Прескочи до съдържание

Карти Diners Club

Препоръчани мнения

Публикувано:

а нова надали ще тръгна да си вадя...

Имаше начин и без карта, аз веднъж си я бях забравил, дадоха ми някаква бележка на влизане там служителките. 

• Харесвам 1
Публикувано: (редактирано)

И аз получих мейл, но нямам идея дали политиката на "Метро" продължава да бъде, както навремето при откриването, защото отдавна съм загубил картата, а нова надали ще тръгна да си вадя...

Пробвай дневна да извадиш на място. Иначе егати новината! :biggrin:

Редактирано от Hollywood
  • Харесвам 2
Публикувано:

Нищо, че си загубил картата. Предполагам е била от първите, които бяха картонени в пликче. Ще ти извадят нова по данните от старата и снимка ще имаш. :) 

• Харесвам 1
Публикувано:

Дайнерс трябва да се приемат вече на всички ПОС устройства на ДСК . 

Ха, дано! 

Ама надали.

Те не се приемат на всички устройства на ПИБ, пък за терминалите на друга банка доста съмнително.

Публикувано:

Ха, дано! 

Ама надали.

Те не се приемат на всички устройства на ПИБ, пък за терминалите на друга банка доста съмнително.

Ако имаме някой банкер или търговец който ползва терминали на  ДСК ще каже .  Променени са "Общите условия по договор за приемане на плащания с банкови карти чрез ПОС на Банка ДСК " в чл. 5 ал , 1  са добавени Diners club и Discover опиасни са диапазоните на индентификационните номера  на картите , тези издавани от ПИБ попадат , 

• Харесвам 3
Публикувано:

Някой от вас ползвал ли е лаунж след като е кацнал - иска ми се да се изкъпя някъде в Сао Пауло след 10 часов полет и гледам, че има Дайнърс салон там.  Само че не ми е ясно ако искат бордна карта, няма ли да се заядат. 

Публикувано:

Някой от вас ползвал ли е лаунж след като е кацнал - иска ми се да се изкъпя някъде в Сао Пауло след 10 часов полет и гледам, че има Дайнърс салон там.  Само че не ми е ясно ако искат бордна карта, няма ли да се заядат. 

Когато ние бяхме там, се оказа че салонът се намира на друг терминал и за да стигнем до него от нашия терминал, трябваше да минем паспортни формалности. Това ни отказа.

Публикувано:

Според мен не става.Трябва да имаш бордна карта.
  • Харесвам 2
  • 2 седмици по-късно ...
Публикувано:

Някой посещавал ли е салон Преслав с гост, за когото да е платил ? Може ли да споделите как ви е изглеждала транзакцията ?

• 3 седмици по-късно ...
  • 4 седмици по-късно ...

"Привилегията за безплатен достъп до салоните се запазва за най-активните притежатели, които за всеки период от 90 дни назад от датата на посещение на VIP салона, правят минимален оборот от 500 лeва в търговски обекти в България и чужбина."

за нова карта ми казаха, че мога да я ползвам веднага, макар и да нямам оборот. А тези 90 дни как да ги върна назад , това ще рече ли , че мога 3 месеца да я ползвам без покупки.На Ататюрк ми се очертава по голям престой, как стоят нещата там, заслужава ли си засалона .

Редактирано от ZORI
Публикувано:

за нова карта ми казаха, че мога да я ползвам веднага, макар и да нямам оборот. А тези 90 дни как да ги върна назад , това ще рече ли , че мога 3 месеца да я ползвам без покупки.На Ататюрк ми се очертава по голям престой, как стоят нещата там, заслужава ли си засалона .

Точно това ще рече :) За летището виж тази тема: http://magelanci.com/topic/5793-%D0%BF%D0%BE%D1%81%D0%B5%D1%82%D0%B5%D0%BD%D0%B8-vip-%D1%81%D0%B0%D0%BB%D0%BE%D0%BD%D0%B8-%D0%BD%D0%B0-%D0%BB%D0%B5%D1%82%D0%B8%D1%89%D0%B0-%D1%81-diners-club-international/

Има три мнения от там: 1, 2, 3

• 4 седмици по-късно ...

В my.diners.bg са добавили опция за проверка дали имате право на безплатна визита в летищен салон, към конкретна дата.

Редактирано от macf1an
  • Харесвам 6
  • 3 седмици по-късно ...

В my.diners.bg са добавили опция за проверка дали имате право на безплатна визита в летищен салон, към конкретна дата.

Много им куца проверката за салоните.  За една седмица 500 оборот, а с-та дава право на салони до 21 юли. :biggrin:

16лв месечна такса ,но не мога да сменят  формата на датата 2016-05-17  :rofl:  

Редактирано от Hollywood
Публикувано:

А оборотът осчетоводен ли е ? Защото чак тогава се брои.

Публикувано:

Много им куца проверката за салоните.  За една седмица 500 оборот, а с-та дава право на салони до 21 юли. :biggrin:

16лв месечна такса ,но не мога да сменят  формата на датата 2016-05-17  :rofl:  

Сигурно си видял един червен надпис, че проверката не включва неосчетоводени операции. Провери след няколко дни и всичко ще бъде наред. Това за таксата и датата не го разбрах...

Сигурно си видял един червен надпис, че проверката не включва неосчетоводени операции. Провери след няколко дни и всичко ще бъде наред. Това за таксата и датата не го разбрах...

В следващата кръпка ще нагласят датата. Кък се разбира коя е осчетоводена операция?

Редактирано от Hollywood
Публикувано:

В следващата кръпка ще нагласят датата. Кък се разбира коя е осчетоводена операция?

Лично аз разбирам по банковото извлечение, но конкретно за тази карта не получавам такова и става ясно едва при автоматичното погасяване на сумата по кредита...

Публикувано:

Това вече липсва.

Логично би било да е датата в "Транзакции", защото обикновено е след тази в "Авторизации", ама не.

Вероятно го карат на месечно извечение.

Разглеждайки рекламите им за салони, при една карта са обявени 550 салона, при друга 600, а на страницата им ФБ вече са достигнали  650. Като гъби никнат.  :lol:

Редактирано от Hollywood

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.