Прескочи до съдържание

Приложение за компенсации при закъснение

Препоръчани мнения

При мен доста се бавят, може би защото давам сметката в Револют, не знам. Подсети ги на мейла.

П.П. Докато пиша Уиз ми изпратиха нотификация за закъснение за полет, който мислех да сменям. Ей, няма отърваване и от едните и от другите. 😃

• Харесвам 2
  • Смея се 1
Връзка към коментар
преди 25 минути , jorocontrola каза:

2-3 дни като казват, че може да отнеме до 5 дни после да си получиш парите в зависимост от сметката (валута/държава ...).

Благодаря! 

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Тия ме кефят! Въпреки, че бях избрала превод към банкова сметка, случайно или не са ми превели обезщетението в биткойни и то точно преди да се вдигне цената му.

• Харесвам 1
  • Браво 3
  • Смея се 6
Връзка към коментар
преди 5 минути , crazyhorse каза:

Сметката ми е в лева и всичко ми го показва в левове! 

Screenshot_20210805_163820.jpg

Пиши им най-добрe, защото трябва да е равностойността на 22 евро в лева, а не 22 лева.

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Още не съм ползвала услугите им, но като гледам какво става май ще е добре да разбера кое как се случва. Та ако може малко разяснение - колко време преди полета трябва да се пробваш да познаеш, когато видиш, че има закъснение на таблото или да следиш нещо друго или...., Инсталирах апп-а, но трябва ли да си правя акаунт с данните или просто като му дойде времето си сканирам бордната карта и казвам колко евентуално ще е закъснението, В момента има някаква промоция покани приятел, та ако им а някой който иска да ме покани и да обясни как става. Мерси

Връзка към коментар
преди 51 минути , EliDion каза:

Още не съм ползвала услугите им, но като гледам какво става май ще е добре да разбера кое как се случва. Та ако може малко разяснение - колко време преди полета трябва да се пробваш да познаеш, когато видиш, че има закъснение на таблото или да следиш нещо друго или...., Инсталирах апп-а, но трябва ли да си правя акаунт с данните или просто като му дойде времето си сканирам бордната карта и казвам колко евентуално ще е закъснението, В момента има някаква промоция покани приятел, та ако им а някой който иска да ме покани и да обясни как става. Мерси

До 3 часа преди излитане може да регистрираш полета. После - не. Залагаш някакво закъснение - примерно 67 минути. Ако закъснее 65 мин, нямаш обезщетение. Ако закъснее толкова или повече - имаш. Не гледаш табла, чисто тото е. Но закъснения имат предимно вечерни полети и тези на Бг ер. Преди полета просто си вкарваш бордната карта. 

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 2 часа, iMari каза:

30-40мин преди полет можеше да добави. Последно преди две седмици беше така. Може би, времето варира спрямо това, дали вече има обявено закъснение.

Ако е така, много добре 🙂 При теб откога е под час? Наскоро моят приятел беше забравил да си регистрира полета и се сети преди него (не обърнах внимание колко часа) и не му позволи. 

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Май винаги е било под час. Знам, че на няколко пъти променяха и сумите и допустимото време, така че може и да бъркам. Но си спомням, че се случвало при вече обявено  в разсписанието на летището закъснение да не приеме БК, може би около 40мин преди полет.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 21 минути , Яничка каза:

Ако е така, много добре 🙂 При теб откога е под час? Наскоро моят приятел беше забравил да си регистрира полета и се сети преди него (не обърнах внимание колко часа) и не му позволи. 

По общите им правила е 30 мин. Пише, че са от зимата.

https://www.colibra.io/bg/obshti-usloviya/

Клиентът предоставя информацията и я попълва в Мобилното приложение не по-късно от 30 минути преди времето за излитане на полета, до който информацията се отнася, съгласно графика на съответния полети и авиокомпания. Инса има правото да изисква по всяко време информация от Клиента, отнасяща се до полета му и/или обезщетението, както и самоличността му и всякакви други данни, необходими за съдебното или извънсъдебно претендиране на обезщетението. Неизпълнението на това задължение се санкционира със заплащането на неустойка съгласно тези общи условия.

Услуги, които Инса предлага

Чл.7. (1) Инса заплаща до 48 часа Еднократна сума на Клиента с подписване на договора за прехвърлянето на вземането и предоставяте на необходимите документи – бордна карта, както и всякаква свързана необходима информация, която Инса поиска от Клиента. Услугите на Инса са ограничени до, и свързани с, полети, които са насрочени по график да излетят не по-късно от 30 минути от момента на предоставяне на информацията по чл. 6 от тези Общи условия от страна на Клиента.

• Харесвам 5
  • Благодаря 1
Връзка към коментар

Доста подличко играят вече. 

Миконос Бари закъсня 1:25 те го обявиха 1:18 аз бях заложил един час. 

След полета всичко си излезе нормално и обявиха 22 евро. 

И днес за моя изненада полета го обявяват за кацнал навреме... 

Телефони и мейли някой да знае. 

• Харесвам 3
Връзка към коментар
преди 2 минути , Yto каза:

И при мен е така.

• Харесвам 3
Връзка към коментар
преди 8 минути , Yto каза:

Изчакай днес. Според мен ще направят отразяване на пристигането. Нали си получил имейл от тях.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 9 минути , Yto каза:

Имате ли запаметен екран с обявеното закъснение, че аз 

не го запаметих

Нямам, но в флай радар 24  си пише, кога е пристигнал. Изчакай, и преди се е случвало.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
На 5.08.2021 г. в 16:42, agenta каза:

Пиши им най-добрe, защото трябва да е равностойността на 22 евро в лева, а не 22 лева.

На 5.08.2021 г. в 16:42, iMari каза:

Върни им отговор на мейла, с който потвърждават трансфера. Отговарят бързо.

Писах им!Казах,че са ми превели 22 лева,което е приблизително 11 евро!

Днес ми изпратиха отговор,че съжаляват и ще ми преведат веднага още 11 евро!

Още не съм ги получил,но предполагам,че ще ги преведат до 2 дни...

Thank you for your email.

I verified with our accounting team and confirm that the transfer was in BGN instead of EUR. You will receive your 11 EUR immediately!

Please accept our sincere apologies for the inconvenience caused.

Wish you a great week ahead.

Best regards,

Eva
  • Харесвам 5
Връзка към коментар
преди 4 минути , crazyhorse каза:

Писах им!Казах,че са ми превели 22 лева,което е приблизително 11 евро!

Днес ми изпратиха отговор,че съжаляват и ще ми преведат веднага още 11 евро!

Още не съм ги получил,но предполагам,че ще ги преведат до 2 дни...

И аз веднъж ми сбъркаха валутата, но бях на + тогава вместо лв ми преведоха евро...викам ок 😃

• Харесвам 3
  • Смея се 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.