Прескочи до съдържание

Приложение за компенсации при закъснение

Препоръчани мнения

преди 4 часа, Marisha каза:

Нямам, но в флай радар 24  си пише, кога е пристигнал. Изчакай, и преди се е случвало.

Всичко се възстанови отново правилно и имам и мейл, че скоро предстои плащане. 

Връщам си думите назад относно Колибра. 

• Харесвам 3
  • Смея се 1
Връзка към коментар
преди 12 минути , Таньо каза:

Каква сметка давате на Колибра. Писаха ми, че не могат в момента да превеждат към Револут.

Миналата седмица ми преведоха в Револют.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 6 часа, Таньо каза:

Каква сметка давате на Колибра. Писаха ми, че не могат в момента да превеждат към Револут.

Това трябва да е нещо много ново. Миналият четвъртък имам плащане от тях по Револют. Казаха ли ти до кога или защо? Чакам тази седмица друго плащане от тях и съм дала пак Револют.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 17 часа, Яничка каза:

Това трябва да е нещо много ново. Миналият четвъртък имам плащане от тях по Револют. Казаха ли ти до кога или защо? Чакам тази седмица друго плащане от тях и съм дала пак Револют.

Дадох две нови сметки - една в евро и една в лева, но по-късно върнаха отговор, че ще преведат по Револют ...

• Харесвам 4
  • Благодаря 1
Връзка към коментар
На 12.08.2021 г. в 11:46, Таньо каза:

Дадох две нови сметки - една в евро и една в лева, но по-късно върнаха отговор, че ще преведат по Револют ...

И аз преди седмица дадох Револют, нищо не са ми писали, но и превод

нямам. 

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Мога ли да избера плащане в биткойни, ако имам портфейл само в байнанс? @Георги Матеев мисля, че ти беше споменал, че си се възползвал от тази опция. Можеш ли да ми кажеш върши ли ми работа или да си избера евраките... 

Пс. Май го намерих, в депозит btc- и си копирах номера на портфейла. Сега чакам да видя дали съм заложил правилно. 

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 8 минути , Jorro каза:

Как се добавя чартърен полет, някой знае ли? Днес не ми даде да кача полет на гълив еър? 

Защо да е чартърен, това си е редовна линия. Да не би защото е оставало по-малко от 30мин? Какво ти излезе като обяснение за отказ?

Връзка към коментар
Преди 1 час, iMari каза:

Защо да е чартърен, това си е редовна линия. Да не би защото е оставало по-малко от 30мин? Какво ти излезе като обяснение за отказ?

Не, моя полет си беше чартър до Анталия. Не излиза и във флайтрадар само в сайта на летището. 

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 5 минути , Jorro каза:

Не, моя полет си беше чартър до Анталия. Не излиза и във флайтрадар само в сайта на летището. 

irina@colibra.io

Пиши им едно мейлче да кажат

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Някой получавал ли е договор за цесия от Colibra? 

Днес получих имейл с прикачен договор за цесия на български и английски, който трябва да подпиша и върна... 

Цесията е за полет на 16.08,а в договора пише 20.08!

Тагвам @Duke! Ако има други юристи,се надявам на помощ и от тях...

Благодаря предварително! 

• Замислям се 1
Връзка към коментар
преди 2 часа, crazyhorse каза:

Някой получавал ли е договор за цесия от Colibra? 

Днес получих имейл с прикачен договор за цесия на български и английски, който трябва да подпиша и върна... 

Цесията е за полет на 16.08,а в договора пише 20.08!

Тагвам @Duke! Ако има други юристи,се надявам на помощ и от тях...

Благодаря предварително! 

Това предполагам е за закъснение над 3 часа. 

Ако се подпишат така. Може би ще има основание сам да си поискаш компенсацията. 

Да са гледали какво пишат.. 

Юристите да се изкажат. 

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Целия им бизнес модел се основава на това, че ти им предоставяш компенсацията при закъснение повече от 3 часа и се съгласяваш на каквото ти дадат. Оттам идват парите за малките закъснения. Не знам каква е законовата база, но не мисля, че ще те оставят да си вземеш компенсацията ей така без нищо, след като вече си се съгласил с условията - още с качването на бордната карта.

Това вече го обсъждахме преди пандемията, може да потърсиш.

• Харесвам 4
Връзка към коментар
преди 4 минути , Alexander каза:

Свалих си приложението, но не иска регистрация, само се качва бордната карта ли?

Като влезеш в него, на Account може да си попълниш името и мейла. Банкова сметка ще ти искат, чак когато има закъснение, сега не е необходимо да се въвежда. Да, само бордна карта качваш.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 22 минути , Alexander каза:

Да, де ама какво ако кажа 60, 70 или 85 мин?

Ако заложиш закъснение 70 минути, а полетът закъснее повече, ще получиш компенсацията, която отговаря на 70 минути. Ако заложиш 70 минути, а полетът закъснее по-малко, не получаваш нищо.

Плащат в евро или биткойни - въпрос на лични предпочитания.

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Колибра вече предлагат посредничество при получаване на обезщетение при отменен, закъснял полет над 3 часа, срещу 15% от сумата. Учудвам се, че чак сега влизат в тази игра. Предполагам, че ще се справят много добре. 

• Харесвам 5
Връзка към коментар
преди 5 минути , jorocontrola каза:

Ами сега ...

image.png.35fe7fecd53f2cc6ba95283ccee6f4a4.png

Е, то се очакваше. Все по някое време, ще се усетят и  ще си сверят данните с АК.

Щото,като  вземаш компенсация за полет, на който не си бил, си е измама, както и да го погледнеш. Да не говорим, че могат да засекат поименно, кой, кога не е летял, пък е взел компенсация и може да стане неприятно, ако има повторения.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
Преди 1 час, AlexandraKo каза:

Щото,като  вземаш компенсация за полет, на който не си бил, си е измама, както и да го погледнеш. 

Това е въпрос на интерпретация според мен. Отделно, ако закъснението е над 3ч, едва ли няма да си вземат парите от превозвача, дори и да не си пътувал.

Дали си бил или не на летището и дали си се качил на самолета при закъснение са 2 отделни неща. Длъжен ли съм да се чака при голямо закуъснение? Какво да правя, ако е ясно, че не мога да си направя следващата връзка (ако е примерно на отделен билет). Не мога ли да се откажа да пътувам като видя, че има закъснение ...

• Харесвам 12
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.