примкаря Публикувано: 28 април, 2022 Публикувано: 28 април, 2022 На 26.04.2022 г. в 20:05, Guinness каза: И как е? Опита ли го? Не съм му посегнал още 😁
stanislavpp Публикувано: 6 май, 2022 Автор Публикувано: 6 май, 2022 Четири Рози Сингъл Барел, най-добрият бърбън в сегмента под 50$ заедно с Джак Даниелс Сингъл Барел , моите леки предпочитания са за вторият : https://www.liquor.com/four-roses-single-barrel-bourbon-review-5219181 5
stanislavpp Публикувано: 9 май, 2022 Автор Публикувано: 9 май, 2022 Затваряме прекрасният уикенд с шедьовъра на ирландската дистилерия Килбеган - 12 годишна торфено опушена Конемара : https://scotchnoob.com/2018/04/16/connemara-12-year/ 6
Роми Публикувано: 9 май, 2022 Публикувано: 9 май, 2022 преди 18 минути , stanislavpp каза: Затваряме прекрасният уикенд с шедьовъра на ирландската дистилерия Килбеган - 12 годишна торфено опушена Конемара : https://scotchnoob.com/2018/04/16/connemara-12-year/ Не знам от снимката ли е разликата. Аз го харесвам също много. Но си беше в типична зелена бутилка. Твоето също в зелена ли е или енякакъв друг вариант? 3
stanislavpp Публикувано: 9 май, 2022 Автор Публикувано: 9 май, 2022 Много тъмно зелено е цвета на бутилката , снимката не е филтрирана по никакъв начин. 2
примкаря Публикувано: 3 юни, 2022 Публикувано: 3 юни, 2022 Без студена филтрация, 46 %, на стайна температура с няколко капки чешмяна вода, Наздраве 🥂 4
S.Petrov Публикувано: 4 юни, 2022 Публикувано: 4 юни, 2022 преди 14 часа, примкаря каза: Без студена филтрация, 46 %, на стайна температура с няколко капки чешмяна вода, Наздраве 🥂 Как ти се стори? Това ми е любимата дестилерия и ми е интересно да чуя чуждо мнение. 2
примкаря Публикувано: 4 юни, 2022 Публикувано: 4 юни, 2022 Преди 1 час, S.Petrov каза: Как ти се стори? Това ми е любимата дестилерия и ми е интересно да чуя чуждо мнение. Отпуших бутилката преди седмица, струва ми се, че с всеки ден става по-вкусно и ароматно, аз съм на гости при сестра ми в Кипър, те не близват, ще ми е интересно да го опитам след някоя друга година 😁 1
Polina Публикувано: 4 юни, 2022 Публикувано: 4 юни, 2022 На 9.05.2022 г. в 7:43, Роми каза: Не знам от снимката ли е разликата. Аз го харесвам също много. Но си беше в типична зелена бутилка. Твоето също в зелена ли е или енякакъв друг вариант? Неговото е дванайсет годишно ;). Обикновеното е в типична зелена бутилка. И аз го харесвам. Макар първата глътка да ми заседна малко в гърлото, след нея всичко си дойде на мястото. Наздраве! 1
Роми Публикувано: 4 юни, 2022 Публикувано: 4 юни, 2022 преди 56 минути , Polina каза: Неговото е дванайсет годишно ;). Обикновеното е в типична зелена бутилка. И аз го харесвам. Макар първата глътка да ми заседна малко в гърлото, след нея всичко си дойде на мястото. Наздраве! Точно 12 годишно е и това, за което писах. Просто е въпрос на снимка :)))). Но все пак аз не съм познавач.
примкаря Публикувано: 17 септември, 2022 Публикувано: 17 септември, 2022 Взех го за подарък на баджанака 😁 3
Alexander Публикувано: 17 ноември, 2022 Публикувано: 17 ноември, 2022 Това ми хареса доста, не се усеща, че е 46 градуса. Изобщо американските уискита за мен са по-добри от шотландските и ирландки в ниския ценови клас. Друг е въпроса, че в Европа са х2 спрямо Америка.. 3
примкаря Публикувано: 11 декември, 2022 Публикувано: 11 декември, 2022 Зимна импресия, дойде ми музата за едно клипче като видях заскрежената трева в градината 🥂 1
Alexander Публикувано: 28 декември, 2022 Публикувано: 28 декември, 2022 Нямах някакви големи очаквания, но ми хареса много. Изобщо не се усещат тези 45% 1
stanislavpp Публикувано: 28 декември, 2022 Автор Публикувано: 28 декември, 2022 По Коледа си позволих да отворя една истинска американска класика от Джим Бийм Дистилерия : Knob Creek , Single Barrel Reserve, 9 years old , 120 proof /60% https://thewhiskeyjug.com/bourbon-whiskey/knob-creek-single-barrel-reserve-review/ 1 1
Marusinka Публикувано: 8 януари, 2023 Публикувано: 8 януари, 2023 Любимият коктейл на мъжа ми е Old fashioned и за Коледа му купих селекция от 3 вида отлежал Maker’s и няколко ароматни битера, за да му правя вкъщи. Портокалите в двора също узряха и намерих тъмни коктейлни череши, които са доста по-вкусни от ярко-червените. Наздраве на почитателите на тази напитка 🥃 2 1
примкаря Публикувано: 15 януари, 2023 Публикувано: 15 януари, 2023 Баджанакът почерпи доволно днес с тази блага ирландска "течност" 🥂 4 1
S.Petrov Публикувано: 16 януари, 2023 Публикувано: 16 януари, 2023 преди 15 часа, примкаря каза: Баджанакът почерпи доволно днес с тази блага ирландска "течност" 🥂 Дано ти е харесало! На мен много ми допадна 🥃 Да взема и аз да споделя. Покрай Коледните празници получих от любимата една бутилка, а аз самият си подарих още две... явно се обичам повече 😁 От половинката това: За разлика от повечето ирландски уискита, това е двойно дестилирано и донякъде напомня скоч. Много приятен послевкус на подправки. От мен-за мен, тези две: Една от класиките в жанра (Ирландско уиски). Хареса ми, но честно казано, в тази категория бих предпочел Редбрест. А това определено беше най-приятната изненада. Kirker & Greer са сравнително нов играч (2007) и доколкото знам, нямат собствена дестилерия, а използват уискита от четири различни такива в Ирландия. Както и да е, получава им се 🙂 Изключително меко и пивко, с изразена плодова сладост и нотки на ванилия. 4 3
примкаря Публикувано: 19 март, 2023 Публикувано: 19 март, 2023 Взех за проба, било отлежало в бърбънови бурета, сигурно не повече от три години, не ми прилича да е "боядисано". 🥂 4
примкаря Публикувано: 13 май, 2023 Публикувано: 13 май, 2023 Подарък с предварение за петнадесетата ни годишнина, ще празнуваме в царството на арака, летим тази вечер 💖 4
Coo Публикувано: 4 октомври, 2023 Публикувано: 4 октомври, 2023 Уважаеми магеланци, пускам това и тук, може би някой, който им разбира на уискитата, ще даде идеи:
stanislavpp Публикувано: 17 октомври, 2023 Автор Публикувано: 17 октомври, 2023 🥃 и от мен https://www.masterofmalt.com/whiskies/speyburn-10-year-old-whisky/ 4
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега