Фил Публикувано: 14 май, 2019 Публикувано: 14 май, 2019 Обикновено оферти по това трасе излизат през Level, но в случая превозвач е Corsair+LIAT. Датите в края на ноември и началото на декември са по-интересни - хем е след сезона на ураганите и в началото на активния сезон, хем не е в разгара му и още няма много туристи, а цените на настаняването и разни други неща са малко по-ниски. Ние бяхме в началото на декември миналата година и времето беше перфектно. Route: Paris – Fort De France – Paris Travel dates: October – December 2019 Some examples: 24 Oct – 7 Nov28 Oct – 7 Nov30 Oct – 7 Nov30 Oct – 14 Nov7 – 21 Nov14 – 28 Nov21 Nov – 5 Dec3 – 17 Dec Има и нещо, което аз лично приемам за бонус - обратният полет не е директен, което за някой може да е минус защото това значи още един ден, но пък тези допълнителни два полета Мартиника>>>Барбадос>>>Гваделупа с ATR 42/72 на LIAT могат да се превърнат в панорамни полети, ако си вземете места до прозореца от правилната страна и така да видите отвисоко Мартиника, Санта Лусия, Барбадос, Доминика и Гваделупа. А пък 4 часа престой може и да се ползва за някаква бърза двучасова разходка в Поант-а-Питр. заб. цената е само с ръчен багаж P.S. Айде няколко снимки за зарибяване: А пък ромчетата какви са готини! 40 8 1
pepsii Публикувано: 14 май, 2019 Публикувано: 14 май, 2019 супер !!! успях (ме) 30 окт - 7 Ное - 180 евра през cheapoair . ама изчезва навсякъде вече 5 1
Topfly Публикувано: 14 май, 2019 Публикувано: 14 май, 2019 Това Error fare ли е? Гледам, че има почти двойна разлика в цените между различните посредници.. В цената има само ръчен багаж, Liat летят с някакви малки ATR и разрешеният ръчен багаж е доста скромен: In addition passengers will be allowed one piece of cabin baggage at a maximum weight of 15 lbs.(7 kgs.) and maximum overall dimensions of 21 inches x 14 inches x 8 inches (53 x 35 x 20 cms). These dimensions include wheels, all pockets and handles. https://www.liat.com/navSource.html?page_id=3 3
Lirea Публикувано: 14 май, 2019 Публикувано: 14 май, 2019 Мой познат хвана подобна промоция и дори в момента е там, но връзките от България до Париж и в двете посоки бяха кофти спрямо презокеанските полети и май и в двете посоки трябваше по една нощувка във Франция. Ама това го разбра, след като беше купил билетите до Мартиника.
Фил Публикувано: 14 май, 2019 Автор Публикувано: 14 май, 2019 Лек ъпдейт - проверих през добре познатите ни осита - jetcost.com.au >>> mytrip , плащане с Visa credit - цената от 180 пада на 153€ И все да обърна внимание пак, ако някой реши да взима билети - по-добре е по-късните опции - края на ноември и декември, че октомври може и да не е хубаво времето ... 9
blackrose1989 Публикувано: 14 май, 2019 Публикувано: 14 май, 2019 Хайде и аз се отчитам за 3-17 декември. Вчера мислих, мислих Перу, после съжалявах леко и днес се реших на това изкушение. Излезе малко повече пари от другите дати: 365 евро за двама, но това ни е удобния период а и се надяваме на приятно време. 7
blackrose1989 Публикувано: 15 май, 2019 Публикувано: 15 май, 2019 Десетина часа по-късно искам да взема още един билет, но през схемата jetcost.com.au >>> mytrip цената е доста нагоре вече. Намирам цена около 210 евро само през CheapOair (пренасочване от skyscanner), но чета лоши отзиви за посредника в tripadvisor. Съвети..?
Фил Публикувано: 15 май, 2019 Автор Публикувано: 15 май, 2019 преди 2 часа, blackrose1989 каза: Десетина часа по-късно искам да взема още един билет, но през схемата jetcost.com.au >>> mytrip цената е доста нагоре вече. Намирам цена около 210 евро само през CheapOair (пренасочване от skyscanner), но чета лоши отзиви за посредника в tripadvisor. Съвети..? Хммм, пробвах току що, и при мен през jetcost.com.au >>> mytrip и виза кредит излиза цена 296 AUD или 183€ 3
blackrose1989 Публикувано: 15 май, 2019 Публикувано: 15 май, 2019 Явно нещо ми убягва (вчера се справих супер бързо и лесно). При мен още на страницата на jetcost не ми дава mytrip с добра цена, като продължа при пренасочването също. Ще опитам на PC после (ако не е късно). Много много благодаря!
Фил Публикувано: 15 май, 2019 Автор Публикувано: 15 май, 2019 Да , пробвай на РС, изчисти бисквитки ..., все трябва да излезе отнякъде. 1
Фил Публикувано: 15 май, 2019 Автор Публикувано: 15 май, 2019 Още малко допълнение за логистиката със свързващите полети до Париж. Аз бях забравил, но както blackrose1989 ми припомни, от ноември освен Wizz, до Бове се включват и Ryan, така че например за най-хубавите дати от изброените в офертата (3-17.12) има много подходящи свързващи полети с Ryan на 02.12-18.12 , т.е. - само едно допълнително преспиване в Париж на отиване, което по-принцип е добре в такива случаи като вид застраховка за закъснение на полета . 9
ven62 Публикувано: 15 май, 2019 Публикувано: 15 май, 2019 преди 5 минути , Фичо каза: Още малко допълнение за логистиката със свързващите полети до Париж. Аз бях забравил, но както blackrose1989 ми припомни, от ноември освен Wizz, до Бове се включват и Ryan, така че например за най-хубавите дати от изброените в офертата (3-17.12) има много подходящи свързващи полети с Ryan на 02.12-18.12 , т.е. - само едно допълнително преспиване в Париж на отиване, което по-принцип е добре в такива случаи като вид застраховка за закъснение на полета . @Фичо, трогателно е колко грижи полагаш по съпорта за Мартиника. Явно много ти е харесало! Може ли още мъ-ъ-ъничко усилия - би ли ми купил два билета. 1 11
Фил Публикувано: 15 май, 2019 Автор Публикувано: 15 май, 2019 И така и така съм я подхванал тази тема за Френските Антили, да я поразработя още малко. Ако на някого са му много 2 седмици (3-17.12) , може да погледне например вариант с Level и дати (4-13.12) , пак през jetcost.com.au >>> opodo 338AUD или 209€ И още един вариант - някой може да иска да подели почивката между Мартиника и Гваделупа , в който случай например взимаме на отиване ORY - FDF на 29.11 и връщането PTP-ORY на 12.12 Общо за 317AUD или 196€ Въобще с наличните дати от Corsair , с възможните дати на Level (на сайта им могат да се показват цените за цял месец) и с опциите за свързване до Париж посредством Ryan и Wizz , има много варианти и всеки, който има желание, може да си сглоби нещо 7 1
Фил Публикувано: 15 май, 2019 Автор Публикувано: 15 май, 2019 преди 19 минути , ven62 каза: Явно много ти е харесало! Абе не ми хареса и затова гледам ако може и други да се прекарат! преди 19 минути , ven62 каза: Може ли още мъ-ъ-ъничко усилия - би ли ми купил два билета. Може, давай на лични номерата на кредитните карти и датите. За вида на бутилката и възрастта на течността ще се разберем допълнително. 4 10
AlexandraKo Публикувано: 15 май, 2019 Публикувано: 15 май, 2019 преди 2 минути , Фичо каза: Абе не ми хареса и затова гледам ако може и други да се прекарат! Може, давай на лични номерата на кредитните карти и датите. За вида на бутилката и възрастта на течността ще се разберем допълнително. Що бе, номерата на картите може и тук:))))) 9
oli_mali Публикувано: 15 май, 2019 Публикувано: 15 май, 2019 преди 12 минути , AlexandraKo каза: Що бе, номерата на картите може и тук:))))) Точно така, тъкмо ще събере набързо и кешбек, за да си пътува безплатно с Уиз. 2 8
Фил Публикувано: 15 май, 2019 Автор Публикувано: 15 май, 2019 ven62 , дай някоя друга карта, тази първата показва "изчерпана наличност" 2 1 3
saved_ Публикувано: 15 май, 2019 Публикувано: 15 май, 2019 Сега ако успеете да ми намерите билети и за НГ, ви признавам 😀 3
AlexandraKo Публикувано: 15 май, 2019 Публикувано: 15 май, 2019 преди 3 минути , saved_ каза: Сега ако успеете да ми намерите билети и за НГ, ви признавам 😀 Ти за къде ги искаш, за Мартиника или по принцип:))) 1
saved_ Публикувано: 15 май, 2019 Публикувано: 15 май, 2019 По принцип за някое от карибските островчета 🙂 2
aleks_s Публикувано: 15 май, 2019 Публикувано: 15 май, 2019 Опитах през сайта на Level да добавя чекиран багаж и ми показва 78 евро! Дали е в двете посоки според вас? В някой от другите сайтове дали се намира нещо с включен багаж?
Childish Публикувано: 15 май, 2019 Публикувано: 15 май, 2019 Т.е. като сме взели билетите за Перу и/или Еквадор, да не се омайваме и да си вземем за Мартиника?
Фил Публикувано: 15 май, 2019 Автор Публикувано: 15 май, 2019 Преди 1 час, aleks_s каза: Опитах през сайта на Level да добавя чекиран багаж и ми показва 78 евро! Дали е в двете посоки според вас? В някой от другите сайтове дали се намира нещо с включен багаж? 78€ е за двете посоки, ето тук цените, в други сайтове няма да се намери по-евтино с включен чекиран багаж. Level имат приличен кабинен багаж за дългите полети: The main piece of hand baggage must not exceed the following dimensions: 56cm high 45cm wide 25cm deep 10kg weight плюс още едно допълнително парче багаж с неуточнени размери, като условието е да се побира под седалката: The additional personal item must fit under the seat in front of you and may be a handbag, briefcase, camera bag or changing bag with baby food and drink. 5
blackrose1989 Публикувано: 15 май, 2019 Публикувано: 15 май, 2019 Аз отново с благодарности към Фичо - добре че ми показа скрийншот, че още ги има билетите, че на мен през “айфоня” ми даваше съвсем други цени. Та през PC взех още едно билетче. Има мнооого добри варианти за настаняване в ер бнб-то, в букинг не ми допаднаха на пръв поглед. 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега