Прескочи до съдържание

България - бързи въпроси

гост
Георги
Съобщението е добавено от Георги

Това е тема за бързи въпроси, свързани с България. Какво е бърз въпрос? Това е въпрос, който има достатъчно конкретика, така че да му бъде отговорено с до 2-3 отговора, т.е. въпрос, който не предизвиква дискусия. Примери:

- Колко струва входа в софийския зоопарк?

- Какво е разписанието на автобусите между Пловдив и Смолян?

Има и друг тип въпроси, които може да изглеждат бързи, но да са въпрос на лично мнение и може да предизвикат дискусия. За тях се пуска отделна тема. Примери:

- Кое е най-хубавото родопско село?

- Колко дни да прекараме в стария град в Созопол?

Възможно е да решите, че въпросът ви е бърз, да го пуснете тук и да се зароди дискусия - няма лошо, ще бъде отделен в нова тема, да не се чудите 🙂

Разбира се, ако искате да обсъдите цялото си пътуване в детайли, винаги пускайте нова тема. По този начин най-добре ще си го проследите от първите въпроси до самото пътуване и разказите ви след него. 

Препоръчани мнения

Публикувано:

Лифтът работи събота и неделя, горе има много хора. За животни не знам, но за децата "Въжените градини" може и да са атракция. Вчера бях там с майка ми, та знам😊

Публикувано:
преди 9 часа, neuromancer каза:

Ми да става за един ден, с късно тръгване около обед, че трудно ставаме рано по тукашно време.

https://www.google.com/amp/s/otbivki.com/2020/08/06/%D0%BF%D0%B5%D1%82-%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D0%BF%D1%8A%D1%82%D0%B5%D1%88%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B8%D1%8F-%D1%81-%D0%B4%D0%B5%D1%86%D0%B0/amp/

Виж тук няколко неща. Силно препоръчвам Белица.

• Благодаря 1
Публикувано:

Рила - ЦПШ и ако искат/-е, нагоре до х. Мальовица? От София е ~1-1,5 ч. в посока, нагоре според индивидуалните желания.

• 3 седмици по-късно ...
Публикувано:

Привет, отседнали сме в хотел "Смилен" до Смолянски езера, който е хубав, но храната му - не. Търсим къде да вечеряме утре вечер, по-близо от "Аида" в Смилян, като по възможност да пускат кучета...

Публикувано:
преди 19 минути , Taliana каза:

Кой плаж е най-добър около Балчик.

Препоръчайте и заведение за морска храна, ако някой е пробвал скоро.

Албена? 😁

Публикувано:
преди 18 минути , searus каза:

Албена? 😁

Албена ни е ясен, но гледам по на север разни плажове, които не сме посещавали никога и да изберем някой препоръчан.

Публикувано:
преди 3 минути , Taliana каза:

Албена ни е ясен, но гледам по на север разни плажове, които не сме посещавали никога и да изберем някой препоръчан.

Болата след Каварна

• Харесвам 2
Публикувано:
На 4.09.2021 г. в 18:36, Taliana каза:

Кой плаж е най-добър около Балчик.

Препоръчайте и заведение за морска храна, ако някой е пробвал скоро.

Ами то е относително кой какво разбира под добър и най-добър. На нас ни харесва плажът на Крапец, Шабла, Дуранкулак. Но те са почти диви и пусти /особено последния/, а пък септември - съвсем. На първите два в сезон има организирана част, но се съмнявам по това време. Северното черноморие след края на август е доста прохладно вече. 

• Харесвам 1
  • 2 седмици по-късно ...
Публикувано:

Не съм от Бургас, но напоследък няколко пъти ми се налага да отсядам там. 

Не че съм очарована, но като локация и приемливо ниво: хотел Аква и хотел Мираж. 

Мираж някога е бил добър хотел, сега е приемлив.

На разстояние "едно кръгово " от болницата. 

Аква е още по-близо. Обикновено колегите ми предпочитат Аква.

Преди години бях отсядала в хотел "Престиж", също на пешеходно разстояние, но мина доста време и не знам дали още подържат приемливо ниво. 

• Благодаря 1
  • 10 месеца по-късно ...
  • 3 седмици по-късно ...
Публикувано:

Здравейте,

След няколкодневно скитане из Балкана ще  минем на връщане през Свищов  -  2 нощувки :

- а  защо Свищов? 

- а защо не! 

🙂 

Бих бил благодарен да препоръчате хотел/че, къща за гости, с хубав изглед към Реката, прилични условия и кухня. 

• 4 месеца по-късно ...
Публикувано:

Здравейте, утре мисля да мина екопътека Бели Искър. Кое е най-близкото място където може да се хапне като изключим селото? Някое крайпътно заведение?

• 5 месеца по-късно ...
Публикувано:

Много моля за помощ бургазлии или пътувалите скоро от жп гара Бургас. Така и не мога да разбера има ли гардероб за оставяне на багаж на гарата или в близост до нея ? Предстои пътуване и ще имаме няколко часа из града , надявам се да не се наложи да мъкнем багаж с нас.  Благодаря. 

Публикувано:

Допреди две години имаше стая за багаж на автогара Юг, която е до жп гарата. Едва ли да има промяна, това е търсена услуга през лятото. Галерия мол е по-близо до летището, ако пътувате от там. Строго пазена тайна е, че охраната в Лидл е благосклонна и позволява да си оставите малък ръчен багаж за няколко часа при нея. 🙂 Не прекалявайте, де. 😉

• Харесвам 1
Публикувано:

На „Юг“ стаята за багаж работеше до някакъв следобеден час в неделя, защото беше обвързана с работното време на фирмата за продажба на билети, която междувременно се занимаваше и с това. Но ние все се връщахме със следобедния влак за Пловдив и ни беше ок.
На жп гарата има гардероб, който се намира в друга сграда, в бараката до вагончетата отсреща, но при мои преминавания (лятото на 2020-21 г. ходих често), бяха затворили временно заради ковид уж. Можеш да се обадиш на гарата за инфо.

• Харесвам 1
  • 2 месеца по-късно ...
Публикувано:

3 варианта се сещам:

- Комплекс Острова на Гребната 

- Басейна на хотел Ландмарк Крийк на Гребната

- Басейн Младост - близо до стадион Пловдив, но той се ползва основно за тренировки по плуване

• Благодаря 1
Публикувано:

Живея на Гребната.

Посочените в по-горния пост са всички басейни  в искания район на Пловдив. Други няма.

Ако аз бих избирала  ще се спра на басейна на хотел Лендмарк. На Острова е гъчканица и врява много.

• Благодаря 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.