mililia Публикувано: 25 август, 2016 Сподели Публикувано: 25 август, 2016 Ако обещаеш да спреш да се "депресираш" от мен ще ти издам тайната на лично След това изявление, предполагам, че половината форум ще ти пише. Другата половина, както Бранко каза то някои отдавна отсвирихме работата и дебнем по разните сайтове и форума 3 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 25 август, 2016 Сподели Публикувано: 25 август, 2016 Ако обещаеш да спреш да се "депресираш" от мен ще ти издам тайната на лично Честна пионерска! Работа... какво е това "работа"? Абе, не ми е ясно точно, ама гледам, че думата се използва, макар и рядко, та и аз така ... 2 Връзка към коментар
Niceday Публикувано: 25 август, 2016 Сподели Публикувано: 25 август, 2016 OFF TOPIC Работа... какво е това "работа"? Попитали радио Ереван: - Какво да правим, за да не се потим по време на работа? - Какво е това "работа" ние не знаем, но ако е това, за което си мислим, то не се завивайте с одеяло. 10 Връзка към коментар
captain_oveur Публикувано: 25 август, 2016 Сподели Публикувано: 25 август, 2016 Работа... какво е това "работа"? Работата, Матеев, това е сила, умножена по преместване. Мери се в джаули, ватове, конски сили... 8 Връзка към коментар
Duke Публикувано: 25 август, 2016 Сподели Публикувано: 25 август, 2016 Работата, Матеев, това е сила, умножена по преместване. Мери се в джаули, ватове, конски сили... Айде, намери забавление на Матеев между две прекачвания...или казано по друг начин, накриви му шапката с излишни умнотии... 5 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 25 август, 2016 Сподели Публикувано: 25 август, 2016 Работа... какво е това "работа"? Една пущина, дето и в сутиен да я сложат, не трябва да я пипаш. 6 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 25 август, 2016 Сподели Публикувано: 25 август, 2016 (редактирано) Мери се в джаули, ватове, конски сили... Хмм ... Редактирано 25 август, 2016 от Фичо 2 Връзка към коментар
П.Кръстев Публикувано: 25 август, 2016 Сподели Публикувано: 25 август, 2016 Е, бива ли така. Един час да поработя и да изпусна най-важното ... +1 Трябва да е осчетоводена покупка, нали така? Тоест ако се запази хотел от букинг, който да блокира 500 лв и да е с безплатна отмяна няма да стане? Връзка към коментар
Nicro Публикувано: 25 август, 2016 Сподели Публикувано: 25 август, 2016 аз за схемата предполагам каква е. Моят въпрос е дали изхарчената сума микава към кешбека? Връзка към коментар
macf1an Публикувано: 25 август, 2016 Сподели Публикувано: 25 август, 2016 Ако канселираш - не. Връзка към коментар
captain_oveur Публикувано: 25 август, 2016 Сподели Публикувано: 25 август, 2016 (редактирано) Хмм ... Да де, само джаулите Редактирано 25 август, 2016 от captain_oveur 1 Връзка към коментар
Nicro Публикувано: 25 август, 2016 Сподели Публикувано: 25 август, 2016 Ако канселираш - не. и аз имам подобни наблюдения но не може всичко да е перфектно Връзка към коментар
ECC Публикувано: 25 август, 2016 Сподели Публикувано: 25 август, 2016 Е, бива ли така. Един час да поработя и да изпусна най-важното ... Ще си позволя да цитирам Sun4o-"Щом смяташ,че работата е по-важна от почивката,работи!" 9 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 26 август, 2016 Сподели Публикувано: 26 август, 2016 Знаех си аз, че така ще се случи. Почти ме зарибихте. Попрегледах сайта на Дайнърс. Горе-долу стана ми ясно. Между другото пише, че се изисква подписването на Запис на заповед по образец. Или парично обезщетение. Хм-м-м-м. То ... назад в темата беше коментирано де. Въпросът ми е друг. В тия салони влиза картодържателя т.е. аз. И жена ми като придружител, ама в тези салони, които прегледах за нея трябва да плащаме - поне 24 евро, независимо от оборота на картата. Така ли е? Връзка към коментар
kali Публикувано: 26 август, 2016 Сподели Публикувано: 26 август, 2016 Точно така е. 1 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 26 август, 2016 Сподели Публикувано: 26 август, 2016 Точно така е. Връзка към коментар
Branko Публикувано: 26 август, 2016 Сподели Публикувано: 26 август, 2016 Не искат парично обещетение и запис на заповед вече,преди два дни си я взех картата 1 Връзка към коментар
Duke Публикувано: 26 август, 2016 Сподели Публикувано: 26 август, 2016 За съпругата се вади допълнителна карта, няма изискване за представяне на запис на заповед... 1 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 26 август, 2016 Сподели Публикувано: 26 август, 2016 Не искат парично обещетение и запис на заповед вече,преди два дни си я взех картата За съпругата се вади допълнителна карта, няма изискване за представяне на запис на заповед... За запис на заповед ето тук го прочетох: http://www.diners.bg/bg/page/21/tab/23 Явно не е актуално. Връзка към коментар
strelec72 Публикувано: 26 август, 2016 Сподели Публикувано: 26 август, 2016 За съпругата се вади допълнителна карта.............. В тази връзка да попитам.....Преди 2 дни съпругът ми си получи Dinersa...мен ме отсвириха като неблагонадеждна ...щото висенето в Магеланци не се зачитало за трудов стаж а и липсвал трудов договор ,но пуснахме заявление за втора карта към неговата за мен.....това означава ли че и двамата ще можем да ползваме бизнес салоните безплатно и дали след покупка на билети с неговата карта и блокиране за три месеца моята ще е активна през този период Връзка към коментар
macf1an Публикувано: 26 август, 2016 Сподели Публикувано: 26 август, 2016 Да и да. 3 Връзка към коментар
Duke Публикувано: 26 август, 2016 Сподели Публикувано: 26 август, 2016 В тази връзка да попитам.....Преди 2 дни съпругът ми си получи Dinersa...мен ме отсвириха като неблагонадеждна ...щото висенето в Магеланци не се зачитало за трудов стаж а и липсвал трудов договор ,но пуснахме заявление за втора карта към неговата за мен.....това означава ли че и двамата ще можем да ползваме бизнес салоните безплатно и дали след покупка на билети с неговата карта и блокиране за три месеца моята ще е активна през този период Да и да. Само да допълня, че изискването за минимален оборот при този случай важи и за двете карти... 1 Връзка към коментар
macf1an Публикувано: 26 август, 2016 Сподели Публикувано: 26 август, 2016 След първите три месеца.. Връзка към коментар
Duke Публикувано: 26 август, 2016 Сподели Публикувано: 26 август, 2016 Естествено, това се подразбира... Връзка към коментар
strelec72 Публикувано: 26 август, 2016 Сподели Публикувано: 26 август, 2016 А тегленето на суми от банкомат зачита ли се за оборот ? и още нещо..ако освен кредитния лимит в картата добавя и лични средства и ползвам само техния размер без да дърпам от кредита дали ще се зачита за оборот ... Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега