с доверието на банките в авиокомпанията...

Искам да припомня старта на Уиз еър преди 11 години. Никому неизвестни, че и унгарци. Същите писания по форумите. Никой не издава лиценз на авиокомпании в ЕС при липса на доверие от банките и съмнения за опасности при превоз на хора.

Преди дни се върнахме след 3 полета с Mahan air-иранска авиокомпания, със забрана да каца в Германия и всичко си беше наред.

IATA има достатъчно строги изисквания.

Мисля, че притесненията са прекалени.

• Харесвам 8
Връзка към коментар
преди 44 минути , oli_mali каза:

И аз се чудя как да извъртя цената с бебето. През ирландския каяк гледам, ама все е голяма. Иска ми се да направим само Перу около Нова година или около 3 март за десетина дни. Някакви идеи?

Според инфо, което съм срещал в нета и май ще пробвам за едни закупени билети  до Колумбия без бебе, бебе може да се добави безплатно след закупени билети. Все пак има доста случаи на родени бебета след закупени билети или други случаи , в които се е наложило бебето да пътува .

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 20 минути , Emil Chakalov каза:

Разводняваме темата,но виждам,че на доста от хората целта им е Галапагос.

Круизите са изключително скъпи,така че дали има достатъчно места или не няма никакво значение.Според мен най-добрият вариант е букване на хотели с безплатно канцелиране (без запазени хотели не може да се качите на полет за Галапагос).Може и да букнете хотели,да си разпечатате потвърждението и после да ги отмените.На място гледате дали има ласт минит круизи,ако не намирате си хотел и си вземате дневни трипове.Цената при всички случаи ще бъде по-ниска от цената за круиз купен предварително.Като пример -един петдневен круиз е около 2300 долара.Хотели+трипове са не повече от 1000долара на човек.На място имаше тридневен круиз за 220долара.

Къде е добре да се търси хотел на Галапагос?

Връзка към коментар

Не е цвете, но има подобрение, пишат хора, които летят и по-често с нея. Учудвщо храната не била зле.

Нарочно изкарах мненията от последните 8-10 страници и видимни има подобрени, сметнах и средната оценка за тези последни 10 страници и е точно 3, срешу 2,5 общо.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Офертите са още валидни.  Притесненията са излишни, за който е купил. Остава да чака. Каквото - такова.

Проблема е за тези, които се колебаем и четем отзивите.    

На мен ми се иска за Венецуела, но не ми стиска....

• Харесвам 5
  • Смея се 1
Връзка към коментар
преди 1 минута , ruwenzogy каза:

Офертите са още валидни.  Притесненията са излишни, за който е купил. Остава да чака. Каквото - такова.

На мен ми се иска за Венецуела, но не ми стиска....

А Колумбия с Венецуела как ти изглежда, от Лима много лесно и сравнително евтино се пътува до Богота.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 1 минута , stanislavpp каза:

А Колумбия с Венецуела как ти изглежда, от Лима много лесно и сравнително евтино се пътува до Богота.

Изглежда ми, че си трябва много време, още повече с кацане в Перу

Връзка към коментар

За тези, които се притесняват от дъждовете, ето дати за началото на сухия сезон:

MAD-LIM >>> GYE-MAD  25.03-08.04.2020     kayak.fr >>> gotogate.fr   163€
image.png.e11fcd791241d0cdd09fb2d31293a05b.png

MAD-LIM-MAD    27.03 - 03.04.2020   kayak.fr >>> mytrip.fr  236€

image.png.a85677f43d2ccc72187f874b8fc3cb1b.png

• Харесвам 2
Връзка към коментар

И един тънък психологически момент.

Каква е тази грешка, която толкова дълго време не се поправя.....

Сякаш се чака все повече и повече хора да си купят билети....

• Харесвам 5
Връзка към коментар
преди 2 минути , ruwenzogy каза:

И един тънък психологически момент.

Каква е тази грешка, която толкова дълго време не се поправя.....

Сякаш се чака все повече и повече хора да си купят билети....

Грешката е таква каквато беше и на търкиш 4 дена, може би...

Връзка към коментар
17 minutes ago, Sult said:

Искам да припомня старта на Уиз еър преди 11 години. Никому неизвестни, че и унгарци. Същите писания по форумите. Никой не издава лиценз на авиокомпании в ЕС при липса на доверие от банките и съмнения за опасности при превоз на хора.

Преди дни се върнахме след 3 полета с Mahan air-иранска авиокомпания, със забрана да каца в Германия и всичко си беше наред.

IATA има достатъчно строги изисквания.

Мисля, че притесненията са прекалени.

За техническото състояние на самолетите и пилотите както писах нямам съмнение,  но горе долу с Wizz air стартираха и Sky Europe, също с благословията на ЕС и през 2009-та година фалираха. Последните 12 месеца поне 4-5 европейски авиокомпании по големи от испанската фалираха... Air Berlin, Germania, WOW, Monarch и т.н. вече ги няма на пазара...Нека не си заравяме главата в пясъка!

Сделката е много примамлива, но нека всеки има едно на ум преди да почне да се охарчва защото имал самолетен билет до Перу!

Връзка към коментар
19 minutes ago, Alexander said:

В испанкия форум на магеланците има много негативни мнения, но почти всичко е старо, когато са имали само 2 самолета. Видно е, че растат и все по-добре стават.

Може ли да провериш до колко сериозни са инвеститорите стоящи зад компанията, че на английски нищо не намирам...

Връзка към коментар
преди 10 часа, lyusi каза:

Явно каквото си говорим на магеланска сбирка във Варвара се чува където тря6ва  😀

Помислих си точно същото! Не само, че изкарахме страхотен уикенд, а точно се прибираме и хоооп - такава оферта, отново знак, че желанията ни се чуват!

Аз съм на 27 ноем-11 дек. Някой друг с тези дати?

• Харесвам 2
Връзка към коментар
25 minutes ago, ruwenzogy said:

Ако се охарчиш, защото имаш билет също е проблем. Дилема има пред всеки 🙂 В такива случай обаче освен някаква загуба на пари най-много боли, че човек си е мечтал къде ще пътува и изведнъж му казват, че няма да пътува 😞 При един такъв случай преди години, толкова се ядосах, че си купих най-скъпият си трансконтинентален билет през живота, за да не изпусна планираното пътуване и от евтино, стана скъпо пътуване....

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Хора,цената е 300лв.Аз като вляза в Авантито за пиене давам повече,а това е билет до Ю.Америка.Какви са тези притеснения за фалиране,кенсълиране и прочие.Мисля че всички сме наясно,че могат да отменят полетите и никой няма да прибързва с други резервации

Каквото и да стане все едно,важно е да сме живи и здрави(и да не падне някой самолет,че до тези полети януари имам още поне 10-12.)

Цената е трепач,времето за престоя е малко,но ако човек реши да използва билета за еднопосочен си е супер 🙂

• Харесвам 15
  • Браво 3
Връзка към коментар
преди 12 минути , Happy_Traveler каза:

Помислих си точно същото! Не само, че изкарахме страхотен уикенд, а точно се прибираме и хоооп - такава оферта, отново знак, че желанията ни се чуват!

Аз съм на 27 ноем-11 дек. Някой друг с тези дати?

Айде другият път да си поговорите как националният по футбол се класира за световно, а? :wink:

• Смея се 11
  • Замислям се 1
Връзка към коментар
16 minutes ago, Stanislav Dimitrov said:

Хора,цената е 300лв.Аз като вляза в Авантито за пиене давам повече,а това е билет до Ю.Америка.Какви са тези притеснения за фалиране,кенсълиране и прочие.Мисля че всички сме наясно,че могат да отменят полетите и никой няма да прибързва с други резервации

Каквото и да стане все едно,важно е да сме живи и здрави(и да не падне някой самолет,че до тези полети януари имам още поне 10-12.)

Цената е трепач,времето за престоя е малко,но ако човек реши да използва билета за еднопосочен си е супер 🙂

Прав си по принцип, но каселирането ако си вече в Южна Америка може да ти излезе доста скъпо удоволствие.. По спокойно си е да имаш error fare от реномирана авиокомпания...При мен например ако се наложи да купувам 4 билета ласт минит от Южна Америка, сумата може да излезе цяло състояние. Вчера почти бях купил билети, но това ме спря 😞

Другото което ме спира е, че не виждам кой ще поеме загубата от тези евтини билети? Авиокомпанията едва ли е във финансовото положение да преглетне загубата, а посреднците печелят прекалено малко за да платят сметката!

Стискам палци на всички които са купили билети, но аз за сега съм пас...

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 31 минути , Topfly каза:

Може ли да провериш до колко сериозни са инвеститорите стоящи зад компанията, че на английски нищо не намирам...

Julio Martínez и Fernando González са главните, вторият е бил шеф на Air Madrid.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 7 минути , Topfly каза:

Прав си по принцип, но каселирането ако си вече в Южна Америка може да ти излезе доста скъпо удоволствие.. По спокойно си е да имаш error fare от реномирана авиокомпания...😞

Прав си по принцип, но ако срещнеш в гората мецана с малки, може да ти се случи голяма неприятност. По-спокойно си е да си стоиш вкъщи и да не ходиш в гората! :grin:

• Харесвам 6
  • Смея се 4
Връзка към коментар
преди 50 минути , Фичо каза:

За тези, които се притесняват от дъждовете, ето дати за началото на сухия сезон:

MAD-LIM >>> GYE-MAD  25.03-08.04.2020     kayak.fr >>> gotogate.fr   163€
image.png.e11fcd791241d0cdd09fb2d31293a05b.png
Може ли линк

MAD-LIM-MAD    27.03 - 03.04.2020   kayak.fr >>> mytrip.fr  236€

image.png.a85677f43d2ccc72187f874b8fc3cb1b.png

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 16 минути , Topfly каза:

Прав си по принцип, но каселирането ако си вече в Южна Америка може да ти излезе доста скъпо удоволствие.. По спокойно си е да имаш error fare от реномирана авиокомпания...При мен например ако се наложи да купувам 4 билета ласт минит от Южна Америка, сумата може да излезе цяло състояние. Вчера почти бях купил билети, но това ме спря 😞

Другото което ме спира е, че не виждам кой ще поеме загубата от тези евтини билети? Авиокомпанията едва ли е във финансовото положение да преглетне загубата, а посреднците печелят прекалено малко за да платят сметката!

Стискам палци на всички които са купили билети, но аз за сега съм пас...

Остави хората да пазаруват спокойно бе  😄 Пожелавам безпроблемно пътуване и се стремя да не завиждам много ... 

Връзка към коментар
1 minute ago, Alexander said:

Julio Martínez и Fernando González са главните, вторият е бил шеф на Air Madrid.

Това и аз го четох, но обикновенно един шеф в конкурентна авиокомпания няма толкова пари за да основе авиокомпания. За мен интересно е има ли зад авиокомпанията инвеститори с опит в бранша, какъвто е Indigo partners при Уиз ер. Това че някъде си бил служител, изобщо не е гаранция, че от теб ще стане успешен предприемач...

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.