Прескочи до съдържание

EXPIRED! OJ Error Fare Мадрид - Перу, Еквадор - Мадрид за 167€

Препоръчани мнения

преди 4 минути , Topfly каза:

Честито на печелившите! Какво е включено в тази цена? Багаж, запазени места, храна?

2 бр. чекиран багаж и храна. Местата по време на чекин, предполагам.

P.S Номерата на билетите още снощи ги имаше 20-30 мин. след плащането, но пак не е гаранция, че няма да решат да канселират. Миналата (или по-миналата, не помня) година Lastminute канселираха издадени билети на Air Canada след грешка, така че още малко да забавим плановете.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 5 минути , Kamen каза:

Храната къде я виждаш?

При закупуване на билетите имаше право да си избираш "специфично" меню с такса от 5 евро, което (ако не греша) означава че има храна.

• Харесвам 4
Връзка към коментар
3 minutes ago, Миланка said:

При закупуване на билетите имаше право да си избираш "специфично" меню с такса от 5 евро, което (ако не греша) означава че има храна.

Да, и аз така го видях.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
2 minutes ago, mpetkov91 said:

Остана ли някой, който не е получил допълнителен мейл с индивидуалните билети? За момента нямам такъв лично аз.

И аз още нямам, но резервирах тази сутрин. Мисля си че ще дойде или по-късно или утре.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Отварям билетите в сайта им и има само информация за датите и часовете на полетите ни и имената ни. Нищо друго. Предполагам е нормално? Определено не изглеждат като при други компании

• Харесвам 1
Връзка към коментар
4 minutes ago, Gentleman Basta said:

Отварям билетите в сайта им и има само информация за датите и часовете на полетите ни и имената ни. Нищо друго. Предполагам е нормално? Определено не изглеждат като при други компании

В tripcase.com има номерата на билетите срещу всеки пътник каква точно е храната (обяд + снак / вечеря + снак). Отваряш documents.

Връзка към коментар
преди 45 минути , MayaS каза:

И аз още нямам, но резервирах тази сутрин. Мисля си че ще дойде или по-късно или утре.

И аз пазарувах сутринта след голямо чудене и съм в "Очакване на Годо " 🙄

• Харесвам 5
Връзка към коментар
Преди 1 час, Kamen каза:

Храната къде я виждаш?

Пише си го в сайта, ама кой да чете. С Гугъл преводач:

Искаме вашият опит с Plus Ultra винаги да бъде с възможно най-високо качество. Поради тази причина, ние ви предлагаме услуга на борда, за да направите вашия полет много по-удобен и приятен.

На нашите полети на дълги разстояния предлагаме безплатни менюта с разнообразна селекция от закуски, закуски, топли и студени ястия и вечери с различни възможности, приготвени от нашето кетъринг обслужване. 
Всички полети на Plus Plus Ultra предлагат на борда услуга, която включва пълно обслужване, което включва всички видове безалкохолни напитки, сокове и алкохолни напитки.  

• Харесвам 1
Връзка към коментар

И аз получих това нещо, но само един e-Ticket(s) в двете посоки, така ли трябва да е? 

Passengers

e-Ticket number(s) Booking Number Airline Reference

Но дано само да не ни ги канселират. 

Смятам и да добавя застраховане към Дженерали още днес. Цената за моя период с всички пакети включени, без ски е 26 лв. 

Някой нещо по въпроса 🙄 или да изчакам.? 

Благодаря предварително! 🙂 

@AlexandraKo Благодаря за информацията! В сряда ще я направя. 

Редактирано от Иван Попов
добавяне
  • Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 30 минути , Иван Попов каза:

И аз получих това нещо, но само един e-Ticket(s) в двете посоки, така ли трябва да е? 

Passengers

e-Ticket number(s) Booking Number Airline Reference

Но дано само да не ни ги канселират. 

Смятам и да добавя застраховане към Дженерали още днес. Цената за моя период с всички пакети включени, без ски е 26 лв. 

Някой нещо по въпроса 🙄 или да изчакам.? 

Благодаря предварително! 🙂 

Да, ама, ако изчакаш повече от 5 дни, не можеш да направиш застраховка “Отмяна на пътуване”.Изчакай 4.

• Благодаря 1
Връзка към коментар
преди 41 минути , AlexandraKo каза:

ако изчакаш повече от 5 дни, не можеш да направиш застраховка “Отмяна на пътуване”

Отговориха ми че важи само ако билета е купен през тур.оператор....

• Замислям се 2
Връзка към коментар
преди 10 минути , stefanrusev каза:

Отговориха ми че важи само ако билета е купен през тур.оператор....

Всички „онези сайтове“, през които купуваме билети, се водят OTA (Online travel agency), което на мен ми прилича точно на туроператор. За да продават билети, те съответно разполагат с лицензи, застраховки, присъстват в разни регистри и т.н.

Разбира се, нашенските „застрахователи“ може да имат свое, по-особено виждане за това що е то туроператор. И ще бъде интересно да чуем какво е то, ако някой има информация.

• Харесвам 3
  • Замислям се 1
Връзка към коментар

Аз гледам полетите София - Мадрид - София и цените са по-високи на презокеанския полет 🙂 Преди няколко часа май бяха по-приемливи.

Ако не отменят дотогава билетите, кой ще лети пръв? Нашите са за 4.09.

Връзка към коментар
14 minutes ago, Goal & Boss said:

Всички „онези сайтове“, през които купуваме билети, се водят OTA (Online travel agency), което на мен ми прилича точно на туроператор. За да продават билети, те съответно разполагат с лицензи, застраховки, присъстват в разни регистри и т.н.

Разбира се, нашенските „застрахователи“ може да имат свое, по-особено виждане за това що е то туроператор. И ще бъде интересно да чуем какво е то, ако някой има информация.

Има разлика между туроператор и туристическа агенция цък цък

Връзка към коментар
преди 6 минути , Childish каза:

Аз гледам полетите София - Мадрид - София и цените са по-високи на презокеанския полет 🙂 Преди няколко часа май бяха по-приемливи.

Нищо чудно лилавите умишлено да вдигат цените, предвид предстоящият им рожден ден, когато рекламират големите си намаления - 19.05

• Харесвам 3
Връзка към коментар

А бе аз ви казах, писах по-точно, какво ми отговори моята застрахователна брокерка, която преди години ми е изплащала билет само от една интернет новина в индонезийски сайт, а вие си цитирайте каквото си искате... Преди 5-6 години ... случаят с Merpati Air.... Сега нещата са се променили и моите застрахователи НЯМА да платят, особено през чужд тур.оператор/  тур.агенция!!!

• Замислям се 2
Връзка към коментар
семейство пътешественици

Eeee пробвах какви ли не варианти, но явно нямам късмет.  Явно вече както казвате спрели са кранчето.

Един ден не съм чела форума и изтървах Перу.

Връзка към коментар
преди 2 часа, Childish каза:

Тогава им  е жътвата, юли-август и септември, както и празниците. Често със стандартните АК е по-евтино спрямо лок костовете по това време на годината.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.