Прескочи до съдържание

Карти Diners Club

Препоръчани мнения

Неприятно, но поне не ни дойде като гръм от ясно небе.

Избива ме на черен хумор (съжалявам...). След Colibra, и тези ги фалирахме. Нищо изгодно не вирее добре сред магеланци за дълго 🙂

• Харесвам 1
  • Смея се 9
Връзка към коментар
преди 43 минути , Яничка каза:

Неприятно, но поне не ни дойде като гръм от ясно небе.

Избива ме на черен хумор (съжалявам...). След Colibra, и тези ги фалирахме. Нищо изгодно не вирее добре сред магеланци за дълго 🙂

Да се готви ДСК-Уиз 😄

• Харесвам 2
  • Браво 1
  • Смея се 5
  • Замислям се 1
Връзка към коментар
преди 2 часа, Eva eva каза:

Лошото е, че букинг не приема другата ми карта - Neon от TBI. Затова буквам с Дайнерс. Нищо, ще го мисля когато му дойде времето 🙂 

преди 3 часа, Дани Магелани каза:

+1

Аз смених картите за всички резервации след като курсът на дайнърс се влоши. Не знам дали бихте искали хотелите да ви анулират резервациите, защото не могат да си дръпнат пари, когато им е хрумнало.

И определено предвид зачестилите проблеми със сигурността на плащанията в букинг не е добре да си оставите там карта от банка, с която няма да можете да оспорите нищо след 2 месеца.

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Бачка си картата нормално при мен. Вчера взех кола под наем с нея, блокираха пари и теглиха за плащането, бира си взех на летището....нямам мейли. Аз си я ползвм може би затова още не ме закачат 🙂

• Харесвам 1
Връзка към коментар

На мен ми е блокирана картата при положение че почти всичко по нея е платено, няма никакви просрочия и им правя не лош оборот всеки месец защото плащам основно с нея по навик. Установих го преди два дни и в понеделник като се прибера в България ще си го изяснявам този въпрос. 

Връзка към коментар

При мен пише разполагаема сума 0... Мисля че по принцип беше може би няколко лева над лимита. Не съм получавала имейл. Това сега значи ли, че не мога да я ползвам? Имам да купувам билети по принцип...

Връзка към коментар

Абсолютно никакво известие по мейл не са ми изпратили. Имах надвнесени 467 лв. (над кредитния ми лимит), видях си последното извлечени. В момента ми дава следния баланс на сайта им:

21.01.2004.png

Утре не знам дали някой изобщо ще вдига телефона. Кофти времена се задават, мисля си, че трябва да се държат минамални пари и в търговските банки, в Револют вече не бих държал средства изобщо - цък

Връзка към коментар

Току що платих билети с Curve, зад който е Dinners. Не съм отварял банкирането от няколко дни, ама плащането си мина съвсем нормално. През седмицата платих серия от билети в Wizz, по същата схема. Не съм имал проблеми 

• Харесвам 1
Връзка към коментар

И аз не съм получила мейл, но очевидно е въпрос на време. Все пак, ако Diners са с намален състав, не могат да закрият всички карти едновременно и ще е поетапно. 

• Харесвам 2
Връзка към коментар

При мен няма раздвижване по карта Dinners, имейли също не съм получавала. Последно купих билети в началото на януари.

Обаче от ноември имам три не осчетоводени транзакции на стойност около 20 лв. от Румъния. Банката каза , че търговците не са си  ги поискали - срока бил един месец. Изглежда съм в + 20 лева.

Връзка към коментар

Аз закрих Дайнърса преди два - три месеца. Имах основна и допълнителна карта, и двете с някакви стотинки надвесени, общо лев и нещо. Имах и сума, внесена на гише в ПИБ за есемеси.

В сайта всичко се занули, та им писах да ги питам как ще ми върнат парите за есемеси. Пратиха ме да си ги търся в ПИБ, откъдето наистина ми ги върнаха.

За онези лев и нещо реших да не се разправям. Дребна сума е, но е факт, че не ми ги върнаха.

Много се чудих дали да споделя, не искам да плаша хората с големи надвесени суми, а и при мен се случи така вероятно заради незначителната сума.

Връзка към коментар

Всеки ще си внесе невнесеното и всеки ще си получи надвнесеното , дори ако Дайнърс наистина  прекратят скоро дейността си.

Това да не е кварталния лихвар, хайде малко по-сериозно.

• Харесвам 7
  • Браво 1
Връзка към коментар

Както и очаквах, телефонът за контакти днес е просто изключен. Как да се свържа с Дайнърс да започна да си искам надвнесените пари? Някой може ли да ми напише мейл за връзка? То не, че нещо ще помогне много де, ама все пак...

П. П. Дали не мога в ПИБ да отида да питам и от там да си искам парите?

Връзка към коментар
преди 2 минути , FlyTraveler каза:

Както и очаквах, телефонът за контакти днес е просто изключен. Как да се свържа с Дайнърс да започна да си искам надвнесените пари? Някой може ли да ми напише мейл за връзка? То не, че нещо ще помогне много де, ама все пак...

https://www.diners.bg/contacts

• Харесвам 1
Връзка към коментар

За съжаление аз ще съм вестоносецът.

Неофициално - една легенда си отива, Както очаквахте по-горе.

Официално ще получите инфо до края на седмицата.

Който се свърже с Diners ще разбере, че прекратяват дейсност в България.

Очаквайте обаждане от ПИБ и E-mail.

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Връзка към коментар
преди 22 минути , FlyTraveler каза:

Картата ти блокирана ли е? Не можеш ли просто да ги изхарчиш?

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.