Прескочи до съдържание

Карти Diners Club

Препоръчани мнения

Ако обещаеш да спреш да се "депресираш" от мен ще ти издам тайната на лично :P

След това изявление, предполагам, че половината форум ще ти пише.

Другата половина, както Бранко каза

то някои отдавна отсвирихме работата и дебнем по разните сайтове и форума :lol:  :lol:  :lol:

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Ако обещаеш да спреш да се "депресираш" от мен ще ти издам тайната на лично :P

Честна пионерска! ;)

Работа... какво е това "работа"?  :blink:

Абе, не ми е ясно точно, ама гледам, че думата се използва, макар и рядко, та и аз така ... :P

• Харесвам 2
Връзка към коментар

OFF TOPIC

Попитали радио Ереван:

Какво да правим, за да не се потим по време на работа?

Какво е това "работание не знаем, но ако е това, за което си мислим, то не се завивайте с одеяло.
  • Харесвам 10
Връзка към коментар

Работата, Матеев, това е сила, умножена по преместване. Мери се в джаули, ватове, конски сили... :)

• Харесвам 8
Връзка към коментар

Работата, Матеев, това е сила, умножена по преместване. Мери се в джаули, ватове, конски сили... :)

Айде, намери забавление на Матеев между две прекачвания...или казано по друг начин, накриви му шапката с излишни умнотии... :lol:

• Харесвам 5
Връзка към коментар

Е, бива ли така. Един час да поработя и да изпусна най-важното ... :(

+1 :(

Трябва да е осчетоводена покупка, нали така? Тоест ако се запази хотел от букинг, който да блокира 500 лв и да е с безплатна отмяна няма да стане?

Връзка към коментар

Знаех си аз, че така ще се случи. Почти ме зарибихте. :)

Попрегледах сайта на Дайнърс. Горе-долу стана ми ясно.

Между другото пише, че се изисква подписването на Запис на заповед по образец. Или парично обезщетение. Хм-м-м-м.

То ... назад в темата беше коментирано де.

Въпросът ми е друг.

В тия салони влиза картодържателя т.е. аз. И жена ми като придружител, ама в тези салони, които прегледах за нея трябва да плащаме - поне 24 евро, независимо от оборота на картата. Така ли е?

Връзка към коментар

Не искат парично обещетение и запис на заповед вече,преди два дни си я взех картата

За съпругата се вади допълнителна карта, няма изискване за представяне на запис на заповед...

За запис на заповед ето тук го прочетох:

http://www.diners.bg/bg/page/21/tab/23

Явно не е актуално.

Връзка към коментар

За съпругата се вади допълнителна карта..............

В тази връзка да попитам.....Преди 2 дни съпругът ми си получи Dinersa...мен ме отсвириха като неблагонадеждна ...щото висенето в Магеланци  не се зачитало за трудов стаж :angry: а и липсвал трудов договор ,но пуснахме заявление за втора карта към неговата за мен.....това означава ли че и двамата ще можем да ползваме бизнес салоните безплатно и дали след покупка на билети с неговата карта и блокиране за три месеца моята ще е активна през този период

Връзка към коментар

В тази връзка да попитам.....Преди 2 дни съпругът ми си получи Dinersa...мен ме отсвириха като неблагонадеждна ...щото висенето в Магеланци  не се зачитало за трудов стаж :angry: а и липсвал трудов договор ,но пуснахме заявление за втора карта към неговата за мен.....това означава ли че и двамата ще можем да ползваме бизнес салоните безплатно и дали след покупка на билети с неговата карта и блокиране за три месеца моята ще е активна през този период

Да и да.

Само да допълня, че изискването за минимален оборот при този случай важи и за двете карти...

• Харесвам 1
Връзка към коментар

А тегленето на суми от банкомат  зачита ли се за оборот  ? и още нещо..ако освен  кредитния лимит в картата добавя и лични средства и ползвам само техния размер без да дърпам от кредита дали ще се зачита за оборот ...

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.