Прескочи до съдържание

EXPIRED! OJ Error Fare Мадрид - Перу, Еквадор - Мадрид за 167€

Препоръчани мнения

Just now, Rainy said:

Остави хората да пазаруват спокойно бе  😄 Пожелавам безпроблемно пътуване и се стремя да не завиждам много ... 

Ок 🙂 И на мен ми се пазарува, ама не ми стиска! Успех на всички!

• Харесвам 4
  • Смея се 1
Връзка към коментар
преди 5 минути , ЕмиЖор каза:

Някой намира ли все още работеща схема за догодина, за които и да е дати? Опитах всички описани и ......греда.

21.02 - 06.03.2020, още работи

https://www.skyscanner.ie/transport/d/mad/2020-02-21/lim/gye/2020-03-06/mad?adults=1&children=0&adultsv2=1&childrenv2=&infants=0&cabinclass=economy&ref=home#results

• Харесвам 2
Връзка към коментар
В момента, Kamen каза:

Не става, като прехвърли към gotogate излиза:

Something has gone missing. Sorry about that.
We've lost the page you're looking for. Let me take you back to the home page
  • Харесвам 3
Връзка към коментар
преди 13 часа, stanislavpp каза:
преди 13 часа, stanislavpp каза:

Предполагам има доста варианти, но има и директен луксозен автобус на Cruz del Sur от 54$ Лима - Гуякил, но пътува 24 часа.

Цена под 100$/120$vip не виждам в сайта им.

Връзка към коментар

Изчетох всички ужасии , за това как ще се прецакаме и ще висим " като прани гащи" някъде по летищата, но все пак мисля, че всички си правим застраховка преди пътуване. 

• Харесвам 1
Връзка към коментар
5 minutes ago, Monika_Koko said:

Изчетох всички ужасии , за това как ще се прецакаме и ще висим " като прани гащи" някъде по летищата, но все пак мисля, че всички си правим застраховка преди пътуване. 

Дай идея за хубава застраховка, която плаща до 1000 евро на билет при канселиране на дълъг полет.

Връзка към коментар
преди 52 минути , ЕмиЖор каза:

Не става, като прехвърли към gotogate излиза:

Something has gone missing. Sorry about that.
We've lost the page you're looking for. Let me take you back to the home page

Пробвай от време на време.

Преди четири часа се опитвах да купя за приятели.И на мен ми излизаше същото съобщение.След няколко опита се получи.

• Харесвам 3
Връзка към коментар
преди 2 минути , Emil Chakalov каза:

Пробвай от време на време.

Преди четири часа се опитвах да купя за приятели.И на мен ми излизаше същото съобщение.След няколко опита се получи.

О.К. Благодаря!

Връзка към коментар
преди 19 минути , Happy_Traveler каза:

Ти каква ще си правиш Мони?

За застраховката  още не знам, има мнооого време до 02.2020г. И с планирането ще изчакам,за да не се нахъсвам преждевременно. За сега тихичко се радвам и стискам палци:)

• Харесвам 4
Връзка към коментар
преди 3 минути , Monika_Koko каза:

За застраховката  още не знам, има мнооого време до 02.2020г. И с планирането ще изчакам,за да не се нахъсвам преждевременно. За сега тихичко се радвам и стискам палци:)

Мисля, че застраховка за конкретен полет се прави до определено време след купуването на билета, но не съм специалист де.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 6 минути , Mary каза:

Мисля, че застраховка за конкретен полет се прави до определено време след купуването на билета, но не съм специалист де.

За български застраховки, да. За Номадите - няма такова изискване. В момента имам иск пред тях за много по забутан случай от това авиокомпанията да те зареже. При това нямам грам документ за твърденията си. Все още не са ме отрязали, а доуточняваме разни неща. Може и да не платят, но то ще е само защото нямам доказателства, а не защото не биха платили. Между друго лимита им на Explorer plan-а  може и да не е 1000 eвро, но е 700. Като загубиш 300 + 70 за самоучастие с билет от 180 евро до там пак си на далавера. А, кой е казал, че ще канселират полета изобщо?

• Харесвам 13
Връзка към коментар
преди 4 часа, mary_shery каза:

Аз също се сдобих с билети 20.12 - 8.01 Мадрид - Лима двупосочен за 240 евро. Като за новогодишен период, идеални са цените. 

Заедно сме на отиване 🙂

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Това е за един от самолетите им EC-MFB, като гледам всичко си е наред и няма закъснения, нито нещо фрапиращо. Ако някой има ди и по-назад във времето 

12 May 2019 Caracas (CCS) Madrid (MAD) PU702 8:03 17:00 17:56 07:45

Landed 07:59  KML  CSV   Play  
  12 May 2019 Tenerife (TFN) Caracas (CCS) PU711 7:30 10:10 10:24 12:55

Landed 12:53  KML  CSV   Play  
  11 May 2019 Caracas (CCS) Tenerife (TFN) PU712 6:44 19:25 19:42 07:50

Landed 07:26  KML  CSV   Play  
  11 May 2019

Unknown  KML  CSV   Play  
  11 May 2019 Madrid (MAD) Caracas (CCS) PU701 9:06 11:00 11:41 14:30

Landed 14:47  KML  CSV   Play  
  07 May 2019 Caracas (CCS) Madrid (MAD) PU702 8:02 17:00 18:01 07:45

Landed 08:03  KML  CSV   Play  
  07 May 2019 Madrid (MAD) Caracas (CCS) PU701 8:48 11:00 11:24 14:30

Landed 14:12
  • Харесвам 8
Връзка към коментар

Преди 10 минути получих меили по резервациите от снощи, но вече има и номера на билети за всички пътуващи, а не само общ код на резервация.

• Харесвам 9
Връзка към коментар
преди 1 минута , mitkobiker каза:

Преди 10 минути получих меили по резервациите от снощи, но вече има и номера на билети за всички пътуващи, а не само общ код на резервация.

И аз от Gotogate.

• Харесвам 7
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.