Mary Публикувано: 1 януари, 2014 Сподели Публикувано: 1 януари, 2014 Честита Нова Година на всички пътешественици! Бъдете здрави и много щастливи! 6 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 1 януари, 2014 Сподели Публикувано: 1 януари, 2014 Докато сте живи, да сте здрави! Да пораснете на джоб, а не на акъл, че аман от хора, които се взимат насериозно! Ай наздраве! 11 Връзка към коментар
mililia Публикувано: 1 януари, 2014 Сподели Публикувано: 1 януари, 2014 Честита Нова Година !!! И много нови покорени територии . 7 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 1 януари, 2014 Сподели Публикувано: 1 януари, 2014 Честита Нова Година на всички! Много здраве, любов и пътешествия! 7 Връзка към коментар
ilkosem Публикувано: 2 януари, 2014 Сподели Публикувано: 2 януари, 2014 Честита Нова Година, да сте живи и здрави всичките!!! И много много пътешествия! П.П. И тук при нас не носи червено бельо, но като настъпи новата година се пали за здраве. И също 12 секунди преди настъпването на новата година се ядът 12 зърна грозде на всяка една секунда. 7 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 2 януари, 2014 Сподели Публикувано: 2 януари, 2014 Да ви е честита новата година! Здраве, късмет и много пътешествия по интересни места, за които да разказвате във форума! А на Тони честит рожден ден малко на патерички! 4 Връзка към коментар
Тони Публикувано: 2 януари, 2014 Сподели Публикувано: 2 януари, 2014 На Тони значи и се падна някакъв огроооомен късмет. Бяха се постарали хората...Не питайте какво задрасках, само дето не ми хареса. Така че не важи! 1 Връзка към коментар
Duke Публикувано: 2 януари, 2014 Сподели Публикувано: 2 януари, 2014 Честита Нова Година и от мен на целия форум! 3 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 2 януари, 2014 Сподели Публикувано: 2 януари, 2014 Хахаха, Тони е избила рибата с един късмет с всичко вътре, даже и с опцията да задраскваш Айде, честита на патерици и от мен, нямаше ме 2-3 дни да се включа навременно 2 Връзка към коментар
гост Публикувано: 2 януари, 2014 Сподели Публикувано: 2 януари, 2014 Вчера ми пожелаха виното да ми е старо, хайверът черен, а сиренето мухлясало! В добавка ще ви пожелая много скъсани обувки по широкия свят! 4 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 2 януари, 2014 Сподели Публикувано: 2 януари, 2014 Вчера ми пожелаха виното да ми е старо, хайверът черен, а сиренето мухлясало .... ... и колата да е без покрив 1 Връзка към коментар
Childish Публикувано: 2 януари, 2014 Сподели Публикувано: 2 януари, 2014 В добавка ще ви пожелая много скъсани обувки по широкия свят! +1 Връзка към коментар
Брани Публикувано: 2 януари, 2014 Сподели Публикувано: 2 януари, 2014 На Тони значи и се падна някакъв огроооомен късмет. Бяха се постарали хората...Не питайте какво задрасках, само дето не ми хареса. Така че не важи! То ти всичко си обрала, за другите никакъв късмет не си оставила ... 3 Връзка към коментар
Тони Публикувано: 2 януари, 2014 Сподели Публикувано: 2 януари, 2014 Какво им остава- да се държат около мен! Връзка към коментар
Asterisk Публикувано: 3 януари, 2014 Сподели Публикувано: 3 януари, 2014 ЧНГ! Може би това е добро начало Астрономическата 2014 г. започва с ежегодния метеорен поток Квадрантиди Довечера в 21:30 ч. се очаква падането на огромен брой звезди.Квадрантидите са активни от 28 декември до 12 януари, а максимумът е тази вечер. Регистрират се около 120 метеора за час.Родителското тяло на потока е кометата Мачхолц, която се намира в границите на съзвездието Воловар. Днес то вече не съществува, останало е само названието на метеорния поток. 3 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега