Прескочи до съдържание

booking.com - еднократни кодове за отстъпка

cck
Съобщението е добавено от cck,

Правила на темата (9.6.21 - 30.7.21):

Ако търсите код, изразете вашето желание за това.
Може би ще получите приятна изненада на лични съобщения.
Благодарете, ако желаете, публично на изпратилия кода в тази тема.

Ако имате валиден код и желаете, можете да го обявите в тази тема.
Ако вече не е валиден, моля сигнализирайте за да бъде маркирано.

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 3 часа, Lindt каза:

Аз понеже тъкмо измислих един код за коя резервация да е и се оказа изтекъл, се кандидатирам пак за получател 🙂

Търсите ли още? Имам един валиден до 11.08.22. 

• Благодаря 1
Публикувано:
преди 3 минути , DGTG каза:

Търсите ли още? Имам един валиден до 11.08.22. 

Да, още си търся код, за резервация над 50 евро 🙂

Публикувано:

Мили хора, благодаря за кодовете, но поради някаква причина, аз не мога да ги ползвам. Нямам бутон "Активирай кода". Някой има ли идея защо?

Второ ниво съм и хотелите, които избирам, не са с Genius отстъпка.

Идея нямам какво се случва. Ако знаете какво да направя, ще задържа още малко кодовете.

Публикувано:
преди 2 минути , Elle каза:

Мили хора, благодаря за кодовете, но поради някаква причина, аз не мога да ги ползвам. Нямам бутон "Активирай кода". Някой има ли идея защо?

Идея нямам какво се случва. Ако знаете какво да направя, ще задържа още малко кодовете.

В последната стъпка преди да резервираш трябва да има поле за код. Ако няма, значи влизаш в букинг през сайт с реферална програма като нашия, на уиз, топкешбек и тн. 

Опитай в апликацията, най-вероятно и цената ще е по-ниска.

Публикувано:

добра идея е и да се влиза от мобилен телефон, но през браузер, не приложението

така се комбинира отстъпка за мобилна резервация със евентуален кешбек (от сайт, не от код)

топкешбек дава 7% днес, ако нямате карта Виза или код за 10%

преди 50 минути , Elle каза:

в първото закачено мнение горе има скриншот къде се намира полето за кода

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 3 минути , neuromancer каза:

добра идея е и да се влиза от мобилен телефон, но през браузер, не приложението

така се комбинира отстъпка за мобилна резервация със евентуален кешбек (от сайт, не от код)

топкешбек дава 7% днес, ако нямате карта Виза или код за 10%

Аз нямам идея как да вляза от телефона не през приложението. Може би трябва да опитам не през гугъл, а през топкешбек и ще избегна апликацията.

Публикувано:

в браузъра на адреса пишеш букинг.ком 😀

през топкешбек като влезеш ще пита дали да ползва браузър или приложението, даваш му браузър

ако вече си избрала приложението и "Винаги", ще трябва да влезеш в конфигурацията и да го смениш

• Замислям се 1
Публикувано:
преди 8 минути , neuromancer каза:

в браузъра на адреса пишеш букинг.ком 😀

през топкешбек като влезеш ще пита дали да ползва браузър или приложението, даваш му браузър

ако вече си избрала приложението и "Винаги", ще трябва да влезеш в конфигурацията и да го смениш

Уф!

Щях да ти кажа, че не става, защото като пиша в браузъра и стигна до boo... и то ми довършва идеята и ми зарежда резултати за букинг. А те ме пращат в приложението. 

Screenshot_2022-08-11-15-52-15-729_com.android.chrome.jpg.6517cf4600fc7f6db860011f6b074b1d.jpg

Но..наистина ако не се съглася с автопопълването и си допиша сама адреса, мога да си отворя и просто сайта. 

П.П. Сега ако успея някак да си отворя и сайта на райън без да е на български и да липсва търсенето на цени, ще е велико! 

Публикувано:
Преди 1 час, valpet каза:

Изпратили са ми код,минимална сума за резервация 50 евро.Кодът изтича утре.Има ли мераклия?

Здравей!

Аз съм мераклия , ще ти бъда много благодарен!

Публикувано:
На 11.08.2022 г. в 16:03, Lindt каза:

П.П. Сега ако успея някак да си отворя и сайта на райън без да е на български и да липсва търсенето на цени, ще е велико! 

Заместваш https://www.ryanair.com/bg/bg с ie/en

https://www.ryanair.com/ie/en и си готова.

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   2 магеланци

• stani.m
    • ESK
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.