примкаря Публикувано: 4 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 4 ноември, 2023 Опушена наслада в дъждовното време, най-голямата благинка е последната глътка на дъното на бутилката 🥂 5 Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 5 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 5 ноември, 2023 Вчера се събрахме да тестваме трима японци, за накрая и по един американец. Трима човека си купихме по 3 различни японски и сега три пъти ще се събираме докато ги пробваме всичките 9. Всички са 45-46 градуса и не се усещат като такива. Най-лявото е леко опушено, Fuji-то е най-плътно, Nikka-та е най-сладникава и ванилов. 3 1 Връзка към коментар
примкаря Публикувано: 26 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 26 ноември, 2023 Изстрелях "патрончето"! Наздраве 🥂 3 Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 27 ноември, 2023 Автор Сподели Публикувано: 27 ноември, 2023 Born in Kentucky , raised in California double barrel Amador 🥃 4 Връзка към коментар
примкаря Публикувано: 28 декември, 2023 Сподели Публикувано: 28 декември, 2023 Подслаждам си душицата след работа 😸Наздраве 🥂 2 2 Връзка към коментар
примкаря Публикувано: 29 март Сподели Публикувано: 29 март Петъчно наздравеее от мен 🥂 3 Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 30 март Сподели Публикувано: 30 март Дойде ред на това японско, лично носено от мен от Япония. Доста ми хареса! Гледам сега, че онлайн у нас започва от 137лв, на места е 180-185лв, в Аванти над 200лв, аз го взех от магазин там за около 60-65лв.. 3 1 Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 9 юни Автор Сподели Публикувано: 9 юни Прекрасен сингъл малц , наздраве на всички ! https://www.masterofmalt.com/whiskies/loch-lomond/loch-lomond-12-year-old-whisky/ 4 1 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 9 юни Сподели Публикувано: 9 юни Мисля, че писах за бърбън, който купих за снаха ми за 55$ и платих 22$ за Убер, за за стигна до магазина. Това е една от покупките, които трудно преживях, а по характер не съм стисната, дори напротив. Бърбънът се оказа мека, пивка напитка. Но аз не разбирам от твърд алкохол. По интересна е историята на покупката. Снаха ми много харесала актьорите, играещи двама братя в Дневниците на вампира. Те имали общ бизнес - създали този бранд бърбън. И тя решила, че непременно трябва да го опита. А тя почти не пие алкохол. Аз до последно си мислих, че го иска за подарък или е изгубила бас. Това са собствениците-актьори. 3 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 9 юни Сподели Публикувано: 9 юни На 1.01.2020 г. в 1:34, Дани Магелани каза: Японски ли са? Не. Американски. Връзка към коментар
Mihail Публикувано: 11 юни Сподели Публикувано: 11 юни Препоръчвам посещение на тази нова дестилерия в Единбург 5 Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 3 юли Автор Сподели Публикувано: 3 юли Добър леко опушен сингъл малц скоч : https://www.masterofmalt.com/whiskies/the-vintage-malt-whisky-co/finlaggan-old-reserve-whisky/ 3 Връзка към коментар
примкаря Публикувано: 4 август Сподели Публикувано: 4 август Днес ми е "Чийт дей" 😸Наздраве 🥂 5 1 Връзка към коментар
примкаря Публикувано: 29 август Сподели Публикувано: 29 август Наслаждавам се активно на летния отпуск 😸 Наздраве 🥂 3 Връзка към коментар
примкаря Публикувано: 7 септември Сподели Публикувано: 7 септември Съботно опушване, наздраве 🥂 4 Връзка към коментар
Oshko Публикувано: 9 септември Сподели Публикувано: 9 септември На 29.08.2024 г. в 17:54, примкаря каза: Наслаждавам се активно на летния отпуск 😸 Наздраве 🥂 Точно такова си взех в Оман на duty free-то (то другаде не се продава алкохол), не питай за цената😜 1 Връзка към коментар
примкаря Публикувано: 10 септември Сподели Публикувано: 10 септември На 9.09.2024 г. в 9:00, Oshko каза: Точно такова си взех в Оман на duty free-то (то другаде не се продава алкохол), не питай за цената😜 Опита ли го? Битува мнението, сред разните "разбирачи", че било посредствено. На мен ми хареса и вкусът става все по-хубав, всеки път, когато бутилката "вземе въздух". 🥂 Връзка към коментар
Oshko Публикувано: 10 септември Сподели Публикувано: 10 септември преди 6 минути , примкаря каза: Опита ли го? Битува мнението, сред разните "разбирачи", че било посредствено. На мен ми хареса и вкусът става все по-хубав, всеки път, когато бутилката "вземе въздух". 🥂 Опитах го, хареса ми 🥂, но аз не съм от разбирачите. А и ми беше интересно да го опитам, след като бяхме тази година в Шотландия в района на Лох Ломонд. 1 Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 10 септември Сподели Публикувано: 10 септември преди 2 часа, примкаря каза: Опита ли го? Битува мнението, сред разните "разбирачи", че било посредствено. На мен ми хареса и вкусът става все по-хубав, всеки път, когато бутилката "вземе въздух". 🥂 Колко да е посредствено? За мен е от най-добрите пушени и най-доброто 10 годишно пушено. По-скоро не е от най-известните марки и затова е посредствено за някои. 1 Връзка към коментар
Kosta Grudov Публикувано: 18 септември Сподели Публикувано: 18 септември За специален повод реших да се поглезя 🙂 Харесва ми, като че ли ми идва малко силно, ако е чисто, с капка-две вода или едно малко ледче е ок. Освен тази проба, наскоро колега беше взел да почерпи с Lagavulin 10y - чудесно опушено уиски, отново променящо изцяло вкуса си след капка-две вода. 4 Връзка към коментар
примкаря Публикувано: 21 септември Сподели Публикувано: 21 септември На 10.09.2024 г. в 13:35, Alexander каза: Колко да е посредствено? За мен е от най-добрите пушени и най-доброто 10 годишно пушено. По-скоро не е от най-известните марки и затова е посредствено за някои. Няма спор, още повече, че ние говорихме за Лох Ломонд. Цитатите са без снимки и стават обърквания. Днес пак изневерявам на торфения вкус. Наздраве 🥂 2 Връзка към коментар
Kosta Grudov Публикувано: 30 септември Сподели Публикувано: 30 септември Tamnavulin в чашка от Laphroaig 😄 То ще бъде тествано утре, но засега Тамнавулинчето е идеално за студа в София 🙂 3 Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 30 септември Сподели Публикувано: 30 септември Донесох си от Америка тези двама другаря, много ми харесаха. Elijah Craig -father of Bourbon и Michteir’s 6 Връзка към коментар
примкаря Публикувано: 23 октомври Сподели Публикувано: 23 октомври Вечерна чашка, наздраве 🥂 3 Връзка към коментар
Kosta Grudov Публикувано: 1 ноември Сподели Публикувано: 1 ноември Woodford Reserve бърбън, нямам търпение тези дни да си купя битери, за да си правя Old Fashioned, доста ми харесва този бърбън 🙂 Обичате ли Old Fashioned и как го правите по принцип, събирам идеи? 🙂 3 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега