Tedy Публикувано: 23 декември, 2019 Публикувано: 23 декември, 2019 Бая избрах, само не знам как ще ми понесе търчането към киното почти всяка вечер. 🙂 1
Пътувко Публикувано: 24 декември, 2019 Публикувано: 24 декември, 2019 Здравейте! Благодаря за поканата, засега се записваме с жена ми за двата безплатни филма, а за другите ще проучим по-подробно. Ще е чудесна възможност да се видя и с някои от магеланците, че напоследък ме е хванала липсата🙂 2
Здравко Ангел Публикувано: 24 декември, 2019 Автор Публикувано: 24 декември, 2019 Ще направим само едно уточнение, че се получи нещо, което не сме очаквали. Относно безплатните прожекции, все пак има някакви места, които ние блокираме от продажби специално за магеланците, получава се така, че броя на магеланците и тези, които придружават магеланците става почти един и същи. Хората, на които сме потвърдили, че могат да дойдат с половинките си, нека да заповядат, но от този пост натам, ще записваме само членове на магеланци за безплатни пропуски. Правим го само от гледна точка на това, че ние имаме 35 пропуска, а пък накрая ще се получи, че ще имаме 20 магеланеца и 15 придружаващи, и може да има магеланци, за които няма да има пропуски. 8
Здравко Ангел Публикувано: 27 декември, 2019 Автор Публикувано: 27 декември, 2019 Безплатните пропуски за "Моята вселена" и "Морски номади" ще се получават непосредствено преди прожекцията на филмите. За билетите с намаление, ще има списък с имената на всички заявили билети в касата на Дома на киното. Казвате на касиерката, че сте от списъка на магеланците и тя ще ви даде билети с отстъпка. Предполагам, че утре този списък ще бъде в касата на киното. Ще напишем тук, когато е наличен. 5 1
patilana Публикувано: 27 декември, 2019 Публикувано: 27 декември, 2019 Поздрави на MENAR от туткаща се patilana! Най - сетне избрах филмите, които не искам да пропускам. Никак не беше лесно с всички тези ирански филми . Ще се радвам да се видим на място и да съпреживеем емоциите с много магеланци. Дано не остана без билети 🤞 1
Здравко Ангел Публикувано: 27 декември, 2019 Автор Публикувано: 27 декември, 2019 преди 16 минути , patilana каза: Поздрави на MENAR от туткаща се patilana! Най - сетне избрах филмите, които не искам да пропускам. Никак не беше лесно с всички тези ирански филми . Ще се радвам да се видим на място и да съпреживеем емоциите с много магеланци. Дано не остана без билети 🤞 Няма измъкване от магеланския списък! Записана си! 😂 1 1
patilana Публикувано: 27 декември, 2019 Публикувано: 27 декември, 2019 Много благодаря! Индонезийският филм ще бъде ли част от по - голяма програма на посолството им у нас, както друг път ? Миналата година изпуснах половината и още ме е яд. Останах си само с фотоизложбата. 1
Здравко Ангел Публикувано: 27 декември, 2019 Автор Публикувано: 27 декември, 2019 Преди 1 час, patilana каза: Много благодаря! Индонезийският филм ще бъде ли част от по - голяма програма на посолството им у нас, както друг път ? Миналата година изпуснах половината и още ме е яд. Останах си само с фотоизложбата. И тази година ще има индонезийска изложба, която ще е във фоайето на Дома на киното по време на целия фестивал. Иначе нямам представа с какво ще ни изненадат на самата Индонезийска вечер, но изненада ще има. А преди прожекцията на "Морски номади" Гергана Лаптева ще ни разкаже за нейното пътуване из Южна Америка и ще представи книгата си “Врата на боговете. Южна Америка – истории от земята на инките.” Та и двете прожекции няма да са само прожекции, ще има и допълнителни събития към тях. 3 1
Здравко Ангел Публикувано: 28 декември, 2019 Автор Публикувано: 28 декември, 2019 Всички, които имат запазени билети с отстъпка, може да ги вземат от касата на Дома на киното. При касиерката има списък с имена на магеланците. Безплатните пропуски за "Моята Вселена" и "Морски номади" ще се получават непосредствено преди прожекцията, а не предварително. 4 3
Здравко Ангел Публикувано: 30 декември, 2019 Автор Публикувано: 30 декември, 2019 Днес е последният работен ден на Дома на киното за тази година, касата ще е отворена от 12.00 до 19.00ч. На 31 декември и 1 януари, киното няма да работи, а от 2 януари касата ще работи с обичайно работно време - от 12 на обяд до началото на последната прожекция. Списъкът с имената на магеланците е при касиерката. Желаещите магеланци да получат билети с намаление са добре дошли, пишете на pozorcompany@yahoo.com или пратете съобщение тук.
Kalina Ivanova Публикувано: 30 декември, 2019 Публикувано: 30 декември, 2019 @Здравко Ангел, а как стои въпроса за прожекциите във Варна?
Здравко Ангел Публикувано: 30 декември, 2019 Автор Публикувано: 30 декември, 2019 преди 17 минути , Kalina Ivanova каза: @Здравко Ангел, а как стои въпроса за прожекциите във Варна? Билетите за Варна трябва да бъдат пуснати в продажба днес. Прожекциите са във ФКЦ. Ама нямаме договорка за намаление на билети за магеланци. Само в София магеланците ползват отстъпки. 1
Kalina Ivanova Публикувано: 30 декември, 2019 Публикувано: 30 декември, 2019 преди 50 минути , Здравко Ангел каза: Билетите за Варна трябва да бъдат пуснати в продажба днес. Прожекциите са във ФКЦ. Ама нямаме договорка за намаление на билети за магеланци. Само в София магеланците ползват отстъпки. Благодаря! Ще погледна още днес за билети. И мен иранските филми са ми във фокус. А за намаленията...ясна работата, пак наши и ваши Шегичка де...нямат значение. Дано се заформи и дискусия след това, ще ми е любопитно и интересно. Успех! 1
Здравко Ангел Публикувано: 30 декември, 2019 Автор Публикувано: 30 декември, 2019 преди 5 минути , Kalina Ivanova каза: Благодаря! Ще погледна още днес за билети. И мен иранските филми са ми във фокус. А за намаленията...ясна работата, пак наши и ваши Шегичка де...нямат значение. Дано се заформи и дискусия след това, ще ми е любопитно и интересно. Успех! Ето програмата за Варна. Не може да им контролираме намаленията, затова така се получава. :) 24.01 Пастаряни 18.00 Капан 19.30 25.01 Гастрольорът 18.00 Затвор за душата 19.30 26.01 Да се помирим след сватбата 18.00 Старият град 19.30 27.01 Морски номади 18.00 Домино 19.30 28.01 Чародеят 18.00 Приказният замък 19.30 29.01 Алжир отвисоко 18.00 Аматьори 19.30 30.01 Под конвой из света 18.00 Саз: Ключът към сърцето 19.30 1
Яничка Публикувано: 31 декември, 2019 Публикувано: 31 декември, 2019 Йей, записах се и аз за "Морски номади", благодарение на момчетата 🙂 Начи януари пак ще се правя на културна и пак ще пътешествам на лента 🙂 2
Здравко Ангел Публикувано: 2 януари, 2020 Автор Публикувано: 2 януари, 2020 На 31.12.2019 г. в 16:24, Яничка каза: Йей, записах се и аз за "Морски номади", благодарение на момчетата 🙂 Начи януари пак ще се правя на културна и пак ще пътешествам на лента 🙂 Все още има места и за "Морски номади", и за "Моята вселена", така че не се притеснявайте. 1 1
patilana Публикувано: 3 януари, 2020 Публикувано: 3 януари, 2020 На 31.12.2019 г. в 14:24, Яничка каза: Йей, записах се и аз🙂 Аз пък и билетите си купих, с най -хубавото място, разбира се!😍 1
Здравко Ангел Публикувано: 3 януари, 2020 Автор Публикувано: 3 януари, 2020 преди 5 часа, patilana каза: Аз пък и билетите си купих, с най -хубавото място, разбира се!😍 Магеланците много обичат да сядат на определени места из салона. 🙂 2 1
kdelin Публикувано: 7 януари, 2020 Публикувано: 7 януари, 2020 Аз бих искала също два билета за Морски номади. Възможно ли е ? Ако е твърде късно ще си купя и редовни билети 1
ruwenzogy Публикувано: 7 януари, 2020 Публикувано: 7 януари, 2020 Ако все още има места, бих желал един пропуск за Морски номади. 1
Здравко Ангел Публикувано: 7 януари, 2020 Автор Публикувано: 7 януари, 2020 преди 1 час, kdelin каза: Аз бих искала също два билета за Морски номади. Възможно ли е ? Ако е твърде късно ще си купя и редовни билети Здравей, и двата билета ли са за магелнаци? Преди 1 час, ruwenzogy каза: Ако все още има места, бих желал един пропуск за Морски номади. В списъка си, Оги. 1
kdelin Публикувано: 7 януари, 2020 Публикувано: 7 януари, 2020 преди 6 минути , Здравко Ангел каза: Здравей, и двата билета ли са за магелнаци? В списъка си, Оги. единият е за мен, втория за съпруга ми, но той не е във форума Ивинявам се , но не съм разбрала правилно съобщението , явно
wiliko Публикувано: 7 януари, 2020 Публикувано: 7 януари, 2020 ако има още за Морски номади може ли два - Аз и @mia69 1
Здравко Ангел Публикувано: 7 януари, 2020 Автор Публикувано: 7 януари, 2020 преди 25 минути , kdelin каза: единият е за мен, втория за съпруга ми, но той не е във форума Ивинявам се , но не съм разбрала правилно съобщението , явно За теб си е безплатен, за съпруга - с магеланско намаление - 7 лева. Може ли само да изпратиш твоето име на лично съобщение, за да го добавим в списъка. 1
Здравко Ангел Публикувано: 7 януари, 2020 Автор Публикувано: 7 януари, 2020 преди 15 минути , wiliko каза: ако има още за Морски номади може ли два - Аз и @mia69 Записвам ви и двете. 🙂 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега