Прескочи до съдържание

booking.com - еднократни кодове за отстъпка

cck
Съобщението е добавено от cck,

Правила на темата (9.6.21 - 30.7.21):

Ако търсите код, изразете вашето желание за това.
Може би ще получите приятна изненада на лични съобщения.
Благодарете, ако желаете, публично на изпратилия кода в тази тема.

Ако имате валиден код и желаете, можете да го обявите в тази тема.
Ако вече не е валиден, моля сигнализирайте за да бъде маркирано.

Препоръчани мнения

Публикувано:

Преди 15 часа @Jenbel е пуснала код, който няма как да не е ползван, но който го е ползвал не е маркирал с имотиконката и си седи като неизползван и в момента

Затова най-добре е да са изпращат на лични, но всеки сам решава как да процедира.

Публикувано:
Преди 1 час, Alexander каза:

Преди 15 часа @Jenbel е пуснала код, който няма как да не е ползван, но който го е ползвал не е маркирал с имотиконката и си седи като неизползван и в момента

Може и никой да не го е ползвал, защото е бил  ДО 24.08.22 - т.е. в момента на пускането му вече да не е бил активен.

• Замислям се 1
Публикувано:
преди 17 минути , DGTG каза:

Може и никой да не го е ползвал, защото е бил  ДО 24.08.22 - т.е. в момента на пускането му вече да не е бил активен.

До 24.08 означава до 23:59 ч. на 24.08. Надявам се някой да го е използвал все пак. Пуснах го тук, за да го видят повече хора, защото оставаше мало време до изтичането на валидността му. Иначе и аз процедирам на лични, @Alexander

Публикувано:
преди 11 минути , Jenbel каза:

До 24.08 означава до 23:59 ч. на 24.08. Надявам се някой да го е използвал все пак. Пуснах го тук, за да го видят повече хора, защото оставаше мало време до изтичането на валидността му. Иначе и аз процедирам на лични, @Alexander

Не е съвсем така. В повечето случаи валидността е до 23:59 ч. на 23.08. Може и да има изключение, но поне 2 така са излизали като изтекли следобед и аз ги ползвам или давам с уговорката, че изтичат предния ден. 

П.П.

Може да зависи и от формулировката на имейла и тези 2 дни валидност да са 06.08 и 07.08: 

image.png.fe79d58c52f2b65647d8d52474227e97.png

image.png.742a82f9199bc79f74eeb0987457853e.png

А в следващия вариант да е за 21 включително: 

image.png.21dfcced4673b2afc337c2464fbc8ba6.png

image.png.d29a5ec2a579909f25bf8c9c9632a107.png

Публикувано:
В момента, Jenbel каза:

Аз го пробвах вчера 1 час след като беше пуснат тук в темата .... ей така за спорта дали все още е валиден, но ми излезе съобщение за изтекал срок...

а и с друг код даден ми от колежка, се случи същото уж трябваше да е валиден до края на деня , а в 20ч на датата на валидност вече не беше актуален...🤔

Публикувано:

Не би трябвало да зависи от никакви формулировки, нито да има различни тълкувания на сроковете. Може би някъде в платформата пише как Букинг установяват и изчисляват срокове, а може и да бъдат запитани, но не ми е толкова важно да ровя. 

Щом казвате, че моят код е бил изтекъл на 24 август, значи така е било. Съжалявам, че късно се сетих за него. 

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 3 минути , Jenbel каза:

Не би трябвало да зависи от никакви формулировки, нито да има различни тълкувания на сроковете. Може би някъде в платформата пише как Букинг установяват и изчисляват срокове, а може и да бъдат запитани, но не ми е толкова важно да ровя. 

Щом казвате, че моят код е бил изтекъл на 24 август, значи така е било. Съжалявам, че късно се сетих за него. 

ама не се чуствай виновна ... заради един изтекъл код 🥰, теб поне ти изпращат....значи пак ще получиш 😜 

• Харесвам 1
  • Смея се 4
Публикувано:

Моя опит показва, че кодовете изтичат до края на предишния ден посочен в мейла от букинг.

Докато се усетя, на два пъти ми стана неудобно, тъй като пращах кодове на датата посочена от букинг и хората ми пишеха че не става.

По-лошото е, че преди няколко дни ползвах код и от тогава - нищо. Спряха да пращат.

Най-добрият приятел на сина ми работи в Букинг - нещо по оценка на риска. Така ще му се накарам като го видя...

• Шок 1
  • Смея се 1
Публикувано:
преди 3 минути , wiliko каза:

ама не се чуствай виновна ... заради един изтекъл код 🥰, теб поне ти изпращат....значи пак ще получиш 😜 

Събирам сили да започна офанзива към тях заради един хитрец в Париж, който са го пуснали да си продава имота в букинг без да го проверят, очевидно. От опит вече знам, че като се разправям с тях ми изпращат кодове по-често от обичайното. Пак ще получа 😉 

• Харесвам 6
Публикувано:
преди 4 минути , ven62 каза:

Моя опит показва, че кодовете изтичат до края на предишния ден посочен в мейла от букинг.

Докато се усетя, на два пъти ми стана неудобно, тъй като пращах кодове на датата посочена от букинг и хората ми пишеха че не става.

По-лошото е, че преди няколко дни ползвах код и от тогава - нищо. Спряха да пращат.

Най-добрият приятел на сина ми работи в Букинг - нещо по оценка на риска. Така ще му се накарам като го видя...

Ох, добре, че на мен почнаха да ми пращат, че както са ги спрели за теб, щях да се чудя откъде да взимам. Пък толкова нямам какво да резервирам, 3 раздадох тази седмица :kiss: 

• Смея се 3
Публикувано:

Не е задължително кода да важи до 23:59, а до колкото пише на известието. 🙂

(ps Пратила съм го на магеланец- да не отиде зян 😉 )

Booking Code.jpg

Публикувано:
преди 4 минути , aleksandrina каза:

Не е задължително кода да важи до 23:59, а до колкото пише на известието. 🙂

(ps Пратила съм го на магеланец- да не отиде зян 😉 )

Booking Code.jpg

Къде ти излиза това известие? Не е в имейла, а ако вече го въвеждам и правя резервация, не ми е важно още колко важи. 

Публикувано:

Нямам много опит с изпратени кодове към мен, но моята теория е, че изтичат около 48 часа след като са го изпратили, или нещо подобно. 

Код, който бях получил по имейл на 07.08 със сигурност беше активен на 09.08, но когато намерих човек за него, беше наближил и часът, в който го бяха изпратиха, съответно, когато той го изпробва, вече беше изтекъл. 

@aleksandrina знаеш ли дали горе долу това е и часът, в който са ти изпратили кода? В мейлите не пише час, а само дата. 

Публикувано:
преди 25 минути , yordanov каза:

@aleksandrina знаеш ли дали горе долу това е и часът, в който са ти изпратили кода? В мейлите не пише час, а само дата. 

Горе- долу- ДА.

Booking Code-1.jpg

преди 26 минути , Lindt каза:

Къде ти излиза това известие? Не е в имейла, а ако вече го въвеждам и правя резервация, не ми е важно още колко важи. 

Като известие от приложението на телефона. И после го има пак в апп-а на съобщения. Но за всеки случай правя скрийн шот, че да не ми изчезне някъде. 🙂 

• Харесвам 3
  • Благодаря 1
Публикувано:

Вашият промокод

P8CQ5F39VM

Използвайте бутона по-долу, за да активирате вашия код. Можете също да го въведете, когато плащате за резервацията си.

Тази промоция изтича на 27 август 2022

Публикувано:
преди 13 минути , Яничка каза:

Търси се код. Ако може на ЛС.

@Яничка, предишни пъти съм имал проблеми с лични непрочетени съобщения, затова вече кодове пускам само в темата.

CMN6NAS2BP

• The minimum spend to receive this reward is € 50 on one booking
  • The maximum reward value is € 100
  • This promotion expires on August 28, 2022
  • Благодаря 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   4 магеланци

• mareya
    • ja3000bg
    • darinamarinova
    • ogniancho
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.